Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
danas cu da pravim:
pohovanu piletinu
spanac
krompir pire
Korisnikov avatar
By Madonna
piškote u mleku
potrebno: mleko, piškote
način pripreme: otvorite mleko i piškote, mleko sipate u posudu ili čašu/šolju, pa potom umačete piškote
Korisnikov avatar
By Mars
divan spanać

edit: evo i ja napravila piletinu sa pečurkama

Slika
Korisnikov avatar
By Markiza
Danas sam gulila Galatejine prve palačinke iz tiganja i bacala u đubre. Pojela sam samo 1 za koju sam ustanovila da je iole jestiva da je ne bih uvredila. Posle sam umrla.
By alexandermagic
Galateju bi trebalo upoznat sa mojih deckom. Procenat efikasnosti u kuhinji - zero. Samo sto ja otvoreno kazem da je nesposoban i da ne ulazi vise u istu i da uzalud ne pravi nered. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689656#p2689656]alexandermagic napisao:[/url]Galateju bi trebalo upoznat sa mojih deckom. Procenat efikasnosti u kuhinji - zero. Samo sto ja otvoreno kazem da je nesposoban i da ne ulazi vise u istu i da uzalud ne pravi nered. :ozbiljan:
Obično ja pravim palačinke ali sam sad bila zauzeta pa je rešila ona da to radi. Inače sa uljem ne ume ništa da radi, bukvalno ništa. Uglavnom pravi jela gde nema ulja, i to super radi, ili ne pravi uopšte.
Sad je u tiganju u ulju plivalo nešto toliko debelo, sa jedne strane crno a sa druge živo testo, ono na sam pogled da počneš da razmišljaš o razvodu. A ona drži neku mačetu kojom čeka da ih odlepljuje sa dna.
Kad sam rekla da tu ide kap ulja, čisto da se ne zalepi i da budu tanje, svaka naredna se lepila pa sam tad gulila i bacala.
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam pravila pasulj.

Ispao je standardno bezveze (jestiv, ali bezveze).

Bar sam zavšio s njim otprilike do novembra.
Korisnikov avatar
By Mars
Danas sam pravila chop suey: nacepkao ostatke mesa iz frižidera, dodao povće, konzervu bambusa, bogato nalio soja sosom, nastrugao đumbir i za 10 minuta gotovo.

Slika

:geisha:
Korisnikov avatar
By Markiza
Kako to lepo izgleda, Mars.

Danas smo posle mnogo većanja otišle na ručak vani, ja jela gulaš, žena ćevape, nema prljavih sudova, nema padanja u nesvest, izokretanja očiju na pogled i miris skuvane nam hrane,a ni laganja da nešto valja kad ne valja.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Dobio sam od jednog lovca kobasice od divljaci - pa sam napravio crveni pasulj sa tim kobasicama skuvanim. Ne znam koja divljac je u pitanju, cijenim da je divlja svinja. Mozda jelen. No idea, ukus mi ne lici ni na jedno meso koje znam.
Ali je pasulj ispao super, a te kobasice su stvarno savrsene.
Sad cekam da se slegne, rolam i planiram da pravim tulumbe - ali one iz rerne ;)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
tuga. juče umesila testo za pogaču (pretežno od heljde) i danas ga umesto ispekla u rerni spalila :rida:

damn that deceiving oven yellow light :pljuje:
Korisnikov avatar
By *deni*
Bog te jeb'o, ti samo uništavaš hranu. Odgovaraćeš zbog toga, grešnice. :kosach:
Korisnikov avatar
By Blady
Supu od koke
Salatu od kelerabe sa persunom
Grasak sa svinjskim butom
Pire
Korisnikov avatar
By *deni*
Gutaš, ne zoveš. Sram i tebe bilo.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692403#p2692403]emo_haos_ napisao:[/url]tuga. juče umesila testo za pogaču (pretežno od heljde) i danas ga umesto ispekla u rerni spalila :rida:

damn that deceiving oven yellow light :pljuje:
:lol: Ja hleb umem da umesim i to prilično ukusan ali pogaču ne umem. Kažu mi da je previše mesim i tako kad se ispeče bude baš pljosnata i tvrda kao kamen, i naduje se kora pa pomisliš kako je onako prhka i pufnasta a zapravo kad izbušiš taj kao mehur od kore izduva se i ne liči ni na šta.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ pa nazvala sam to pogača ali ne znam ni ja sama šta je. em sam mesila podosta, em sam usvinjila čitavo kuhinju zbog toga, i još sam čekala preko noći da odstoji, i rernu palila zbog toga (ej)... ali sve beše uzalud :rida:

a Galateja se onda dobro udade ako znaš fino hleb da umesiš :yes:
Korisnikov avatar
By Markiza
^ Ju, itekako, sad je dupla u odnosu na vreme kad smo se upoznale. Obe smo duple. Ni u šta ne možemo više da uđemo pa kupujemo malo po malo širu garderobu. I stalno smo gladne, naravno!
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!