Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
Ja sam prosAo sve ovE knjige od nobelovci
Jesi, jesi...prosAo si preko nji sa krpu za prasinu

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676532#p2676532]Aven napisao:[/url]Otac:
- Mene tako smeta kad naši ljudi daju djeci NEPRIRODNA imena. Od svih lijepih, hrvatskih, katoličkih imena, oni daju djetetu ime Melis. Misliš da je Joža (djed) sretan?

A:
- Najbolje bi bilo da su uzeli olovku i papir, obilazili cijelu rodbinu i susjedstvo i bilježili tko je protiv, a tko za da se djetetu da ime Melis.

*muk*

Ne znam da li bi moj pradeda Joza (bez ž) bio zadovoljan, al pošto se bavio pozorištem, možda bi bio otvorenijih shvatanja. Mada, ranije sam tela da ćerku nazovem Lutijen :kesa:
Korisnikov avatar
By Teika
izjava moje majke nedavno - "David Bowie je Engleske veroispovesti".
Htela ja da kaze nacionalnosti, ali omaklo joj se xD
Posle ovoga nisam mogla, a da ne zamislim Bowie-ja kako pali svecu na oltaru kraljici Elizabeti drugoj, jer je jelte Engleske veroispovesti xD
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
"znaš šta sam se setila tebe ja u busu i gledam kroz prozor i razmišljam kako bih sve da ubijem same se sebe čudim to tek otkako tebe poznajem ja nikad nikog nisam mrzela sad mrzim svet jako ih mrzim sve sve bih pobila to si ti kriva jao samo da dođem da te upucam pile jel ti znaš da želim da te ubijem"

želim da te oženim :love:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Korvin:
Domacine, zdrav bio, badnjakom se okitio. Neka ovaj Badnji dan vama bude radostan. Puno zdravlja, puno srece, uz krst casni, ikonu i svece. Neka Hristovo sveto drvo podari vam zdravlje prvo i neka tamjan zamirise, nek' veseljem kuca dise. Neka se cuje pesme glas "Blagoslovi Boze nas"! Srecan Badnji dan

Katengl:
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678139#p2678139]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Korvin:
Domacine, zdrav bio, badnjakom se okitio. Neka ovaj Badnji dan vama bude radostan. Puno zdravlja, puno srece, uz krst casni, ikonu i svece. Neka Hristovo sveto drvo podari vam zdravlje prvo i neka tamjan zamirise, nek' veseljem kuca dise. Neka se cuje pesme glas "Blagoslovi Boze nas"! Srecan Badnji dan

Katengl:
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
HAHHAHHAHAAA
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677893#p2677893]EnMademoiselle napisao:[/url]posle moje i burazerove (13) zajebancije o tome kako se alkoholišemo i drogiramo, da dolivamo ulje na vatru u porodičnoj prazničnoj atmosferi:
baba nama: vas dvoje bolje se poubijajte nego da uzimate droge.
baba mami: a ti ŠTA SI RODILA? DI SI GLEDALA?
mama: MAJMUNE

<3333333

onda sam babu ložila da mama priča sa nekim čovekom uveče preko skajpa pa neka dalja priča
i sad mama nešto ućutkuje babu
baba: aj da ne(će)š ti da govoriš ja da ćutim
mama: pa valjda i ja treba da govorim nekad imam pedes godina
baba: PA TI GOVORIŠ CELU NOĆ
Slika

bože ovih pola sata razgovora što sam snimila je definicija lude kuće a baba je uvek bila glavna
mrzi me sad da transkriptujem sve
nova uzaludna životna želja: gledati dvoboj moja baba vs zorica marković
luda kuća epizoda II
brat: prozori valjaju jedino kod mene u sobi jer mislim da ih jedino ja nisam treskao
...a to kako oni raspolažu novcem to spada u finansije zone sumraka

:radosnice:

bože kako nemam neke kamere da postavim da se sve ovo snima ovo bi porodicu adams premašilo bar da izvučem pare da svima platim lečenje kad dođe vreme ništa više
Korisnikov avatar
By gossip
"hoces da me jebes?"
"hocu..."
"neces :)"
Korisnikov avatar
By Trilian
Bila sam u zatvor na praksu. Le le, sto su zlatni i ubavi!!!
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
zove me na telefon i kaže "e aj nazvaću te" i prekine

?? :lol:
bože danima već sve sluđeni ljudi oko mene a bogami ni ja ne odstupam
ako se sećam jedne svoje i jedne tuđe rečenice iz svih konverzacija od početka godine evo gde sam
Korisnikov avatar
By gossip
" ugovaramo planove za zivot i secemo zecu nokte" :lol:
Korisnikov avatar
By Markiza
- Kostim nije oskudan. Radila ga je Vladanka Celić, u skladu sa građom i figurom naše mis. On i treba da ističe nju. Mnogi prave paradu i maskenbal, dok nama to nije cilj. Naš cilj je da se istakne devojčina figura, u čemu smo uspeli. Anđelka je naša najopremljenija devojka u istoriji takmičenja, jer je u Majami došla sa devet kofera garderobe. To se i vidi na Fejbuku, jer svakodnevno pozira u drugoj kombinaciji - poručila je iz Majamija portparolka kompanije Milanka Đorđević a propo Izbra za mis Univerzuma u Majamiju.

