Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
za ovu i svaku bellijevu temu i diskusiju je važno napomenuti da se čovek ukapirao sa zvonkijem. i tu valja stati, a ne još više ga napadati. greota od boga
Korisnikov avatar
By Madonna
A ti belly button. (eto vidite, tuga)
Korisnikov avatar
By blenta
mislim da bi ovde valjalo podvuci crtu
i komentare dodatne koje imas poslati pedji za 4to (jubilarno) pojavljivanje u optimistu
posto ti tamo niko ne moze odgovoriti
a mimo tebe i petla20cm ni nema ko da pise mudrolije

jer pojavljivanje igde drugde sa tim nepromisljenim pricama ti ne sluzi toj svrsi kojoj ti zelis da ti sluzi
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm ja mislim da nije fora u tome da neko priča kako je poseban i individualan već da bude ono što jeste i da o tome ne filozofira previše.
Jeste da su mnogi gay momci operisani od individualnosti i da izgledaju i ponašaju se kao gomila kloniranih ovčica...ali to ne znači da su automacki svi koji slušaju Madonu i vole markirane stvari komformisti...Jednostavno ima i ljudi koji u tim stvarima stvarno uživaju,nebitno što se to računa kao neki standard i koji bi se toga držali čak i da to nije standard.Svako ima neki svoj ukus,i gotovo...I sad optuživati nekog da je komfomista zato što sluša ili se oblači na neki način što se računa kao gay standard nije ništa drugačije od onog prebacivanja nekome da nije peder zato što ne sluša Karleušu,Gagu,Cecu ili nešto deseto i ne nosi pastelne boje i ,šta ja znam koji je najnoviji trend sad...To nije ništa stvarno posebno i individualno pljuvati po onima koji ne dele tvoj ukusu i stil,jer i oni drugi to rade isto tako...jednostavno je licemerno.
Stvar je u tome da ne popuštaš pred kolektivnim pritiskom da budeš kao i svi ostali ali i da ne praviš ni ti takakv isti prisak nekom drugom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Saće belli da ti objasni neke stvari
Korisnikov avatar
By blenta
macan nisi dovoljno dugo tu
s desne strane advanced search, author bb i check first post or topic only

pa kad ti izadju sve njegov teme videces da je nekad madona, nekad neke druge pevacice
nekad frizura a nekad i koriscenje dinara u platnom prometu i placanju roba i usluga - tako mainstream

elem ironija je (i tuga) sto sve sto radi radi kako bi sebi pokazao da je bas poseban i razlicit od svih
a zapravo je najveci konformist u najvecoj grupaciji unutar gej sveta: kao-umetnici/al-posebni

( nesto kao hipsteri koji su hipsteri jer eto nisu konformisti ^^ )

fali nam neki smajli koji si duva u siske i potom kaze svasta, al ironicnnim tonom
Macane da nisi mislio mozda na ovo kada si pricao o optuzivanju kada se tice muzike koju slusamo??
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690364#p2690364]Blady napisao:[/url]Hahahaha
Da, mi smo samo culi za madonnu u zivotu I nemamo sta drugo da slusamo.
Ta zena je nesto uradila, I to mnogo veliko.
Ne samo po pitanju pevanja, nego I u drugim stvarima.

O njoj nemate sta komentarisati jer ste u potpunosti nebitni,
Ti o njoj ne znas zapravo nista.
Koliko mozes biti natripovan da takve baljezgarije pises I jos se tripujes da niko nema argumenata, jerbo ljude ocigledno zamara da se bave tobom.
A tek zvenkijem zbog kojeg mislim da niko drugi ne postoji do madonne.
Poprilicno hipsterski :D
Korisnikov avatar
By antibiotic
Ono sto mi je jos gore od te masovne konzumacije pop kulture i klonova je ovaj horor pritisaka da moram po svaku cenu biti poseban & individualan. Meni je izbor pripadanja masi drugih sasvim legitiman, sve je stvar "ponude", a ne onih koji to nekriticki prihvataju. Kao sto bi u nekom idealnom smislu hteo da zivim u drustvu gde mi je sve potrebno zagaratnovano, te ne moram da se smaram i 'ukljucijem' u izgradnju i napredak bilo cega, tako ne bih ni da se zamlacujem time da li sam nekom tamo poseban ili necija losa kopija.
Korisnikov avatar
By Macan86
nosim uske farke i mnogo sam poseban
nosim duboke starke i mnogo sam poseban
nosim cvidže bez dioptrije i mnogo sam poseban
bolje budi kao ja jer mnogo sam POSEBAN

