Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

By Speculum Columbae
Nemojte da vas naslov teme zavara, nije posvećena ijekavskom izgovoru engleskog;

treba mi pomoć frizerâ, potencijalnih berberina, ili naprosto - osoba koje znadu sa ljudskom bradom i kosom, za svoj groš.
Pustio sam bradicu i želeo bix da je oblikujem na špicast način - kao što su je nosili u Italiji u ranom XVII veku, ili elizabetanskoj Engleskoj.
Da li neko zna kako to da uradim? Tj. tehniku kako to postići sa modernim električnim brijačem, ili žiletima, ili kako bilo.
Razmišljao sam da odem kod berberina, ali bi me isterali odatle verovatno, ako bi im rekao, uz moguću hospitalizaciju.

Znači sve u svemu, klinika teška, koja bi me teško izlečila,
pomagajte ako znate, stvarno ne znam kako bix to obawio.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694383#p2694383]Speculum Columbae napisao:[/url]Razmišljao sam da odem kod berberina, ali bi me isterali odatle verovatno, ako bi im rekao, uz moguću hospitalizaciju.
Idi kod berberina. Umesto istorijsko-geografskog opisa odnesi ljudima sliku i neće ni da te izbace, niti smeste u bolnicu. Čak ni da ti se smeju.

Onda gledaj šta ti tamo i čime rade, pa sledeći put kad dođe vreme-sam to kući uradi sebi.
Korisnikov avatar
By Mars
Realno: kad ovoj armiji ljudi prave frizure model "sa strane skroz kratko, a gore nešto smešno" onda će i sve drugo, veri frendli.
By Speculum Columbae
Našao sam na netu šta tražim, van dajkovsku bradu, samo ušpičašćenu.
Mada je pitanje koliko će trebati s obzirom da je plavo-crvenkasta brada.
Korisnikov avatar
By Mars
jeri ima možda ovde to što tražiš?

EDIT: prevara, ne pokazuje kako se prave.
Korisnikov avatar
By Mars
Znala je za kog se udaje.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694403#p2694403]Mars napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694383#p2694383]Speculum Columbae napisao:[/url]Razmišljao sam da odem kod berberina, ali bi me isterali odatle verovatno, ako bi im rekao, uz moguću hospitalizaciju.
Idi kod berberina. Umesto istorijsko-geografskog opisa odnesi ljudima sliku i neće ni da te izbace, niti smeste u bolnicu. Čak ni da ti se smeju.

Onda gledaj šta ti tamo i čime rade, pa sledeći put kad dođe vreme-sam to kući uradi sebi.
Baš tako nešto sam i sam planirao da mu savetujem. Nema šta berber da se upušta u procenu duševne bolesti mušterija, već da kaže da li MOŽE, odnosno ZNA, ili NE MOŽE, odnosno NE ZNA da pruži traženu uslugu. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
Stidljivost je u današnje vreme retka, samim tim i naročito šarmantna osobina. A i pohvalna.
U slučajevima, na primer, kad zbog nje ne prevarite muža, stidite se, pa mu zato ostanete verna. Ili kad vas je, na primer, stid da pod okriljem noći ukradete susedu kokošku iz kokošinjca, pa to i ne uradite.
To su pozitivni primeri kad treba da budete stidljiva.
Ali, da budete stidljiva prilikom zahtevanja uslužnih delatnosti od uslužnih delatnika, a za koje ćete pošteno platiti, nema smisla. Samo vi idite kod tog berbera i zavalite mu se u stolici, a ponesite i sliku zamišljene brade, kao što Vas je Mars savetovao, a pravi majstor će umeti da izvede ono što zahtevate.
By alexandermagic
Onaj tko placa je glavni, usluzni radnik zna ili ne zna da izvede zahtjevano, i njegovo misljenje o tvojim zeljama je nebitno.
Korisnikov avatar
By Mindphaser
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694403#p2694403]Mars napisao:[/url]

I second that.
By alexandermagic
A sto znam Orfeju, mozda Vam je uputnije preuzeti od Kraljice njenu cuvenu hamajliju od sedam andjela. :/

Slika

Volio bih vidjet sto je izmislila u tu svrhu.
By Speculum Columbae
Stvar je u tome što ne umem da odem da obavim normalan civilizovan razgovor kod berberina, ceo dan paničim, razvlačim zbog toga i ne odem,
a znam sve klase egipatskih glagola
I fail as a person
Korisnikov avatar
By Mindphaser
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694478#p2694478]Speculum Columbae napisao:[/url]Stvar je u tome što ne umem da odem da obavim normalan civilizovan razgovor kod berberina, ceo dan paničim, razvlačim zbog toga i ne odem
Potpuno te razumem. Da sam ja u slicnoj situaciji imao bih strasnu frku da ne pocnem da mucam dok objasnjavam berberinu kako da me osisa (redovno mi se desava da mucam kad razgovaram sa nepoznatim ljudima, ... kad sam ushicen, odnosno kad zelim okolini da objavim neku radosnu vest, ... cesto zamuckujem i u razgovoru sa ljudima koje poznajem 100 godina).

Btw, zasto ne povedes your significant other da ti "drzi strah" kod berberina?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694478#p2694478]Speculum Columbae napisao:[/url]
I fail as a person
Don't say that, cause it's simply not true.

Btw, mnogi bi dali sve da dobiju 10% tvojeg intelekta.
Korisnikov avatar
By Mindphaser
Mozda je onda najbolje da sacekas da Significant Otter dodje (sta je sedmica dana naspram vecnog secanja na zajednicke trenutke kod berberina). Osim ako ne zelis da ga iznenadis novim look-om (ta-na).
Korisnikov avatar
By Mars
A da simuliraš u kućnom ambijentu sa nekom tebi poznatom osobom scenu odlaska kod berberina sve dok se ne oslobodiš?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Umem i ja biti awkward tako nekad, jer sam takodje stidljiv u pojedinim situacijama.

Odes lepo, pokazes im sliku, dobijes bradu koju zelis. Ako u procesu bude awkward situacija, jednostavno se tamo vise nikad ne pojavis. I to je najgore sto moze da se desi. Srecom, zivis u velikom gradu, berbera koliko hoces. A sto rece Mars, mozda za sledeci put i ne bude bilo potrebe. Ako zelis da zadrzis takvu bradu, videces lepo kako oni to urade, nabavis spravice kojima su se sluzili, i sam je oblikujes.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!