Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Vaši stavovi nisu vaši stavovi.
Oni su stavovi čežnje života za samim sobom.
Oni dolaze kroz vas, ali ne zbog vas.
I mada su sa vama, oni vam ne pripadaju. <3
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa zanimljivo je sad da izneses stav koji ide u korist konformizmu kad je konformizam jedan od najvecih neprijatelja gay populacije i zbog njega vladaju uvrezene predrasude o istoj.
Pozivati se na konformizam kad tebi odgovara, a od istog bezati kad ti ne odgovara zove se hipokrizija.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ti znaš puno reči. :tapse: :sweet:

Silly me, ja sam mislio da su neprijatelji gej populacije predrasude tipa, da smo đavolsko seme zla, uvezeno sa zapada, koje je došlo da uništi mladu i naivnu populaciju Srbije propagirajući se kao moderan stil života, da prenosimo SIDU, da smo užasna, odvratna bića, gadna, kojima ne trebaš ni ruku pružiti.
A sve vreme su nam neprijatelji bili slušanje Madone, nošenje ćube i kupovanje firmirane garderobe.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Koje "ovo prethodno"?
Seme zla koje prenosi SIDU je konformizam? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By BellyButton
To je predrasuda koja proistice iz konformizma, iz tendencije da ljudi nekriticki prihvtaju shvatanje vecine.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
konformizam jeste los, manje vise, ali ti to objasnjavas koristeci se mnogo gorim sredstvima kao sto su generalizacija, licna frustriranost usled neuspesnosti, zrtva je kriva za silovanje i ostalo. i ne kapiras ni zasto je los. samo si cuo da je los i to dodao licne jadne razloge tome.

jos jedna od tvojih tema koja vristi o tebi, konformizam je ovde samo sredstvo. mislim, ko jos otvara temu o onome sto je on uradio :roll: estrada sindrom
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Konformizam je takođe to što ne izađeš i posereš se posred Trga Republike, naočigled svima...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dakle, da sumiramo,
imamo dobro konformiranje: "Nemoj srati na sred ulice", "Ne vadi kurac u javnom prevozu.", imamo loše konformiranje "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata", "Ubi, ubi, ubi pedera" i imamo konformiranje koje se u naučnim krugovima zove Koga Boli Pička, tj. svi ti "problemi" o kojima ti pričaš.
Copy/paste
Конформизам је понашање појединца које је у складу са нормама и очекивањима њему важне друштвене групе. Такво понашање иде у правцу некритичког саглашавања са важећим, општеприхваћеним групним нормама и вредностима, посебно под групним притиском. У пракси, то је тежња појединаца и група да се потпуно прилагоде окружењу и да не чине ништа што би се сматрало ексцентричним или необичним од стране ауторитета. Конформизам искључује креативност, вођство и активизам и противи се промени и напретку. Овај појам често има негативан призвук у смислу претераног прилагођавања по цену губљења самосталности и самопоштовања личности.
Dakle Beli jesi u pravu sa jedne stranei slazem se sa tobom,neka crknu dusmani.
Sa obzirom da sam kreativan,imam izrazenu umetnicku stranu (a ne nazivam sebe umetnikom) onda i nisam konformista,sa obizrom da uvek tragam za novom muziku i da slusam raznu muziku osim madonne i ostale muzike koja je smisljena za hipnotisanje narodne mase opet nisma komformista,sa obzirom da ne posecujem samo ovaj forum niti forum smatram kao neko mesto gde se osecam "sigurno" od drustva opet nisma konformista,ne3 kazme3 da sma poseban niti jedini ili tako dalje...
Ali Beli verujem da pored mene ima jos ljudi takvih i verujem da konformizam nema veze sa sexualnom orijentirom
Ovde se ne radi o konformizmu vec o muzici koja je za siroke nardone mase ili o modi koja je za siroke narodne mase,kada kazem siroke narodne mase mislim na ljude koji su obicni,koji nisu kao ja,ne moze bas svako da smisli nekoga junaka u glavi i da ga tako nacrta tj prenese na papir kao sto je smisljen u galvi
Korvine smaras...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
dodaj i carapa na kurac kao dobro konformiranje.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Koje su moje karakteristike koje su iste kao kod svakog pedera?
Opiši me, molim te.
Korisnikov avatar
By BellyButton
ja govorim o tome da se metalci ne radjaju sa genom za ljubav prema crnim majicama i dugim kosama, niti pederi sa genom za ljubav prema madoni, te da je to konformizam
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690659#p2690659]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Dakle, da sumiramo,
imamo dobro konformiranje: "Nemoj srati na sred ulice", "Ne vadi kurac u javnom prevozu.", imamo loše konformiranje "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata", "Ubi, ubi, ubi pedera" i imamo konformiranje koje se u naučnim krugovima zove Koga Boli Pička, tj. svi ti "problemi" o kojima ti pričaš.
"Ubij Hrvata da Šiptar nema brata"
"Ubi, ubi, ubi pedera"
Zar ne znas za drugacije primere?
Jel si MORAO bas ove primere da stavis?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovde je poenta kao i na svakoj belijevoj temi, ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto svi tako rade. ranije je bilo da ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto ljudi nemaju ukusa. pre toga je bilo da ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto su one komercijala i njih niko ne bi slusao bez reklama.

