Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

zabrinuto za svoj život zbog postojanja mnogih individua koje bi želele da me umore mučeničkom smrću i razapnu mi dušu i telo na križ + ja sam ona u ovom filmu, koji je zapravo moja budućnost i sadašnjost

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By IriS
protrljala sam oko i polomila (meko) sočivo...msm da to samo meni može da se desi :nokti:
Korisnikov avatar
By Mars
Zaspao uz pinkove zvezdice. U glavi maksimalno pojačani zvuci (večeras) iritantne dece i iritantne voditeljke-rolekoster do REM i nazad, mozda jedno 20 minuta, bez pokrivača, u pretoploj sobi, zatvorenog prozora. Tako se osećam evo jedno pola sata i jedva idem ka normali.
Korisnikov avatar
By Waldorf
raspad... 2x zaspala u taxiju. pitam se hoću li svariti ili peglati....
Korisnikov avatar
By Macan86
kao da ću nekom da razbijem nos!Pa mamu mu,ja ne znam dal mi je keva luda el šta je al tri dana je normalna tri dana nije pod libelu uopšte!
ladno počela da histeriše iz čista mira zato što joj kako ne valja doručak i sve to pobacala samo zto što sam popmenuo da od sledećeg meseća planiram da idem u NG!
Em se trudi na sve načine da me izvređa da se pokupim odavde em histeriše kad hoću da idem i to sve od kako sam uzeo onaj uput...do tad joj ništa nije smetalo majke joj ga više licemerne!
Korisnikov avatar
By Madonna
PREWARENO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By gossip
prijace mi dremka pred izlazak
Korisnikov avatar
By Hys.
^ kako ja nju volim <3

ot

bored.
Korisnikov avatar
By Hys.
ahahahahha

pa hvala draga

true, true

jbg, i meni se desi dva put godisnje da mi bude dosadno :lol: dve nedelje sam malko ogranicena u kretanjima sem po klinikama.

No excuses, evo, no excuses :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
srećno, odmorno, zadovoljno

HAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHA nope
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Spavao citavih 5 sati, ni treca kafa ne pomaze

izvrsno (::
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!