Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
"Ultraviolence" je u odnosu na druge pop albume koji su se pojavili u poslednje vreme poprilicno ozbiljniji. Lana nije, sto je meni izuzetno drago, podlegla trendu electronic dance music (EDM) aranzmana koji su postali must ne samo kod pop nego i kod RnB i rock izvodjaca. "Ultraviolence" je svedeniji nego "Born to Die", minimalistickiji u aranzmanima i sa vise gitarskog zvuka. Izuzev pesme "Ultraviolence" jako mi se dopada i "Old Money", koja je moj favorit, iako nije dovoljno komercijalna da bi bila singl.
Lana i dalje komponuje lepe melodije, ali ono sto je negativna strana albuma je to da one jedna na drugu dosta lice. Pesma koje je izabrana za singl, "Brooklyn Baby" ima delova melodije koji su identicni strofi u "Summertime Sadness". Atmosfera albuma je nepromenljiva od pocetka do kraja, a album je poprilicno dugacak.
Ipak, za mene licno, "Ultraviolence" je bolji album nego "MDNA", "Beyonce 2013.", "Britney Jean", "Kiss Me Once", "Artpop", "Prism", "Bangerz" i "Pink Friday reloaded" zajedno.
By luckyone
Ne kapiram njenu opsednutost matorcima :D

Album mi je stvarno sjajan.Daleko bolji od EPa BTD-Paradise Edition,a da li ce mi nadmasiti BTD,to cu tek videti.

Omiljene:Brooklyn Baby,Money Power Glory,West Coast...(i jos mnoge druge :D )
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja volim trip/chamber pop inace tako da njena muzika mi odgovara .
Uzivo je nekako nervozna ali meni nije losa ni tad (citao sam ove pocetne komentare o live izvodjenju)
Korisnikov avatar
By bern
sviđa mi se west coast (iako nije odmah). ulapa mi se u ovaj ljetnji dremež, vrućinu, sijestu, osvježenja i povremeno energetsko talasanje...

move, baby, move...
Korisnikov avatar
By bern
Skinuo i slušam. Jasno mi je što je kritičari pljuju ali i zašto se meni neke pjesme svidjaju. Atmosfera je odlična. U mainsreamu trenutno nema nesto ovako. Na momente me bas zasmije britkoscu, kao u "money power glory".
Korisnikov avatar
By V25
Volim i "Rođena da mrem" i "Ultranasilje". I generalno ne razumem taj hejt prema njoj. Ajme, kao da su svi primorani da je slušaju/gledaju.

I da, meni je jako lepa. Ali, devojko, dosta botoksa. Stan' tu đe si, ni kubik više u usne.
Korisnikov avatar
By ManToy
Super mi je ovaj novi album. West Coast, ljubav na prvo slusanje.
Korisnikov avatar
By Neutron
Inace naletim pre neki dan na info da snima novi album pod nazivom "HoneyMoon". Kent vejt! I dalje mi je predivna. Zelim da me ozeni.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
meni se dopada sto je tako brza
zacas izbaci nove pesmice
edit: nepismen sam
Korisnikov avatar
By Neutron
Ne znam sta misllim o brzini. Mene obicno plasi sansa da zajebe stvari i izda sranje. Bolje neka se duze bavi snimanjima, nego da me razocara. Sto moram priznati do sada nije uspela da izvede. Ultranasilje mi se dopada. Bas je mracan. Ali i dalje mi je Rodjeni D'umremo remek delo.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ona deluje kao neko ko zivi svoju umetnost - takvi nemaju obicaj da zaseru
Korisnikov avatar
By Neutron
svemirskimajmun napisao:ona deluje kao neko ko zivi svoju umetnost - takvi nemaju obicaj da zaseru
True that. Uvek sam razmisljao kako bi bilo fino da tragicno skonca zivot. Nekako bas ide uz nju.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!