Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2506146#p2506146]Clockwork Orange napisao:[/url]a je li neko imao izmisljenu devojku/decka, kao ovaj dole?

[img]..[/img]

imam mnogo mnogo godina i mnogo mnogo nam je lepo.
bio mi je mnogo spuki period kada sam pre par godina pocela da je redovno sanjam i da ona poprima izgled Milice Todorovic :lol: vrhunac, bolesno realan san o tome kako smo kod Sanje Marinkovic ili Jelene Bacic Alimpic, ne secam se, u emisiji i dajemo intervju o nasoj vezi. Bolesno realno :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2688083#p2688083]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635246#p2635246]svemirskimajmun napisao:[/url]ja i dalje imam imaginarnog decka :D
Zove se Marko :)
jao i moj imaginarni svaler se tako zove :radosnice:
mnogo pametan,smiren,visok 185, krupne sake, siroka ramena, kratka crna kosa, plavo-zelene oci, veliki penis, pune usne rumene, dubok glas..

taj a?
sta ti je zivot
ni imaginarnog decka ne mogu da zadrzim
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pa ovo je strasno
prvo me @barni razocara svojim prethodnim brakovima i slanjem svoje dece na forum da mi to natrljaju na nos
aa potom saznam da me Marko vara sa anhetom

em moram da nadjem novog muza
em novog izmisljenog decka

jedva sam i ove naso
ja ne moguuuu
--------------------------********************************************----------------------------------
ladno mi u sobi ocu se smrznem,
a svi duksevi su mi na pranju ili se jos uvek suse
stojim ovde u majci
pa moram da kuckam nesto da skrenem sebi paznju
uuuuuuuuuuuu znam ko moze da mi bude novi imaginary
Slika
Slika Slika

johhny storm aka human torch
By Aven
Imala sam. Zvali su se Branko i Michael. :radosnice:

Biciklu pridajem svojstva živog bića. Zovem ga Tyrion. Ne znam broji li se to. :bicikl:
Korisnikov avatar
By acid drop
nešto se i ne sećam baš, ali imaginarnih devojaka je bilo. :lol:

pričala sam sama sa sobom kad nisam imala sa kim. i gledala u mrave. ili nebo.
By alexandermagic
^
Pa dobro. I ja sam sam sebi znao pricat bajke, koje bi mi prethodno bile procitane od strane neke odrasle osobe, vjerojatno da si provjerim memoriju. Kako sam bio maji i nisam znao abecedu, nisam ih tad mogao sam citat. A gledanje u nebo em opusta em povoljno djeluje na vid, pod uvjetom da se ne zuri u Sunce. :awesome:
Korisnikov avatar
By Markiza
U neku ruku i jesam samo smo razgovarali i družili se isključivo u mojoj glavi. Nikako u spoljašnjem svetu. :sweet: Uvek smo se lepo slagali i uvek je bilo po mom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!