Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Lol, ja planirao da postujem pa zaboravio skroz. Gledao sam prezentaciju za win10, tu su predstavili i HoloLens. Zanimljivo. It will take no lifers, to whole 'nother level ^^
By barni
I to je poruka, sve kreativno je poruka ali u ogledalu, neshvacena.
Pa ce cena bita skupa.Ljudima ce jos vise zakrzljati cula, emocije ce nestati, veza ce se prekinuti.Ljudi nece prozivljavati zivot, iskustva koje donosi emocije koje su kljucne, i lepe i one koje nisu su isto kljucne.
Podesice sebi uzivanje iz snova, toliki strah bi vladao da bi ljudi spavali sa tim naocarima.Zivot bi im zavisio od njih.A ego bi bio bog, vladar uma sa bezbroj uloga.
A ti bi bio kao prazan hard disk.
By Sixto
U kuci potpuno idiotski... za dizajn, industriju, nauku... sto da ne...
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686012#p2686012]svemirskimajmun napisao:[/url]:radosnice:
Pa jeste majmune tako je,
Vidi to ti je poput kaveza, te naocare.Ko zivotinju kada stavis u kavez i ubacujes joj hranu i igracke da se zanima i to postaje njen dom, zivotinja nema svest o sebi pa sa njom to moze, udovoljis joj nagone za prezivljavanje i cak i kada je pustis ona se neretko sama vrati unutra.
Sa covekom je drugacije ali ljudi ce postati isto to, izgubice svest o sebi.

Iza ovoga sto pravi majkrosoft krije se poruka o 6 culu, koje je poput stanja.
To culo omogucava putovanje, ali ne da ti fizicki otputujes na neki kraj Univerzuma vec da ga dovedes ovde i sada, celog i da ga dozivis.
Ljudi to ne mogu shvatiti jer su se ogranicili na pet cula, moraju videti, cuti, omirisati, dodirnuti...a 6 culo je stanje koje prevazilazi svih 5 cula.
Dostize se pustanjem uma.Pustis um i u celom Univerzumu si, stanje koje dozivis je iskustvo Univerzuma.Nemas potrebe leteti na drugu planetu.Poruke dobijas od Univerzuma, poput misli, to putuje u trenu, um je kao entena ali se mora pustiti.
Iskustvo je dragoceno ono se jedino moze posedovati i ono ti jedino treba.
By Sixto
Pustanje um... ne mogu ja ovo.... :facepalm:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686149#p2686149]svemirskimajmun napisao:[/url]crni barni
Probaj pustiti um i videces da ne mozes, niko ne moze, cak i onaj sto ti kaze da moze laze, ni meditacijom ga ne mozes pustiti, ni molitvom nicim.
Moras proziveti ono sto ga zarobljava a to ljudi odbijaju.

Ko to uspe svi zakoni Univerzuma su sa njim, kroz njega su, i zivotinje i biljke koje su vec u skladu sa njim.

Nije to nikakva naucna fantastika, to je tako i ako se to desi verovao ti ili ne na to uticati ne mozes.

Kakav si ti to svemirski majmun a vamo se ogranicavas na zemaljske zakone :)
Moras posmatrati kako se oko tebe sve odvija, od zivotinje, do ljudi, prirode, planete, galaksije...sire i sire, da bi video da postoje zakoni koji sve uredjuju
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686169#p2686169]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686149#p2686149]svemirskimajmun napisao:[/url]crni barni
Probaj pustiti um i videces da ne mozes, niko ne moze, cak i onaj sto ti kaze da moze laze, ni meditacijom ga ne mozes pustiti, ni molitvom nicim.
Moras proziveti ono sto ga zarobljava a to ljudi odbijaju.

Ko to uspe svi zakoni Univerzuma su sa njim, kroz njega su, i zivotinje i biljke koje su vec u skladu sa njim.

Nije to nikakva naucna fantastika, to je tako i ako se to desi verovao ti ili ne na to uticati ne mozes.

Kakav si ti to svemirski majmun a vamo se ogranicavas na zemaljske zakone :)
Moras posmatrati kako se oko tebe sve odvija, od zivotinje, do ljudi, prirode, planete, galaksije...sire i sire, da bi video da postoje zakoni koji sve uredjuju

CRNI BARNI
By barni
Pisem ovo sve ne bi li pogledali u sebe, meni je stalo do vas majmune,
Nisam ovde da bi ikoga ismevao, da bi mi se divili drugi, nikakve koristi nemam sebi sem sto cu neku ciglu upakovati i cupati je posle.To je cena.
Al ljudi ne slusaju, lazu sami sebe
Niti vole ljude oko sebe niti sebe, vole tela i imidz.
To je istina o ljudima u koju se boje pogledati.
To bi ih urusilo a ne shvataju da bi se rodili ponovo.

Nisam citao iz knjiga ovo, doziveo sam to.
I niko mi ne treba verovati ni reci nego nek pogleda u sebe i samo ce mu se reci sve i bice zahvalan sebi sto je sve tako a ne meni.
By Sixto
Cek, jesam ja nesto propustio...? Mislim nisam odlazio s foruma, al ovo je level neopisiv...
Jel se on samo dobro zabavlja s nama il sta?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!