Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Brix
Tofu, Banana i Cucumber - nesto najbolje sto sam gledao u poslednje vreme. Ja gledam epizodu jedne pa druge pa trece i tako...

Looking - ova poslednja sezona je najbolja do sada.

Takodje, Transparent je odlicna serija.

i House of Cards treca sezona.

Zatim Simpsonovi, Bob's Burgers, Archer...
Korisnikov avatar
By Srklet
sviđaju mi se 'cucumber' i 'banana', russell t. davies ima taj nevjerojatni talent sve ispuniti životom <3

btw, 'penny dreadful', osim poljupca josha hartnetta i doriana greya, što je još dobro u vezi te serije? razmišljam početi gledati ^^
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2696136#p2696136]Srklet napisao:[/url]sviđaju mi se 'cucumber' i 'banana', russell t. davies ima taj nevjerojatni talent sve ispuniti životom &amp;lt;3

btw, 'penny dreadful', osim poljupca josha hartnetta i doriana greya, što je još dobro u vezi te serije? razmišljam početi gledati ^^
Meni je Eva Green bila dovoljan razlog. Brilijantno je iznela ulogu misteriozne Vanese. ^^

Produkcija je jednostavno na visokom nivou. Ima sjajnu glumacku ekipu. Obuhata iconic predstavnike horora iz tog doba. Dosta je mracna, u tom nekom gothic fazonu, iako spada u horore svidela bi se i onima koji nisu ljubitelji tog zanra, imo naravno. Preporucujem je svakako
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
tvd - kai metamorfizira u pickicu, a svi redom ostali postaju zli :radosnice:
Korisnikov avatar
By mOwbid
baš sam se navukla na modern family :love:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ bili su malko bolji na početku, što ne znači da su sada loši

ont: po prvi put gledam the amazing race, sezona 26, NAVUKLA SAM SE :))))))))

navijam za hirurga i sestru, preslatki su mi kao par
Korisnikov avatar
By scout_finch
odgledala janet king, nije na nivou bron/broen ali je glavni lik lezbejka tako da eto.

8/10
Korisnikov avatar
By gossip
ove nedelje nisam stigao skoro nista da gledam :sigh:
Korisnikov avatar
By bothways
The Last Man on Earth - interesting so far
By filipkum
Witnesses (2014 - 15) francusko belgijska kriminalisticka serija, zanimljiva prica, neko kopa leseve ljudi i postavlja ih kao savrsene porodice kao poruku bivsem policajcu, odgledao prve dve epizode, dobra je podseca me na skandinavske krimi serije
Korisnikov avatar
By gossip
bice i vampire diaries season 7 :D
By filipkum
The royals (2015) pilot epizoda, o kraljevskoj britanskoj porodici, Elizabet Harli je kraljica, a onaj plavi iz Narnije je serijski pandan princu Vilijamu, tu je i Kejt Midlton koja je Amerikanka, princeza skandal majstor, pohotni kraljev brat i njegove glupe kcerke. Meni je bilo zabavno i trebalo bi da bude nesto izmedju Tracare i Dinastije, tako su najavljivali seriju, mada mi vise deluje da ovako zapravo tabloidi zamisljaju kraljevsku porodicu, zabavno jedino sto nema ni naznaka nekog gej lika
Korisnikov avatar
By Horcrux
Poceo da gledam Mistresses.

Vrh.

Alyssa Milano :love:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
sve serije na pauzi dok ne odgledam hunter x hunter. because yeah, it's that good ^^
Korisnikov avatar
By Dirrty
Once Upon a Time - efekti i dalje diskutabilni, ali zapleti su i dalje zanimljivi.

Ursula i ta melodija :leviathan:
Korisnikov avatar
By Srklet
oh, raylan <3

Slika

posljednja sezona 'justified' je doista fantastična. baš za uživanje u gledanju!
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Has anyone ever wondered...

WHAT DA FUCK IS WRONG WITH HAIR

Slika

kao da je dzak stavila na glavu a ne periku
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!