sta li je sledece.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690660#p2690660]BellyButton napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690656#p2690656]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Konformizam je takođe to što ne izađeš i posereš se posred Trga Republike, naočigled svima...
to nije konformizam, to je zdrav razum
Taj zdrav razum je nastao na osnovu prilagođavanja iliti konformiranju opštim, nepisanim, društvenim normama.... Tj. konformizam.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690668#p2690668]Anhedonie napisao:[/url]ovde je poenta kao i na svakoj belijevoj temi, ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto svi tako rade. ranije je bilo da ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto ljudi nemaju ukusa. pre toga je bilo da ljudi slusaju madonu i lejdi gagu a ne njega zato sto su one komercijala i njih niko ne bi slusao bez reklama.

sta li je sledece.
kad sam ja rekao "a ne mene"? ja se za sada ne bavim autorskim radom
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690670#p2690670]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690665#p2690665]BellyButton napisao:[/url]ja govorim o tome da se metalci ne radjaju sa genom za ljubav prema crnim majicama i dugim kosama, niti pederi sa genom za ljubav prema madoni, te da je to konformizam
To nije odgovor na moje pitanje. Vrlo si jasno rekao da se ponašam kao svaki peder. Sada reci kako se ponašam...
nisam rekao da se ponasas
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni ja nisam nigde napisao da mislim da si idiot.
Korisnikov avatar
By BellyButton
ja govorim o tome da se metalci ne radjaju sa genom za ljubav prema crnim majicama i dugim kosama, niti pederi sa genom za ljubav prema madoni, te da je to konformizam, a da je konformizam negativna pojava
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ne rađamo se mi ni sa željom da seremo isključivo u šolju i posle obrišemo dupe..

edit: pardon, genom da seremo isključivo u šolju...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690677#p2690677]BellyButton napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690673#p2690673]Anhedonie napisao:[/url]ni ja nisam nigde napisao da mislim da si idiot.
ovakvi emocionalni komentari indiciraju da me dozivljavas kao neprijatelja, a ja govorim negativno o konformizmu... zasto, ako nisi konformist?
Nije konformista, nego je alergičan na budale.
Zato sto se osecaju povredjeno jednostavno njih vodi ego,razumes? Citajuci tvoje postove nasli su se u njima,i to ih je povredilo,jednostavno istina ume da pece i sada je ego nastupio na scenu,koliko sma ja ovde to sam zaista uvideo da vecina ovde su uvredljive devojcice koje vredja svaki drugaciji post koji se ne slaze sa njihovim misljenjem,i to jeste jebena istina
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!