moje frizure su aut toliko da su čak in
gde se ja pojavim
za mnom diže se dim
jer ja pratim taj trend da ne pratim trendove
i patim taj trend da nenosim brendove

ja sam JEDINSTVEN
ma ja sam ORIGINALAN
u milion sam jedan
ma ja sam OPTIMALAN

budi kao ja
nemoj da si komfomista
jer licemerje je aut toliko da je čak in
budi jedinstven i hvali se tim
:reper:
(ko kaže da metalci ne znaju da repuju?)
Draga i poštovana kraljice Kleopatra, Vaše Visočanstvo
pišem Vam iz Cazina,
U poslednjih godinu dana, počela sam da izgledam i da se oblačim kao vizantijski
poslanik na srpskom dvoru; da li sam, Vaše Prvenaštvo, ukleta? Ili sam možda konformist?
Ili sam se ugojila od hormonalnog poremećaja, pa vagam 148 kilograma? Molim Vas, Vašu krunu, Vaš pijedestal da mi odgovorite na pitanje; zauzvrat, ja ću Vas bogato nagraditi kada budete ponovo u Sarajevu. Ja sve verujem Vašim proročanstvima, i već sam Vam pisala, s nadom, dok ste proricali dalekih devedesetih godina, da ćete izvući moje pismo. Pisala sam Vam 99 puta; ako mi i posle 100. puta ne izvučete pismo, ja se više neću obraćati za pomoć, ni Vama, ni bilo kome drugom.
Ljubi Vas i voli Suada.

Odgovor: Draga Suada, kodvas je u pitanju naneta crna magija. Rešenje je da stavite čarapu na Vaš polni organ. Puno sreće.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690389#p2690389]BellyButton napisao:[/url]Svi vole da budu posebni u ocima drugih. Ali oni gejevi koje vole madonu, ne izlaze iz teretane i sisaju se sa strane, a ostavljaju cubu na vrhu glave nisu bas posebni. Naprotiv, svi su tipicni jer se povinuju konformizmu koji definise scenu.
Osim ako ti ne mislis da to nije konformizam, nego se mi gejevi radjamo sa genom za ljubav prema madoni i smesnim frizurama.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690538#p2690538]BellyButton napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690389#p2690389]BellyButton napisao:[/url]Svi vole da budu posebni u ocima drugih. Ali oni gejevi koje vole madonu, ne izlaze iz teretane i sisaju se sa strane, a ostavljaju cubu na vrhu glave nisu bas posebni. Naprotiv, svi su tipicni jer se povinuju konformizmu koji definise scenu.
Osim ako ti ne mislis da to nije konformizam, nego se mi gejevi radjamo sa genom za ljubav prema madoni i smesnim frizurama.
Odmah si u prvoj rečenici pogrešio. U drugoj si opet pogrešio (otkud ti znaš zašto neko brije glavu, šta za nekog znači Madonina muzika, itd.). U trećoj si ponovo pogrešio, drugi put u jednom postu te jebu univerzalni sudovi. A onda loša ironija.

A zapravo može sve da se čita i ovako: TI voliš da si poseban. TI misliš da ljudi koji slušaju određenu muziku i brinu o svom telu nisu posebni. TI definišeš scenu kao konformističku. I na kraju nas obaveštavaš da si TI u pravu, a mi svi ostali nemamo pojma.

Dakle, sve ovo što si napisao je o tebi. I kada govoriš o drugima, ti ne možeš da se decentriraš od samog sebe, pa i ne čudi da su svi dijalozi sa tobom zapravo tvoji monolozi, a drugi ljudi eventualno fusnote koje interpretiraš kako ti odgovara i obavezno kao u krivu, dok si ti, naravno, u pravu.

