Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hellas
sladoleeeed HOCU TO, kud pogledah onu temu :sigh:
@ Speculum

Moj bi zbog mojih izjava, postupaka i cega sve ne morao da ju odbrojava 24h dnevno svaki dan u godini. Kako je to zamorna rabota, odustao je na vrijeme iako je katolik. :ozbiljan:

---

1. Vrlo privlacan muskarac. Vrlo, vrlo ... Da l' da me zainteresira i bude proklet ili da ga ostavim slobodnog ... ? Volim tu igru. :waldorf:

2. Decko, bog te mazo, kakvo ti je to izbrazdano celo? Botox ili smrt. Tvoja. Da.
Korisnikov avatar
By Madonna
WHY

WHY

ĐTO SAM PGLU
WHY HAVE I BEEN SUMMONED
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ naišla sam na taj blog post ranije. STRAŠNO! s-t-r-a-š-n-o! i to svi znamo, i niko ništa ne preduzima povodom toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
a sta da preduzimas kad su lekari jebeni bogovi.

mislim da je postojala ili verovatno jos uvek postoji grupa na fejsu "horor price iz porodilista"
Korisnikov avatar
By emo_haos_
zato što su ljudi p-r-e-s-t-r-a-v-lj-e-n-i.

i upravo zato ja by default imam ZERO respect za doktore, pogotove te što rade u porodilištima. čast izuzecima, retki su. (ne znam ni za jednoga u NS porodilištu, ali nadam se da postoji barem jedna/jedan takva/takav)
Korisnikov avatar
By Hys.
Bagra bezrepa. Retki su izuzetci. Kakvih sam se prica naslusala ... da ti se zeludac okrene.
Korisnikov avatar
By bothways
Ali sreća/razočaranje kad tek upoznam nekog i odem na FB kako bih ga stalkovao, ali me je on već dodao.
  • 1
  • 738
  • 739
  • 740
  • 741
  • 742
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!