Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Madonna
zavrsnica :radosnice: umirem

BRISI BRISI SUZE S LICA
EVO JEDNA ZAVRSNICA
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a sta je ta zavrsinca? tipa svrse ti po faci il te jebu il sta?
Korisnikov avatar
By Madonna
:krezavi:

HAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Izmasira te i nasvrsava ti se po faci :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By nsc
Imate cudna iskustva, meni se to jos nije desilo, ponude sa zavrsnicom ljubazno odbijam.
Ako sam dobro shvatio, zavrsnica je da ti popuse ili izdrkaju na kraju.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
al realno, ako vec neko zeli da svrsis sto ne bi :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa da. Al dobro vrv naplacuju dodatno pa zato. :lol: Mislis da bi odbijali da je gratis?

Ali nsc "imate cudna iskustva" :krezavi: Koje fore e
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte
Ko bi rekao da je ovo tema o masazi :hypno:
Pise Masa.. ja mislila, ljudi, masa :lol:

Ot - Naravno, ne samo sto volim, vec se time profesionalno i bavim.
Zelim jos da se usavrsim u polju masaze i napredujem, te sam zato sela da ucim neke stvari koje nisam stigla ranije.
Volim da masiram, volim i da mene neko masira.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja ne volim da me masira muskarac, sem nekog sam kim sam bliska. Jednostavno se ne osecam prijatno, sta da radim.

Masaza mi je neophodna zbog nekih zdravstvenih problemcica ali je nazalost retko praktikujem.
Korisnikov avatar
By Hys.
joj ma jok, zapravo se bolje opustim kad je neka femme teta, kapiram da je neka random butchica da bih svo vreme bila stegnuta :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
i curkala na sve strane...
Znam kako je to :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
ako ima neko ovde ko se razume u masažu, nek mi šibne neki link koji objašnjava zašto se mišići koji se izlažu velikim naporima pritiskaju rolerima...
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam za te rolere, nisam nikada cula.
Znam da se sportisti nekada masiraju pre i posle treninga, zbog zagrejavanja i relaksacije.
Korisnikov avatar
By bern
meni nije jasno zašto bi neko uplitao nježnost/emocije/seks u masažu. to je plaćeni seks. unajmiš eskorta koji se ne jebe već masira, ali eto može i malo masturbacije.

kažem, nije mi jasno. nemam ništa protiv.

meni za "prijanje" dodira ipak trema malo više od tuđih ruku.

što se tiče zdravstvene masaže (što je i meni prvo značenje), neki ljudi preferiraju muškarce ili jače žene maserke.
Korisnikov avatar
By Macan86
I ja sam mislio da je ovo nešto vezano za masu xD
masaža...
hmmm,ja pod masažu poreazumevam nešto sakroz asexualno...
i da prija mi i volim da se opustim tako.Mada i ja volim da masiram,i dosta su mi ljudi rekli da imam neki mali talenat za to.
Imam jednu sestru koja se jedno vreme bila navadila non stop tako kad dođe s posla da je masiram pošto kako kaže imam tako sitne prste a malo jače ruke...a i nekako baš ubodem tačno gde su oni čvorići...
By Aven
Sve me boljelo nakon jedne mase.
Valjda to tako treba biti kad se razbijaju oni nakupljeni čvorići, ali sjećanje nije ugodno. :D
Korisnikov avatar
By Neutron
Volim masazu. Malo me golica dok se ne opustim, ali je posle hevn. Doduse retko idem, a jos redje ubedim nekoga da me izmasira.
Mislim da ne posedujem nikakvo umece u vezi iste. Bojim se da pritiskam, a ne bih pogodio sta je misic ni da mi zivot ovisi od toga.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682849#p2682849]nsc napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2682415#p2682415]Blady napisao:[/url] Naravno, ne samo sto volim, vec se time profesionalno i bavim.
Zelim jos da se usavrsim u polju masaze i napredujem, te sam zato sela da ucim neke stvari koje nisam stigla ranije.
Volim da masiram, volim i da mene neko masira.
Navrati ponekad :love: :fige:
Zar ti vec nisi dobio neku masazu?
:hmm:
Korisnikov avatar
By nsc
tebe su 1 izmasirali i tebi je dosta ???
Korisnikov avatar
By nsc
pa zasto mislis da smo toliko razliciti? osim toga masazu nisam dobio, posteno sam platio, tako je i Deni dosao do novih carapa, gaca i cega sve ne pa njegovoj prici, maser kaze da laze, ali ne bih sad opet da se upustam u istu diskusiju
Korisnikov avatar
By nsc
pa onda Bleki svrati da se masiramo (mada ja verovatno nisam tako dobar maser kao ti)
Korisnikov avatar
By Sunce
Jebote, ANHEDONIE, ajde nadji nekog! :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!