Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Dugo sam izbegavala da nosim štikle, pošto sam visoka 188 cm, pa me montiranje na njih približava drugom metru, što je ipak jedna natprosečna visina za jednu domaću ženu, a retko koja želi da je izviču za Guliverku.
Ni ja tome nisam bila rada, pa sam furala dugo baletnke, dekorativne patike i druge gilje sa ravnom petom. Ne samo zbog visine, već i zbog komoditeta. Dosta sam temperamentna, a štikle ipak sputavaju ženu pri kretanju. :pas:
No, međutim, situacija je vremenom nalagala da su štikle ipak sine qua non za jednu ženu, koja pretenduje da bude elegantna do kraja. Zato sam nabavila sandal cipele sa najminimalnijim štiklama što su se mogle u tom trenutku naći na tržištu. Stopalo mi je broj 44, sandal cipele su rastegljive i poslušne, pa se nekako na njih natakarim, po potrebi i dogovoru, iako i dalje imam otpor čak i prema njima, jer me i i njihove male štikle opasno dižu u nebesa i pretvaraju u bedeviju.
Kako se vi nosite sa ovom problematikom, ako je imate, drage moje ? :kosa:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
samo po svadbama nosim štikle :lol: volim kako izgledaju ali zajebano je hodati u njima (duže vremena). štikle su za dame po koje dođe princ sa kočijom, tako da ne pešači mnogo i ne stiska pedalu automobila.

ps: šteta što nisi iskoristio zimsko vreme da prošetaš neke čizmice sa štiklom jer je u njima daleko lakše hodati ma koliko visoka štikla bila
Korisnikov avatar
By *deni*
Joj, ne šetam se ja u štiklama nigde, ne d'o Bog, osim po potrebi i dogovoru, a to znači - zbog posla, modelinga i aktivizma. :yes: A i to mi teško pada. Osećam se neprirodno i sputano. To nisam ja.
Mimo toga,
Nisam luda da se mučim, šminkam, utežem i nabadam na štikle bez razloga. Taman posla. :odbij:
Duks, farke, patike - to je moj izbor. Čak i muška , klasična odela nerado nosim.

:kolo:
Korisnikov avatar
By Madonna
Deni gde nabavljas tu odecu i koji brojevi su u pitanju? Ja sam pitao prosle godine u nekoj temi da li neko zna gde ima
I obuca, 44 br, ja nosim 45 a uzei bih neke stikletine. Visok sam 192cm pa bih obda mogao da ti odgovorim i na ovu temu kad kupim :kosa:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692056#p2692056]emo_haos_ napisao:[/url]samo po svadbama nosim štikle :lol: volim kako izgledaju ali zajebano je hodati u njima (duže vremena). štikle su za dame po koje dođe princ sa kočijom, tako da ne pešači mnogo i ne stiska pedalu automobila.
Tačno. Mi smo ipak Srbijanke, nema prinčeva, sve konji oko nas, koji smatraju da smo jako srećne kad nam se obrate sa zahtevima - '' Obuci onu šljokičastu bluzicu, stavi crnu kosu '' itd.
Blah. Plati, bato, pa ću da stavim ! :pare:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692059#p2692059]Madonna napisao:[/url]Deni gde nabavljas tu odecu i koji brojevi su u pitanju? Ja sam pitao prosle godine u nekoj temi da li neko zna gde ima
I obuca, 44 br, ja nosim 45 a uzei bih neke stikletine. Visok sam 192cm pa bih obda mogao da ti odgovorim i na ovu temu kad kupim :kosa:
Nabavljam preko šanera. Uglavnom su to uske, šljokičaste majičice, mini suknje ( rastegljive ) i gomila detalja, naravno. Sve je stvar stila i uklapanja. Osnova je adekvatno telo i mrežaste, kurvanjske čarape i trikoi sa prorezom među nogama ( jako su praktični ). Tange. I proklete štikle. I plava kosa. I jaka šminka. I opet - proklete štikle.
:pljuje:

Kad nabaviš štikle, maco, javi, pa idemo tugedr u klabing da plašimo momčadiju. :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Molim te, ako nemaš iskustva, vodi računa i o vokalu. Dok sam bila neiskusnija, zaboravljala sam se, pa krenula da pričam kako i inače pričam, te sam trpela zaprepašćene primedbe : '' Kakav ti je to glas, k'o u drvoseče ?! '' Zato utanji malo vokal, mene kad mrzi to da radim, krenem da šapućem, uz povremene cvrkute, to mi je najlakše. Hihihihihi
Korisnikov avatar
By Madonna
Ma necu ja to, ja cu ovako ko inace da se ponasam, samo cu da se nataknem na stikle i uskocim u helanke. Mozda i nokte nadogradim i nalakiram, ostalo ostaje kako jeste. Ta varijanta mi je primamljiva i zelim da je realizujem :volinevoli:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ja i kad se namontiram na najviše štikle koje mogu da nađem nisam tebi, Deni, visoka lepotice koja si na mukama, ni do pasa. :rida: Zavidim ti.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa koliko ste visoka bez štikala, Markiza ?
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692073#p2692073]Madonna napisao:[/url]Ma necu ja to, ja cu ovako ko inace da se ponasam, samo cu da se nataknem na stikle i uskocim u helanke. Mozda i nokte nadogradim i nalakiram, ostalo ostaje kako jeste. Ta varijanta mi je primamljiva i zelim da je realizujem :volinevoli:
Vidim da ste jedna neposlušna pevačica, takve me iritiraju, bolje da izbegnemo zajednički klabing, da se ne bismo zavadile, to nam nije potrebno, mila moja. :nono:
Korisnikov avatar
By Madonna
Bezobrazna ste. A ja se taman ponadao
Korisnikov avatar
By *deni*
A Vi imate pravo Bogu da se molite ? Vi, koja pod jednim nalogom šetate kraj Nijagarinih vodopada, pod drugim se takmičite za Zvezdu Foruma, pod trećim glasate, pod četvrtim '' pobeđujete '' ? Ma, haj'te, molim Vas ! Isključite joj mikrofon ! :murkan:
Korisnikov avatar
By *deni*
To su ti sandal - cipele, koje mogu da prime stopalo, sa lastiš spajanjima preko prstiju. :deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
Platforma mora da je jaka, ostalo je relativno. Lastiš. :vijaca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa tako. Nemaju zatvorenu petu i komotne su. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo čekam kad će da se slome pod teretom, saosećam sa njima. :molise:

Mile moje štiklice :mazi: Šta sve trpe..
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, Mars, svako voli Anicu Dobru, ali ja nisam Anica Dobra i to se vidi već na prvi pogled. :yes:
Korisnikov avatar
By blenta
MDN ako si ti 190+ i celav kao sto neko pomenu ovde bilo bi sjajno videti te u helankama i stiklama
Korisnikov avatar
By Mars
A što u helankama? Ko još to nosi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!