- 30 Nov 2004, 00:09
to za jezik sam pretpostavljao jer i u Brusselu koji je zvanicno glavni grad jedne dvojezicne zemlje vecina njih prica francuski s tim sto nema sanse da se zaposlis u federalnim ili ustanovama glavnog grada ako ne znas francuski ali ako ne znas holandski to se tolerise, zato i nisam zeleo da idem da zivim u Brussel nego ovde u Antwerpen jer ja volim "moje"Holandjane i Flamance:yes:
ovo sto se tice sexa je tako kako jeste, mada po garderobi i gestikulacijama nisam nikakva tetka, garderoba mi je mahom crne i tamno plave boje plus oranje boje, maniri isto tako nisam fem ali zato u krevetu u poslednje vreme volim da budem "dole"
[Edited on 29-11-2004 by danielbl]
Originally posted by DIONISnaravno da mi to nisu mere, zar nisi primetio koliko kritikujem osobe sa takvim merama, tj. dvojnike Srbijanke Turajlic , moje mere su 180/70 , ostale "mere" ces videti uzivo...a u svakom slucaju nameravam pre dolaska da ti posaljem sliku...uzgred, na koji nacin je pametnije doci? autom ili vozom, kad to pitam mislim na pitanje parkinga, jel'a ako moram jos dnevno da dajem 15ak (a mozda i vise eura samo za parking) onda je prakticnije doci vozom jer putovanje od Antwepena do Parisa traje nesto vise od 2 sata
odgovara st ose sexa tice al opet,ne znam na sta licis.....a st ose francuza tice naravno da pricaju engleski ali ga bas ne vole,sto se Siraka tice njemu on i ne treba,lol
na svu srecu da vole svoj jezik ali neces uopste imati problema da se sporazumevas
samo ti saljni sliku ili mi bar kazi koje su t imere,ako je 168/84 bice malo zajebano:))
to za jezik sam pretpostavljao jer i u Brusselu koji je zvanicno glavni grad jedne dvojezicne zemlje vecina njih prica francuski s tim sto nema sanse da se zaposlis u federalnim ili ustanovama glavnog grada ako ne znas francuski ali ako ne znas holandski to se tolerise, zato i nisam zeleo da idem da zivim u Brussel nego ovde u Antwerpen jer ja volim "moje"Holandjane i Flamance:yes:
ovo sto se tice sexa je tako kako jeste, mada po garderobi i gestikulacijama nisam nikakva tetka, garderoba mi je mahom crne i tamno plave boje plus oranje boje, maniri isto tako nisam fem ali zato u krevetu u poslednje vreme volim da budem "dole"
[Edited on 29-11-2004 by danielbl]