Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Реџеповић ЈовАнка из Ниша, Ивана Милутиновића без броја...и ја сам овај...ја немам никакву трему, зато што сам ја трему...од седам година.
Па, ево ту смо...ја сам од Крушевца...а ту живим сад у Нишу...а нисам имАла услове и даље да певам, па сад...овај...чули смо ово по новом сада...нисам имала, право ти кажем ни да снимим касету.

ОДВЕООО МЕ ЈЕДАН МАНГУП У НАЈЛУЂИИИ ГОДИНАМААААА
ОПРОСТИ МИ СРЕЋО МОЈАААААААААА
ВРАЋАМ ТИ СЕ И ГРЕШНА И САМААААААААА
КАЗНИ МЕ, КАЗНИ АКО ОЧИ ЛАЖУУУ
ПУСТИ, ПУСТИ, НЕКА ТИ ДОКАЖУУУУ
УСНЕ И ТЕЛО МОЈЕЕЕЕ
ДА МИ ЈАСТУК БУДИ ГРУДИ ТВОЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Па мислим...тако је гадароба.
Па не знам...то ви знате најбоље...па ја по мојем мислим...мислим...у Дворане сам певала...исто дала сам приребе...ту сам освојила прво место...шеснаест године сам била...па ондак ту, у село ПепељЕвац...па ондак Кусуповац...овде исто сам освојила од Уснију Реџепову, од кад сам се родила...била сам и преко новине...ту су ме сликали и нису ми ни дали ни слике, ни ништа..мајке ми, обожавају ме људи.
Певала сам за паре сa тату и сa сзбраћу...певала сам као мала и била на приредбе и бирали ме за лепотицу села са 14 године...
By Aven
Ima smisla pričati samo s onima koji imaju kapaciteta čuti ono što im pričamo.
Z.

Često Te se sjetim, dragi teček Zvonko. :)
By alexandermagic
Isn't it funny. I'm enjoying my hatred so much more than i ever enjoyed love. Love is temperamental. Tiring. It makes demands. Love uses you, changes its mind. But hatred, now, that's something you can use. Sculpt. Wield. It's hard, or soft, however you need it. Love humiliates you, but Hatred cradles you.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
- Why do you refuse to gain power? The power of our father Sparda?

- Father? *giggles* I don't have a father. I just don't like you, that's all.
Korisnikov avatar
By Mars
"Živimo u političkom kiču najgore vrste."
Branka Prpa, istoričar

:bicikl:
Korisnikov avatar
By V25
"Ti ćeš doživeti što nijedna nije, da ti ćerka s rupe smakne!"

by Mima (baba moje bivše najbolje drugarice), 07.01.2006. u Velikoj Plani za punim trpezarijskim stolom svojoj kćeri (majci moje drugarice).
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ova dva sam zapamtila od.. ove i prošle godine :shrug:

Life becomes easier when you learn to accept an apology you never got.

When a man learns to love, he must bear the risk of hatred.
Korisnikov avatar
By HalfJack
“Why do queens want to go and get married in churches? Obviously this crusty old pathetic, Anglican Church – the most joke-ish church of all jokey churches – of course they don’t want to have queens getting married. It’s kind of understandable that they don’t; they’re crusty old calcified freaks.
But why do we want to get married in churches? I don’t understand that, myself, personally. I loathe heterosexual weddings; I would never go to a wedding in my life. I loathe the flowers, I loathe the fucking wedding dress, the little bridal tiara. It’s grotesque. It’s just hideous.
The wedding cake, the party, the champagne, the inevitable divorce two years later. It’s just a waste of time in the heterosexual world, and in the homosexual world I find it personally beyond tragic that we want to ape this institution that is so clearly a disaster.”

Rupert Everett :')
"Bejah zauzet čitanjem i pisanjem, kad grunu u moju sobu velik broj tih ljudi naoružanih neznanjem tupim kao batina i mržnjom oštrom poput noža. To ne bejahu moje svile od kojih im se zakrvaviše oči, no moje knjige poređane po policama; svilu smotaše pod ogrtače, a knjige pobacaše na pod i stadoše ih gaziti nogama i cepati ih na moje oči. A knjige te bejahu u kožu povezane i obeležene brojevima i bejahu napisane od učenih ljudi, i u njima bejaše, da su ih hteli čitati, hiljade razloga da me smesta ubiju i bejaše u njima, da su ih hteli čitati, leka i melema za njihovu mržnju. I rekoh im da ih ne cepaju, jer mnoge knjige nisu opasne, opasna je samo jedna; i rekoh im da ih ne cepaju, jer čitanje mnogih knjiga dovodi do mudrosti, a čitanje jedne jedine do neznanja naoružanog mahnitošću i mržnjom."
Danilo Kiš, Psi i knjige (Grobnica za Borisa Davidoviča)
Korisnikov avatar
By 2kune
mrtav Musa po ledini skače

by nepoznati počinitelj
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
"Boze me sacuvaj i sakloni"
..............................Marijana Mare Ferrari
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
"vi niste lepi
nisam ni ja lepa ja sam prelepa u tome je razlika
za mene ovakvu ide neko skladan meni
tako da ne vidim poentu zasto mi se nakaze poput vas javljaju
naci ponavljam vi ste nakaze
za mene niste dorasli
cak ni u spotu a kamoli u zivotu"
........................................................Atina Fevavi
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!