Mozda sam ja malo pogrijesio u prezentaciji na pocetku - i pridao odvec veliki znacaj fetish aspektu ove zurke. Zapravo je Wasteland mnogo vise od toga
Muzika, performansi, gomile veselih ljudi, sloboda i uzivanje... I sex, naravno.
Aprilska zurka je bila toliko bolja od novembarske, ili sam ovaj put dozivio drugacije jer mi je okruzenje bilo vec poznato
Ove godine sam i bio bolje pripremljen, kostim je bio ekstra, jedna od door-bitches je flipnula kad je cula da sam ga sam pravio, pa sam joj dao neke savjete koje lance da odabere i kako da ih spoji
Na zurci je bilo par hiljada ljudi, a da nije bilo nijednog incidenta, guranja i slicno. Recimo, kad je na main stage-u nastupao Alan Cumming -bilo je dovoljno da sa osmijehom tapnem ljude ispred i propustili su me za minut do same scene, gdje sam mu kao zaljubljena siparica izjavljivao ljubav i dobio jedan poljubac poslat samo meni. Umalo da me srce ocisti
Iznenadio sam se u kojoj mjeri su mi cice,svih uzrasta i velicina, bile ineresantne. Biseksualnost mi nije strana kod mene odavno, ali jeste cinjenica da sam 80% vremena koje nisam proveo djuskajuci ili sa prijateljima - proveo igrajuci se sa curama.
Sa jednom od njih sam imao sjajnu dinamiku. Sreli smo se na podijumu, ljubili se i djuskali, ali nismo progovorili ni rijec. Onda smo u nekom momentu krenuli da setamo kroz masu i zavrsili u jednoj od sex soba i gledali kako jedan frajer trpa drugog pesnicom
Onda smo se vratili na podijum, gdje nam se pridruzio neki momak (mozda je poznaje od ranije, ali nisam siguran) pa smo se svi troje vratili u sex sobu. Tamo sam je drzao za ruku dok je on trpao na ljuljasci, ljubio joj grudi, dobio extra oral od nje (divan je dodir tih njeznih zenskih usana - skoro i da sam zaboravio
). A onda sam je izgubio na neko vrijeme, pa se skontao sa jednim ogromnim Mekskancem pa i sam zavrsio na istoj ljuljasci gdje je ona bila malo ranije. I to je vrlo smijesno - taj tip je stvarno bio ogroman, napucan i visok - i kad se spustio da mi pusi zapravo sam bio suvise nizak i to je izgledalo malo groteskno
zato me je podigao na tu ljuljasku, digao mi noge na one drzace sa strane i trpao me prstima dok mi je pusio.
I u tom momentu se niotkud pojavi ona cica, i pruzi mi "podrsku" koju sam prije toga pruzao ja njoj.
Prvi put u zivotu sam imao takvo iskustvo - mada mi je zamalo slomila vrat u jednom momentu kad me je pritisla ribicom odozgo dok sam tako rascerecen lezao na ljuljasci
Sjajna stvar na zurci je to sto je sve OK, i sve je dopusteno - dok ne cujes NE. Ok je da u prolazu dodirnes grudi, kitu, guzu, pljesnes, poljubis, liznes - jedino je pravilo NO MEANS NO. I stvarno je tako. Osjecas se slobodno da istrazujes, da se zabavljas - a da pritom ne osjecas nikakvu osudu, ugrozenost - bilo sta negativno.
Toliko sam se nalozio da vjerovatno idem i na sledecu u Berlinu, u septembru