Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
Smej se ti smej... a kad te budu docekali videces :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
U Severnoj Koreji su zakonom dozvoljene samo 28 frizure
Korisnikov avatar
By Madonna
šta znači to? to neka frizura koja se zove 28, kako izgleda?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Meni su ove muske dodju sve iste :lol:

Da zivim tamo, spalili bi me na lomaci
By barni
@MDNA
Reinkarnacija ne postoji, to je laz da bi se lakse vladalo ljudima, obmanuti su.
Zivot je samo jedan i neprocenjiv.
Ima nesto posle nesto jako bitno i bitan je broj, dovoljan broj on je kljucan za sve.
Jos razmisljam o toj energiji koja ide kroz sve, to ima veze sa mrtvima.
Ali ne znam kakve.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
jojjj jjjjj :lol:

edit: barni, srce moje, da l da se mucimo da ti pisemo
ako hoces da drugi postuju ono u sta ti verujes postuj i ti ono u sta drugi (ne) veruju
Korisnikov avatar
By Zvonki
Slika
Slika
Cephalotes varians, otherwise known as the door head ant or turtle ant, is a species of ant that uses its bizarre head morphology to form plugs in the holes it inhabits.
Korisnikov avatar
By Kentaura
Slika

Izgled vilice pre ispadanja mlečnih zuba. :bigsmile:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
si sigurna? nesto imaju velike korene ti mlecni zubi :hypno:
By barni
Nego jeste znali da ono kada kazemo da nam je neko isisao energiju pa se osecamo umorno zapravo cupao je cigle iz bedema naseg ega.Taj nam pomaze.
Taj nam je poslat.
A mi se odupiremo, branimo tvrdjavu, onda ljudi popune te cigle ponovo, kazu napunili baterije, a oni ojacali utvrdu.
Energija se ne moze posedovati, nisi njen vlasnik, ona samo protice, a cigle se poseduju.
Sukob dva ega se odvija u cupanju cigli, ali ego te obmane i ljudi nasednu na to da su u pravu, da likuju sto su odbranili sebe.
Ljudi se sve vise sukobljavaju jer zivotna energija im blokirana zidinama ega, ne mogu je primiti.

Sva ona ucenja o kradljivcima energije su pogresna jer energiju ne posedujes ona protice kroz tebe ako moze proci.
By barni
Da preduhitrim romija
Da, zli ljudi postoje, njih se treba kloniti
Mnogo je zlih ljudi da je gotovo nemoguce videti kroz zid to nesto lepo unutra.
Jer dok god u coveku mozes videti lepo cuvas sebe, ne sudis mu.

Zli ljudi ce moliti da budu kaznjeni, vijace da ih kaznis a nece nikoga naci
By barni
Verovatno sam i dosadan ali moram ovo napisati..

Taj sukob ega, cupanje cigli i menjanje istih, ti meni ja tebi.
To je kanalisano kroz ceo sistem, kamuflirano.
Pozicije, napredovanja, gde god se okrenes sve je povezano.
stvorena je piramida na cijem vrhu je najvece zlo ciji teret nosi sve ispod koje je obmanuto, svesno i nesvesno
Ne znam kako to objasniti, ali to ce se sve srusiti kada se izmaknu ljudi koju su najnize, zahvaljujuci njima to sve opstaje.
Sve to gore nece znati sta ga je snaslo
By barni
I ljudi u crkvama su zazidani, eto kada bi sada crkva otpustila 100 svestenika i poslala na biro za zaposljavanje oni bi doziveli urusenje ega, uloge njegove.
Mnogi ne bi ni preziveli to.
Tako je sa svima u svemu.Ljudi su u strahu izaci iz uloga.Veliki strah velika agresija.Kada bi urusio sve zidove ljudi na planeti nastao bi pakao, ljudi bi kidali jedni druge ko zveri, grabili.Toliko su se svi poistovetili sa njim.

Ali nije resenje u nasilju, nasilno ista menjati, jer je to opet obmana.
Postoji samo jedan nacin da se to uradi, kao kada bacis kamen u vodu i iz tog centra krece krug talasa inercijom tog kamencica.Oni koji ne osete talas kamencica iz njih ne izlazi nikakva svetlost.Tu ce i ostati.
By barni
Kada mi se desilo ono letos sto ste svi citali, sve to mi je bilo potpuno strano, neocekivano je doslo sve.Nisam sve mogao razumeti toliko toga je bilo sve drugacije i toliko uvida odjednom.

To zlo koje sam pomenuo gore ono je nagrnulo.Svako jutro do tog jutra vozio sam se gradskim prevozom, normalno, bez neke vece guzve.
Tog jutra kada sam dosao na stanicu bila je gomila ljudi, ljudi su se gurali u autobus, pustio sam jedan, cekam drugi, ista prica, morao sam uci da ne zakasnim.Ljudi su se gurali gnjecili me a meni je kao nesto reklo da pognem glavu ponizno.Kada sam osetio granicu izasao sam iz autobusa i isao peske.
Tako je bilo danima.To stanje me pratilo ali od svukuda su se pojavljivali ljudi zeleci sukob a ja sam samo cutao.Otisao sam u crkvu isto je bilo, otisao sam da mi objasne to.Osetio sam sukob i izasao, nekoliko njih je kao po svaku cenu zelelo da stvori sukob u meni.I krenem plakati zbog njih, biti ponizan, biti niko i odem.
Stanje je sacuvano.Trazio sam coveka sa kojim mozes samo sedeti i cutati, na ulici su me saletali, svi su hteli da me uvuku u sukob.
Na kraju se to i desilo, pa sam tragao za odgovorima, zasto.
To zlo je ogromno, akumulirano i putuje kroz ljude, ono ko da napada.
Dete mi neko prislo i trazilo novac ja mu dam, pitam ga za neki autobus i posalje me u suprotnom smeru, neka zena tu pitam nju ona kaze u drugom smeru, pitam dete ono tvrdi jedno zena drugo, na kraju odem samo, dete krene zamnom, ubedjuje me ko vuce za rukav, ja otrcim.
Posle par dana iselio sam se iz tog stana, odmah iznajmio drugi, privremeno kod neke zene dok se ne vratim u svoj stan.Ta zena je bila pricalica, ali rekoh sebi ok, mogu slusati, medjutim tog drugog jutra krenula me uvlaciti u njene drame, da joj sudim, molila me da joj sudim.Ja u soku, samo odem, posle par dana me izbacila iz stana i izvredjala, samo sam pokupio stvari i izasao.

Cekao sam da se zavrsi jedan sudski spor koji mi znaci, to me je godinama opterecivalo, medjutim postalo mi nebitno i dobijem poziv za raspravu i ono sutra krenu strajkovati advokati, to se odlaze.

Neko ce reci da sam lud i paranoican ali te stvari sve idu jedna za drugom.
Jos nisam uspeo naci coveka sa kim bih cutao a bio prisutan u njegovom prisustvu.
Klovan Ronald McDonald,maskota McDonald's restorana prvo je izgkedao ovako Slika (da se usereš u gače kad ga vidiš)

pa onda ovako Slika (ova lići pomalo na nešto što bi palo na pamet Stephenu Kingu...ustvari i jeste mu palo na pamet,ima i snimljnen film xD )
pa su se tek onda setili da nije dobro da im maskota izgleda kao da zdere mozgove za doručak a malu decu za ručak
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!