Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695455#p2695455]Aven napisao:[/url]
I ono, pokušaj shvatiti (ako želiš) da tvoj kreativni rad ili ukus ne dobiva ništa više na važnosti ako pljucaš po tuđem ukusu ili radu.
Nikad nikoga pljuvao. Samo govorio o konceptu i estetici dance elektronike kao losim jer poticu od ljudi koji ne poznaju muzicke principe, sto je cinjenica koju ovde niko ne zeli da prihvati jer bi to znacilo da imaju los ukus i osecaj za muziku, pa se brane svojim imaginarnim muzickim obrazuvanjem u kojem su Dis i Es razliciti tonovi hromatske skale. Al', sta ja tu mogu.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Opet se belijeva tema pretvorila u tesenje istog , pa makar krenula i od muike za macke :lol:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
a Belly, par pitanja:
ti si se zakacio za naslov MUZIKA ZA MACKE..

Zasto nisi razmislio o tome da se samo radi o pokusaju novinara da stvori catchy naslov koji ce se dopasti sirem auditorijumu i privuci ljude da procitaju to?
Jer, tu se radi zaista o miksu zvukova prirode, predenja i slicno..dakle KOMBINACIJI ZVUKOVA KOJI PRIJAJU MACKAMA. Uslovno receno, to je MACKAMA MUZIKA, ljudima je to cist nonsense.
Zasto si zapeo da definises muziku, teoretises o tome koji su tonovi isti i slicno? Da li si ti otvorio temu da bi dao svoju teoriju da je muzika skup simbola?

Zapravo izgubio si poentu
Korisnikov avatar
By Madonna
Belly je bre superstar ovde svi ga nesto cimamo za rukav da nam kaze.. A u stvari hocemo da nam posalje sliku Debele kare u inboxs
Korisnikov avatar
By Anhedonie
JESTE VRELI BELI MOJ IDOL I TO NE SAMO MOJ EVO I MOJA DOBRA DRUGARICA ANKA PRAVOSLAVKA KAZE DA VRELI BELI I ONA RADE NA ISTOJ FREKVENCIJI
Korisnikov avatar
By BellyButton
Iskreno da vam kazem, mislim da se snalazim dosta dobro s temama o konformizmu u gej zajednici i regresivnoj estetici dance-elektronike s obzirom na ovako neprijateljski nastrojenu sredinu i posve netolerantnu na oprecna misljenja.
A stvarno jeste zanimljivo, ako obratite paznju, to sto niti u jednom postu nikoga nisam uvredio vec sam samo iznosio svoje stavove o temi, dok su postovi velikog broja korisnika zaista puni kako mrznje tako i licnog vredjanja i velikog neprijateljstva usmerenog ka meni.
Ali hvala vam sto ste me naucili jednu stvar. Nije pametno biti arogantan kad je vas vise.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
1. da se smiris
2. da prekines da se zalis da te ljudi napadaju ovde a ti ih paralelno brises sa fb-a.
(da u ovoj temi postoji argumentum ad hominem..postoji, ali je to zanemarljivo kad ljudi imaju poentu)
3. da promenis nacin izlaganja jer ovako ako nista drugo bar deluje kao da nemas nikakvu poentu
4. da ne vrtis manje-vise jedno te isto
5. da skines carapu sa penisa
Korisnikov avatar
By Tungi
Što bi rekla Josipa 'Glazba je ili je nema' :hvala:
Korisnikov avatar
By Mars
Kritična sedma strana teme.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!