Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
zasto postoje osobe koje ga nisu blokirale?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ono sto je kuriozitet je da ja nemam Blentu medju prijateljima na Fejsu, ali da ga to ne sprecava da prati i cita moje komentare, te mu se ovom prilikom zahvaljujem.
By Sixto
Blenta stalker... Kontam da ima mantil i mali fotic za oko vrata. :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Glazba je ili je nema. by Josipa

Belly, deal with it.
Korisnikov avatar
By Tungi
Znam šta misli, znam šta JA msilim, al poštujem svačiji ukus.
Korisnikov avatar
By Blady
A kada ces ti beli shvatiti da nisi talentovan i da ne znas stvarati dobru muziku, i dokle mislis da jedes govna, pa se onda iseres po raznim pravcima gde pokusavas sebe svrstati u kompetentnu osobu?
Korisnikov avatar
By BellyButton
ja pitam kako ti mozes da znas da li sam ja ili nisam talentovan?
Korisnikov avatar
By Blady
po tome sto su ti narikace vokali.

plus si neprofesionalan, ako se vec smatras kompetentnim da bilo sta vise komnetarises.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Btw, cista logika. Danas je izuzetno lako da se napravi album. Treba ti samo lap-top. To je omogucilo ogromnom broju ljudi koji imaju izuzetno skromno znanje o melodiji i harmoniji da dospeju na scenu i budu zvezde i to je izuzetno vidljivo, pre svega u dance elektronici. (Zasto se degradacija u kvalitetu kompozicija ne primecuje na, recimo, blues sceni?). I to je nesto sto je bilo i za ocekivati, pogotovo u konzumeristickom drustvu. Sve do kraja osamdesetih nijedna izdavacka kuca nije zelela da pravi takve rizike. Masovni upliv dance elektronike u mainstream se desio onda kada je dostupnost tehnologije omugicila svakom da producira muziku, a internet da ga plasira. Izgubio se taj filter koji je postojao izmedju tvoraca i konzumenata muzike i desio se pad kvaliteta kompozicija.
Ali to ljudima koji vole pop i dance elektroniku i nije bitno jer oni i nisu fanovi muzike vec fanovi pop kulture. 98% gay publike tu spada. To su cinjenice i to se ne moze osporiti.
Ali, u napadima na, recimo, Madonu nijedan argument nije dovoljno dobar, jer kad napadas Madonu napadas i njenog gej fana licno, jer se on kroz nju identifikuje...
Korisnikov avatar
By Zvonki
^ ovo sto si napisao jej asno kao dan,i to ne kazem samo zato sto mrzim mdonu ili mrzim njene fanove(smirite se fanici sve je ok),vec sto bas takva "speedy"(tako cu je nazvati) je napravljena samo da izmuze novac iz dzepova mnogobrojnih fanova i to je po meni iusprazna i ne sadrzajna muzika.Primetio sam da madona mnogo puta u svojim pesmama vrti jedne te iste teme a to su "ljubav","Ja sam jaka","Ljubav","ljubav"....to se vidi i kod ne zna.. r kelly i tako te poznate licnosti.Ali velika je razlika izmedju poznate licnosti i muzicara,velika je razlika izmedju semplova koje mozes da skines da neta i to da u fruti loops izmiksujes i bacis na soundcloud ili na you tube i kada sednes pa budes kreativan i komponujes muziku ili napises reci za tu pesmu pa da cak muziku prilagodis recima i obrnuto pa onda ide probe sa bendom dok ta muzika ne bude savrsena.

Biti kreativan je put ka stvaranju necega sto je deo tebe,reci cu ovako... pokazati svetu koliko sjajis,kolika je jaka svetlost u tebi
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pricas na pogresnom forumu veruj mi,oni ce ostati fanovi madonne i jednostavno ne zele da se zapitaju "da li tamo negde ima neka bolja muzika ili neki bolji izvodjac od madonne?",jednostavno to je taj komformizam,koliko god mi sebe lagali da nismo komformisti mi nekada toga nismo ni svesni...
Ovde su bar sam tako uvideo uglavnom ljudi koji prate jednu liniju u zivotu,ili grupa ljudi koja prati tu konstatnu liniju,svako ko zeli da skrene sa te "linije" ili zeli da pokaze da postoje i druge linije oni ga mrze i izmevaju i tako dalje,kao neka sekta,ali opet mozda samo ja tako vidim ipak ovo je forum i sve je ovo fikcija...
Korisnikov avatar
By Blady
Hahahaha
Da, mi smo samo culi za madonnu u zivotu I nemamo sta drugo da slusamo.
Ta zena je nesto uradila, I to mnogo veliko.
Ne samo po pitanju pevanja, nego I u drugim stvarima.

O njoj nemate sta komentarisati jer ste u potpunosti nebitni,
Ti o njoj ne znas zapravo nista.
Koliko mozes biti natripovan da takve baljezgarije pises I jos se tripujes da niko nema argumenata, jerbo ljude ocigledno zamara da se bave tobom.
A tek zvenkijem zbog kojeg mislim da niko drugi ne postoji do madonne.
Korisnikov avatar
By Madonna
Dušan Papaque - Magija (feat. Zvenki pls)

ja sam cuo da belly radi i pod pseudonimom DJ Jovke, jer to istina?
Korisnikov avatar
By Blady
Zvenki tebi prdim u facu, to volim, volim da ti pušem
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!