Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Mozak mi curi :isus:

gledam crtez
Korisnikov avatar
By Trilian
Listam recepte na netu... jaaako losa ideja... ogladneh gledajuci one slike
Korisnikov avatar
By Hys.
teram se u krevet da ne spavam i citam.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
nisam spavao 30+ sati i nisam se nalivao kafom i trošio sam energiju na milion stvari, i ja evo opet budan i ne mogu da zaspim a imam faks u 10 ujutru + već 7 dana nisam išao na predavanja isto zbog nesanice al nema veze MA NEKA IDE ŽIVOT JA SE NE ŽURIM hehe život je lep kad si mlad :rida:
Korisnikov avatar
By Blady
evo, polako sam ustala i dubokog sna...
kontam caj da popijem i nesto jedem
Korisnikov avatar
By emo_haos_
u gradiću na obali atlantskog okeana, samo razmišljam koliko dobrih fotki bi ona ovde napravila, tako je talentovan fotograf
Korisnikov avatar
By Macan86
žvljam...nema čak ni da crtam nego samo žvrljam
Korisnikov avatar
By Hellas
:molise: da mi telefon proradi i cekam da prestane dejstvo anestezije
Juče smo iz fizičke antropologije počeli da radimo iskopavanje grobova, rad na kostima i ljudske ostatke <3 <3 <3 počevši od groba despota Stefana Lazervića u Manasiji.
On je bio visok koliko i ja, imao je boju kose i brade i oblik lica i lobanje isto kao ja <3 <3 <3
mjaučem od sreće
Korisnikov avatar
By Hys.
Bivam stelijum u devici.

trudim se da zauzdam marsa u 8. kuci.

i tako.
Korisnikov avatar
By Blady
ne mogu da spavam
ni 6mg ne pomaye :(
idem da gledam The Hunger Games Mockingjay
Korisnikov avatar
By Hys.
^ blekice, na koji lekic mislis, izvini ako sam indiskretna

jer meni od 10 mg apaurina nije nista a jako retko koristim sedative.

al zato fenergan koji nabavljam iz UK i koji ne stvara zavisnost i nije sedativ nego antihistaminik me obori. Mada, 50mg istog.
Korisnikov avatar
By Blady
Bromica danas. jer sam jako umorna,a ne mogu da spavam

Ma ja bih mogla uneti koliko god, ali necu. I ovako ne uzimam cesto vise, samo nekada za spavanjac.
Korisnikov avatar
By Hys.
ista grupa lekova, sa tim sto meni dupla doza ne radi nista. a koristim u proseku 3 puta godisnje, trebalo bi da me patosira.

Fenergan je odlican lek, jer ne izaziva nikakvu zavisnost, pospanost je samo propratno dejstvo, i jedna tableta je 25 miligrama - kad ga ne koristim npr 3 nedelje, ta jedna me komira. A bensedin/bromazepan od 10 mg nista.

Da ga ima ovde ko sto ga je bilo do pre par godina, rekla bih ti pazari, mogao je bez recepta jer je za alergije. A ja ih ionako imam.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da,
meni je razvijena tolerancija zbog ranije terapije, pa se zato nekada mucim jer necu da preterujem.
Bila sam danas dosta uzbudjena, priznajem, pa verovatno zbog toga sada ne mogu da spavam, a spavalo mi se u jednom momentu jako.

A bas htedoh da te pitam, e jbga.
Mozda se raspitam za njega. meni nekada nije pomagao ni flormidal za spavanje.
A flormidal je ono, bas jak.
Korisnikov avatar
By Hys.
Fenergan se kod nas ne proizvodi nekoliko godina vec. Meni salje bivsa devojka iz UK, bez recepta se uzima i tamo, jer se koristi i za mucninu pri voznji.

Znam sta je flormidal. Hipnotik. Izuzetno jak.

Ja nikad nisam imala terapiju, a opet recimo ako uzimam fenergan par dana uzastopno 3. dan vec deluje slabije, imamo genetski neku toleranciju na takve lekove i svi smo insomnicari. Ali cim napravim pauzu makar od 7 dana, deluje super. Jedna kutija od dve table mi traje po 3-4 meseca, a u kutiji ima dosta. Zimi mi ide brze, leti ga ne uzmem po 2 meseca.
Korisnikov avatar
By Blady
Raspitacu se za taj.
Ovako mogu samo da ti zavidim :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ako negde nadjes u Srbiji fenergan javi, ako ne, dogovoricemo se nesto da ti dostavim :kiss:
  • 1
  • 419
  • 420
  • 421
  • 422
  • 423
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!