Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Kao posle prve prolećne vrućine, a kad si neadekvatno obučen.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695411#p2695411]Srklet napisao:[/url]^ jedan od mojih omiljenih citata: tko se nada, već je izgubio. ^^
Ovaj je izvučen iz odlične scene u Downton A. sa gay likom koji odlazi u London na terapiju elektrošokovima i tabletama jer se nada da će na taj način "biti kao i svi normalni muškarci". Onda mu lokalni Dr. Clarkson odgovori da nema te terapije ni lijeka koja ga može promijeniti. Scena završava rečenicom: Harsh reality is always better than false hope. :)

Doduše, meni odgovara u sasvim drugom kontekstu. :D
Korisnikov avatar
By gossip
boli me zeludac od slatksia i kafe
Korisnikov avatar
By Blady
Malo sam se nalila spricera
fino, bas bas fino
By Aven
Pričala mi neki dan jedna žena kako je čitala da su neka indijanska plemena tih dana odvajali žene na zasebna mjesta. Al' ne u smislu da ih separiraju i ponižavaju, nego da im daju prostora da se odmore i opuste dok ih ne prođe. :D

Edit: Knjiga se zove Crveni Mjesec.

Našim je precima menstrualni ciklus predstavljao izvor prekrasnih kreativnih, duhovnih, seksualnih, emocionalnih, mentalnih i tjelesnih energija. Bio je dar koji je omogućavao ženama da se iz mjeseca u mjesec regeneriraju, da se izraze u svijetu u kojemu su živjele, ali i da ga stvaraju, da razvijaju duboku vezu sa zemljom i obitelji, te da otvoreno iskazuju svoju mudrost i nadahnuće.

:pms: --> Slika
By Aven
Kako mi paše da zapalim kad se fino najedem. Omililo mi se opet.
Posebno plavi Lucky Strike sa pucketavom kuglicom mentola u filteru. Ne valja to. :ozbiljan:

Sve je kriva D. koja mi je ostavila kutiju. Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
Pa, fino sam, sunce sija..
volim kada je lepo vreme
  • 1
  • 257
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!