Draga Suada, ja Vama zavidim jer živite u jednom posve rezistentnom mehuru i mora da Vam je lepo.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa nešto mi ne deluje da mu je lepo, on svaki put naglasi kako je to o čemu govori problem, tj da ga to muči pa zato i sikće godinama
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja nigde nisam naglasio da sam ja poseban. To je, otprilike, tvoj zakljucak. Ja govorim o tome da je svaka scena definisana pravilima, pa i gej scena, a ta pravila zovemo konformizmom, i da gay ljudi, verovatno izmuceni nesigurnoscu zbog neprihvatanja, prihvataju pravila grupe kojoj zele da pripadaju - gej sceni, sto se takodje zove konformizmom, a verovatno postoji razlog sto se taj termin najcesce koristi u negativnom kontekstu. A ta nepisana pravila jesu ljubav prema madoni i karleusi, specifican modni stil i frizura (udji u bilo koji gay klub i videces da 80% ljudi ima istu frizuru, cubastu, o kojoj govorim, to je cinjenica), kult napucanog muskog tela, cesto i ejdzizam i td...
I nigde nisam napisao da su svi gejevi konformisti. Govorim o pravilima koja definisu scenu i onima koji im se povinuju.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690544#p2690544]BellyButton napisao:[/url]Ja govorim o tome da je svaka scena definisana pravilima, pa i gej scena, a ta pravila zovemo konformizmom, i da gay ljudi, verovatno izmuceni nesigurnoscu zbog neprihvatanja, prihvataju pravila grupe kojoj zele da pripadaju - gej sceni, sto se takodje zove konformizmom, a verovatno postoji razlog sto se taj termin najcesce koristi u negativnom kontekstu. A ta nepisana pravila jesu ljubav prema madoni i karleusi, specifican modni stil i frizura, kult napucanog muskog tela, cesto i ejdzizam i td...
Ko smo ti "mi" koji to tako nazivamo?

I zašto, mučeni čoveče, ne pronađeš neke druge gej ljude, ako ti ovi u tvojoj okolini ne odgovaraju? Mislim da je jednostavnije da promeniš društvo, nego da stvoriš ceo teorijski sistem oko toga zašto su ljudi loši, a ti dobar.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nisam ja onaj koji je "odredio" da je konformizam negativna pojava.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2690542#p2690542]Madonna napisao:[/url]pa nešto mi ne deluje da mu je lepo, on svaki put naglasi kako je to o čemu govori problem, tj da ga to muči pa zato i sikće godinama
To su slatke muke. Vidiš da je on osvešćen i probuđen (Buda naš forumski) i nalazi se u svetu koji je tako neprosvećen i konformistički nastrojen i teško mu je, jer nema sa kim da deli tu svetlost u kojoj živi. Gde se nama digne na dobre trbušnjake, on vidi vulgarnu telesinu, gde nas gane Madona, on vodi nazadne harmonije (v. Uvod u teoriju napredne i ruralne harmonije by Papaque D.), gde se mi šišamo na ćubu, on zapravo vidi kurac u čarapi... na kraju dana, pogleda nas neosvešćene svinje koje se valjamo u estetičkom ekskrementu Jelene Karleuše. uzdahne dramatično a istovremeno uzvišeno i, možda je najbolje opisati njegov uzdah kao autentičan (v. Eigentlichkeit kod Hajdegera), i onda se oseti dobro jer vidi kako smo mi dole, a on gore, mi smo lažna urbana harmonija Madone, a on ruralna napredna harmonija Nina, mi smo konformisti, a on Pojedinac, Individua, mi pišemo samo na forumu, a on za magazin Optimist, mi brinemo o prizemnim stvarima, a on piše o Identitetu, mi smo tako konkretni i obično, a on hodajuća transcendentalnost, mi smo lošiji, a on bolji. Bolji, bolji, bolji.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam iz ove teme samo izvuko inspiraciju za rap battle gay stereotipa :lol:
ja se ne secam da je beli napisao igde da su ljudi losi a on dobar ovde,ja ovde samo vidim njegovo iznosenje o toj "gej sceni" i kako je on vidi cak se i slazem sa time,ali deluje mi kao da su se neki time osetili prozvanim pa sada napadaju ga i zele da opovrgnu njegovo vidjenje.
Smsan mi je ovaj post od Blejdi gde ona kao fan jelte pokusava da meni dokaze kako je madonna kul a ja govno,deluje mi kao neko detence koje vice "Moja Barbika je bolja od tvoje" i ja sada treban da se osetim uvredjenim?mmm...ne.
Beli veruj mi postoje jos gejeva koji ne prate nikakve trendove koji su postavljeni od gay drustva,uvek ce biti ljudi koji ce se oblaciti,ponasati kako zele,ili slusati muziku kakvu zele,ovde ovih sacica ljudi na forumu nije ceo gay svet niti oni ne predstavljaju celu gay srbiju,oni su samo forumasi i nista vise,pisakrala
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hoćeš li ti meni samo objasniti zašto ti dolaziš i pišeš ovde ako je tako loše i odvratno?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!