Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Migracija LGBT iz Srbije i sire

Planiram napustiti manje mesto
4
8%
Planiram napustiti zemlju
36
69%
Zivim vani, i ne bih se vracao
7
13%
Zivim vani, i razmisljam o povratku
1
2%
Nemam takve namere preseljenja
3
6%
Ostalo
1
2%
Korisnikov avatar
By Burak
Učestvovao?

Deni, opiši nam kako se sve to dešavalo i šta si konkretno radio? Osim što si se divio frizuri Milijane Baletić? :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Eh, da, to ću u svojim memoarima, Burak, sad imam druga posla.
Ljubim te, lepi moj. :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali, da sam voleo Baletićku, jesam. :love:
Korisnikov avatar
By Burak
Lažeš, voliš je i dalje. :opacupa:
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam imigrirao u Svedsku pre 4.5 godine i nemam nameru da se vracam. Slazem se da nije savrseno i da te niko ne ceka rasirenih ruku, ali vala te ni u Srbiji niko tako ne ceka tako da iskreno sve jedno po tom pitanju. U Svedskoj me makar ne pljuju na ulici sto sam gay (mozda to rade kad ne gledam ali me iskreno boli kurac) i ne izrabljuju me do krvi da radim za neku mizernu platu i generalno se ne mesaju u moj privatni zivot (sto velika vecina u Srbiji obozava da radi). I mali milion drugih meni jako bitnih stvari koje u Srbiji nisam mogao da podnesem. A kad smo vec kod poslova, ja opet mislim da ovde ima daaaaleko vise poslovnih mogucnosti nego u Srbiji. Da sam ostao u Srbiji, sada bi sedeo kuci bezposlen i ocajavao... Ovde makar imam neku sansu da se zaposlim.

I istina je da od Srbije nikad u potpunosti necete pobeci jer ce vam, kako kaze Antbiotic, dolaziti vesti koje ce vas nervirati i verovatno imate porodicu u Srbiji itd... Ali opet, ja lakse disem ovde u Svedskoj i meni bi i samo to bio dovoljan razlog da odem.

A sto se tice nazivanja nekog mesta domom, iskreno kao sto blenta rece meni je to prestalo da ima nekog znacaja... zapravo verovatno nikada ni nije imalo znacaja jer se nisam osecao kod kuce u Srbiji ili u Hrvatskoj ili bilo gde drugde. Tako da me ne hvata nostalgija za zemljom. Hvata me nekada nostalgija za nekim prijateljstvima i momentima iz proslosti, ali to je nedostizno ziveo ja u Srbiji ili na drugom kraju sveta. I sada kad se vratim u Srbiju ne osetim da sam dosao "kuci". Sve moze biti "kuci", pa cak i put...
Korisnikov avatar
By antibiotic
:up:

Ovde u Austriji vidim da su mladi snazno povezani sa "otadzbinom" cak i ako nemaju proslost koja ih veze za istu, tj. ako su rodjeni ovde ili dovedeni kao mali. To je zbog slabog obrazovanja, roditelja koji su njihov rodni kraj doneli sa sobom u insostranstvo i nikad ga nisu ni napustali, i zbog nesposobnosti da sebi pronadju drugaciji identitet. Sve ovo pomesano. A da im ne pada na pamet da se presele da zive u voljenoj Srbiji, Bosni, Turskoj.. To je jedan poremecen odnos koji neko moze da ima prema zemlji svojih predaka /porekla.

Drugi, s kojim ja licno mogu da se poistovetim, nije hejterski tipa da pljujem po Srbiji jer je to lako i sto za to ima puno razloga, vec zato sto su mi desavanja u Srbiji zanimljivija u odnosu na Austriju (u kojoj isto ima govana), ima vise izazova i razloga za borbu i nerviranje. Takojde, kao svi mi ovde, zelim neku bolju buducnost za zemlju mog porekla. Komunikacija na srpskom je drugacija nego na nemackom. Da li me sve to cini nekom vrstom nepopravljivog patriote? Pa, ako pod patriotizmom podrazumevamo nekorupciju, placanje poreza, visoki standard za gradjane, bolje obrazovanje i kulturu onda jesam.
Korisnikov avatar
By bern
na kojem šalteru da uzmem formular za lgtb migraciju?
Korisnikov avatar
By unic0rn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666967#p2666967]Sixto napisao:[/url]
Na to se kaze neki malo manje bitni razlozi... mrzim strokave ulice, beli luk kao lek, fetisiziranje oko rakije i suvih sljiva, mrzim tri prsta, mrzim kazane za rakiju, sajkace i vunene carape, mrzim svinje pecene na raznju s jabukom u ustima, mrzim javna preduzeca, mrzim saltere, mrzim salteruse, mrzim srspku policiju, mrzim...
:up: :lol:
Moje su želje skromne. Ja bih da emigriram iz ovog stana u SVOJ stan u nekom našem većem gradu (kojih jeste nema mnogo ali Bože moj) i ne plaćam stanarinu više.A da je ovde u zemlji usrano, i ovakvo i onakvo, više mi se baca pegla od takvih naklapanja. Znam ljude koji su pola života govorili kako će otići iz zemlje, bla, bla, bla, a kad im se ukazala prilika usrali se. Hoće slobodu a ne mogu svašta da rade u inostranstvu ili prosto nenavikli na rad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!