Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Sixto
Miko pa kad je broj tri jubilarni?! :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
U moru svega ovoga moram samo primetiti da nemoj govoriti više da govoriš o gej osobama, nego o gej muškarcima...

Elem, ko hoće da se igra nađite pet rečenica koje nisu problematične... :lol:
Evo od mene

[Ono na šta se može biti ponosan je] činjenica da ste bili dovoljno hrabri da se pobunite protiv normi koje vam neko nameće, pa čak kada su oni koji ih nameću drugi gej ljudi.
Korisnikov avatar
By blenta
musicians.. cant count ^^

ne svidja mi se tekst preterano, pun je nekih subjektivnih odokativnih procena
koje kao da si napravio kad si bio ljut ili povredjen

zapravo, tekst je isto sto pokusavas da proturis sada vec godinama na forumu, fejsbuku itd
samo sto te svuda bez problema poklope i nigde ti ne prodje ta prica

te kontam da je ova opcija gde se nesto napise pa nema mesta komentaru zapravo sjajna
ne lisava tih ... histrionickih ispoljavanja misljenja koje nikom ne moze da se argumentuje

edit:
a ekipa pupaque i petao20cm
:drama:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689927#p2689927]Speculum Columbae napisao:[/url]people who live in glass houses shouldn't throw stones
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689928#p2689928]BellyButton napisao:[/url]da, rekao sam to u tekstu :)
realno, svaki komentar posle ovoga je suvisan.

ali i dalje je strasno kada lgbt osoba ne zna sta gay pride znaci/oznacava.

a o znacaju/kredibilitetu/uticaju casopisa u kome pisu ljudi pod forumskim/romeo nikovima tek nema smisla pricati.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja nisam Madonnin fan, stoga nisam peder.
Korisnikov avatar
By BellyButton
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689943#p2689943]blenta napisao:[/url]musicians.. cant count ^^
zapravo, tekst je isto sto pokusavas da proturis sada vec godinama na forumu, fejsbuku itd
samo sto te svuda bez problema poklope i nigde ti ne prodje ta prica
Ako sam nesto naucio na forumu to je da se ne zezam sa Madoninim, Gaginim i Karleusinim fanovima. Spuste te na svoj nivo i rastrgnu te bez ikakvih argumenata. Opasne osobe :)
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Ali čak i pored toga ne bi smo svi mogli da se opišemo kao konformisti.
simpatično :alien:
Da mogu osjetit stid, osjetio bih ga umjesto ovog.

Prva recenica clanka je dostatna za infarctus cerebri acuta.

Ja idem u teretanu, redovno si kupujem preskupu firmiranu garderobu koja je malo kome dostupna, jer uzivam u njenom kvalitetu, a ne slusam ni Kylie ni Madonnu. I boli me dupe sto netko misli o meni, mojim postupcima i sex orijentaciji niti me zanima bilo kakvo svrstavanje u grupu/e, kao ni to da li sam zbog toga poseban ili nisam.

Sto cemo sad, m ?
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ti da se nisi pronasao u mom tekstu ti ne bi ni reagovao tako kako si reagovao, jer ja nisam napisao da su svi gejevi konformisti niti da su konformisti svi koji slusaju madonu ili stagod. Ja sam pisao o onima koji jesu. O konformizmu koji definise gej scenu. Zato iskuliraj.
Ne, ti zelis bit poseban u ocima drugih. Za to ipak treba imat izvjesne predispozicije, kvalitete i naobrazbu. Kompenzirat osobne manjkavosti i ogorcenost stupidarijama i infantilnim zakljuchcima nije dobro.

Na tvom mjestu bih se zapitao i kako to da jedan lijecnik zna vise o muzici i njenim osnovnim elementima od tebe.
Korisnikov avatar
By BellyButton
1. Je l' taj lijecnik radi muziku za pozorisne predstave, reklame, dokumentarni film i svira u bendu?
2. Svi vole da budu posebni u ocima drugih. Ali oni gejevi koje vole madonu, ne izlaze iz teretane i sisaju se sa strane, a ostavljaju cubu na vrhu glave nisu bas posebni. Naprotiv, svi su tipicni jer se povinuju konformizmu koji definise scenu.
Osim ako ti ne mislis da to nije konformizam, nego se mi gejevi radjamo sa genom za ljubav prema madoni i smesnim frizurama.
Sreca za tebe da taj korisnik to ne radi, jer bi ti uzeo kruh za tren. I Kristina Kovac zivi radeci nesto slicno, a talentiranija je od tebe. Ili je i ona nitko i nista iz tvoje vizure ? :ozbiljan:
EDIT: Pobrisao si recenicu na koju sam se referirao.EDIT: Pa si je opet otipkao. :gubitnik:

Ostatak tvog posta nije vrijedan komentiranja.
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Toliko gubljenja vremena i energije na menjanje ponašanja ljudi koje nas se uopšte ne tiče :)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nisi mi odgovorio na pitanje zasto "ostatak mog posta nije vrijedan komentiranja".

evo ga taj ostatak:

Svi vole da budu posebni u ocima drugih. Ali oni gejevi koje vole madonu, ne izlaze iz teretane i sisaju se sa strane, a ostavljaju cubu na vrhu glave nisu bas posebni. Naprotiv, svi su tipicni jer se povinuju konformizmu koji definise scenu.
Osim ako ti ne mislis da to nije konformizam, nego se mi gejevi radjamo sa genom za ljubav prema madoni i smesnim frizurama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!