Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Odgledah novu once upon a time, nije bila losa. Sledeca deluje jos bolje. Konacno ce nesto uraditi sa Snezanom, predosadna je atm

Btw, sup withe these effects
http://youtu.be/hziRkRgiLQw?t=54s" target="_blank

Imaju tako nekad svoje momente. Ajd, demon je ok animiran, za tv show je puna kapa. Al zasto su energy blasts onoliko ocajno odradjeni, mislim, ja bih bolje napravio u after effects. Imam utisak kao da su im posvetili citavih 5 minuta. Zasto to rade, meni tako neke sitnice bas zapadaju za oko, i kvare celokupni utisak :/
Korisnikov avatar
By marrinija
^ mozda nemaju dovoljno vremena da odrade celokupne efekte po epizodi, s obzirom da se standardno emituju na nedelju dana. neki su manje, a neki vise zahtevni, pa je ishod ili ocajan, ili zadovoljavajuc. donekle. jedini racionalan razlog.

ne fokusiram se na to niti frustriram, iako me izbije alergija uglavnom zbog takvih sitnica i detalja, gledam samo zbog zle kraljice :>

edit: nikako true detective da odgledam............
Korisnikov avatar
By bothways
^ ^^
pre će biti da nemaju baš veliki budžet...
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Serija se snima i dodaju efekti dok se ne prikazuje. Kada jedom krene sa prikazivanjem na televiziji, najmanje pola sezone je vec gotovo. Tako da mislim da ce pre biti ovo drugo, nedovoljno velik budzet. A i abc ne angazuje bas vrhunske animatore. Da li se neko seca finala Ravenswood-a? Rak ociju od onoga da dobijes.
Korisnikov avatar
By gossip
epizoda je bila fina...opet ne mogu da se odlucim who is more sexy hook or prince :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
agreed :up:

mada ima i hook svoje momente
Korisnikov avatar
By Zonche!
Počeo sam sa CSI: Cyber juče.
Okej je start.
Korisnikov avatar
By Zonche!
A čekajte, koja je razlika između Cucumber i Banana? I šta da gledam?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^ plus, svaka epizoda banane je prica za sebe. Kad bi odabrao samo jednu od te dve, preporucio bih ti cucumber. Mada nije previse zahtevno ni pratiti obe,jer banana traje 20-ak minuta.
---

Pocinjem da gledam Empire samo zbog Jamal-a. :love: Predivno stvorenje.
Korisnikov avatar
By gossip
e vidis oenny dreadful bih mogao da nastavim ^.^
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nisi zavrsio prvu sezonu? Evo sad za koji mesec pocinje i druga, iskreno se nadam da je nece uprskati.

OT evo sad uhvatio na fox-u neku komediju You're the worst. Zanimljiva je
Korisnikov avatar
By Dirrty
Suits - cool sezona.

Grey's Anatomy - dopada mi se poslednja postava, izbaciše par iritantnih likova i ubaciše par simpatičnih.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja cetvrtu sezonu suits-a nikako da pocnem. Dobro me podseti... A i PLL sam zaboravio :x
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jao ni ja nikako da nastavim sa Suits i PLL...

Sad ću Criminal Minds.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Cucumber 07

Kada je pocela mislio sam da ce cela biti smor. Sahrana, tugovanje, plakanje...ali neee jer T Davies je genije :love:
Korisnikov avatar
By gossip
penny dreadful mi se bas dopada
kakav AHS
By Ulix
American Crime

Felicity Huffman odlična.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!