Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Nikada Sharapova vise nece dobiti Serenu... Nikada! :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
guzata je jedna kraljica!
nervirala me je u drugom setu, ali ipak mi se drugi set više svideo, prvi je bio dosadan.

dobre su bile...zadovoljna sam.

i ne znam šta bi na ovom svetu trebalo da se desi da ja bar jednom navijam za Šarapovu :neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ Pa kad je annoying and kuckasta na odbojan nacin... Serena ima bitchiness sa stilom. :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Zelim da kazem da sam veoma ponosan na obe i srecan sto su mi omiljene teniserke. Sereni zelim da cestitam na magicnoj karijeri i da joj se zahvalim zato sto me uvek inspirise. Poceo sam da je pratim kada je imala 2 Gren Slema i zaljubio sam se u njen tenis i njenu licnost. Ostao sam fan uz sve uspone i padove, pobede, poraze, povrede, operaciju u kojoj je zamalo izgubila zivot, periode dominacije i sve ostalo. I dalje, sa 33 godine, je na vrhu i radi ono sto radi najbolje- dominira zenskim tenisom. Voleli je ili ne, budite pocastvovani sto ste u prilici da prisustvujete ovakvom talentu.

Mariji cestitke na sjajnom pocetku godine, tituli u Brizbejnu i finalu ovde u kome je odigrala fantastican mec. Tesko da je bolje mogla odigrati drugi set, bila je sjajna u svakoj situaciji u kojoj je osecala pritisak, borila se kao lavica kao i uvek i nije odustajala. Spasila je 2 mec lopte u drugom kolu. Da nije bila toliko hrabra na te mec lopte, njen put ovde bi se zavrsio pre 2 nedelje, ali je jos jednom dokazala koliko je mentalno jaka. Tezak poraz, ali se nadam da ce nastaviti sa ovakvom formom.
Korisnikov avatar
By Sunce
HORCRUX, koliko si ti navucen na tenis. Kakva su to pisanja? Deluju kao postovi Miljana Mladenovica, jednog tipa koji komentarise svaku sliku i snimak koji je postavljen na stranicama Novaka Djokovica. https://www.facebook.com/miljan96?fref=ufi" target="_blank

Mislim da je bolje pozabaviti se svojim delima. :serena1:

U svakom slucaju mi je bilo dosadno da navijam za Serenu iako je volim.
Korisnikov avatar
By spliff
i meni su masa i rena omiljene igracice
i bas mi je drago sto su njih dve igrale finale
i naravno da mi je drago sto je guzana pobedila
i ostavila iza sebe chris i martinu u broju osvojenih grand slam turnira
mozda jois ove godine stigne steficin rekord
Korisnikov avatar
By spliff
Slika

peta titula u melburnu
svaka cast!
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne smatram da je moja ljubav prema tenisu nesto lose. Pratim vec 12 godina i tenis mi je veoma bitan u zivotu, ne krijem to. Tenis mi je velika strast a Serena me inspirise kao sportista, mislim da je sport generalno pozitivan uticaj na neciji zivot.

Zalim ljude kojima je to smesno. Kad niste vec imali nesto pametno da napisete, prokomentarisali ste ono sto sam ja pisao. Oh well.
By Ulix
Đoković je dve trećine meča odigrao kao da mu je neko stavio pištolj na glavu i rekao "marš tamo i igraj". :drama:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2686350#p2686350]Horcrux napisao:[/url]Ne smatram da je moja ljubav prema tenisu nesto lose. Pratim vec 12 godina i tenis mi je veoma bitan u zivotu, ne krijem to. Tenis mi je velika strast a Serena me inspirise kao sportista, mislim da je sport generalno pozitivan uticaj na neciji zivot.

Zalim ljude kojima je to smesno. Kad niste vec imali nesto pametno da napisete, prokomentarisali ste ono sto sam ja pisao. Oh well.
Jao divno, pa ti izgleda stalno zvučiš kao folk pevačica kod Sanje Marinković. :love:
Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
:smeh: Mozda je Miljan. Plasim se tolike opsednutosti.

Mec Novaka I Mareja je bio odlican :hail:. Pomislio sam da ce Marej pobediti.

Ja nikakav teniser ne bih bio. Meni bi bilo zao Mareja pa bih mu prepustio mec.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!