Ma kakvi jeleci, opanci i anterije, i tralala šta već. Ona ima 9 KOFERA GARDEROBE!
Korisnikov avatar
By Mars
Ceo taj članak je zenit mongoloidne misli.

+ vox populi ispod, standardno i uobičajeno.
Korisnikov avatar
By Markiza
Članak je da se čovek prekrsti i ispovraća i pročisti od toga što ga uopšte i čitao.

U crtaću danas:

Patak Dača: A odakle ti tolika trbuščina, švinjska krmenadlo?

Prasac: Pa ja sam svinja.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2491872#p2491872]Rosmersholm napisao:[/url]Komentari na Amazonu na japansku dečiju knigu "Everybody poops"

Slika

"First of all, what's up with the apple on the cover of this book? My child now thinks that not just everyone, but everyTHING poops! I have explained to him at least 4 times now that no, apples do not poop, but he continues to tell his friends. The other day he saw a squirrel with an acorn, and he asked me if the acorn was tree poop. This book, while sort of funny, is obviously misleading. The illustrations also portray pooping to be a very jolly event, and my child, who I was trying to potty train at the time that I read him this book, think's it's very cute to poop in his pants, and everywhere else for that matter."

"Practically all of the illustrations are crude, most are rude, and some border on the obscene."

"The people and animals in this book are portrayed in a manner which suggests that they are utterly lacking in dignity."

"Actually, all kidding aside, this book falls somewhat flat in whatever it hopes to accomplish. I truly don't know what that is."

"Explicit pictures, foul language, yeah this book is a real winner."

"It is supposed to make kids understand that it's ok to poop because Everyone Poops. But there is no real lesson here. It just shows animals pooping and asks rhetorical questions. ("What does whale poop look like?" What parent can answer that when a child insists on knowing?!)"
sad sam ponovo video ovo i obasjalo mi je inače dosta mračan dan.
By Speculum Columbae
Ulise podelio, a ovo treba da se utisne mojoj generaciji na čelo usijanim gvožđem sa sedam pečata:

''A good deal is said these days about being oneself. It is supposed to be healthy to be oneself. While it is a little hard for me to understand how one could be anything else, I suppose what is meant is that one should not strive to become anything other than what he is. This strikes me as a very dull way of living; in fact, I would be inclined to argue that all of us would be better off if we set out to be something other than what we are. Well, I’m not so sure we would all be better off - perhaps it would be more accurate to say life would be a lot more interesting.'' George Kelly, The Language of Hypothesis
Korisnikov avatar
By Trilian
Al iskreno, polizao bih te i radioaktivnu. :sweet:

Korisnikov avatar
By gossip
"zasto je luka izbacio 10 istih slika na instagram?" :lol:
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667863#p2667863]Speculum Columbae napisao:[/url]Došlo je vreme da vas iniciram u tajne mog fejsbuk inboksa sa prijateljicom:

sisoramica: stvar je u tome da ne smeš da ispadneš diora diorić

lypy: a posto je on takav kakav jeste
to sto ste me razumeli
CRNI MAG
ja znam da on tacno zna da se to zbilo

sisoramica: zasihirio ti je život

lypy: izuzetno jedna intuitivna osobica

sisoramica: ovo je tvoj život
http://forum.net.hr/forums/t/365245.aspx" target="_blank

lypy: hasiba i mily cimerke u ludnici ;<<

sisoramica: ako mi navučeš mađiju neru na profil od tog tvog crnog maga, zato što se dopisujemo po wall-ovima, ti ćeš mi plaćati vlajne

lypy: Ma u sloveniji najvise ima crne madjije
Kaze andjela slobodina

sisoramica: imam rešenje
anonimna osobica dojavi simpatijici da se pojavi na najvišoj litici stare planine
tamo dođeš ti
tamo dođem ja
ti simpatijicu za ruku, ja tebe i hop u provaliju :>

sisoramica: joj lypy
što to sebi radiš
ti si tako pametna i lepa

lypy: ZATO STO JE I ON PAMETNA I LEPA

sisoramica: ali je klinceza

lypy: i onda sam ga danas dvaput odjebala za cigaru

ali treci put sam rekla ok ;ppppppppppppppppppppppppppppppp

sisoramica: jdsnogonsognsogsod
u šta se moj život pretvorio od ovog trenutka u kakvo brdo govana bože mi oprosti
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!