Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ jao znam taj osećaj, zaboravljeneponovonađene hrane :love:

ot

spava mi se i malo sam nervozna, ne volim da idem na otvaranja izložbi.
Korisnikov avatar
By Macan86
ko magarac...Istorija se izgleda vrti u krug...Al ovaj put ja neću i ne pada mi napamet.Ne jebavam više živu silu...
Napisao sam mu šta sam imao i šta sam mislio da je korektno ako mu se čita,nek pročita...Ako hoće nek me iznenadi...Ako neće ko i njega više jebe.Dežurna budala sam jednom bio,i više mi ne pada na pamet...
Korisnikov avatar
By Sunce
Luk i strela. Vetar nastao iz lista, urasta u dno. Mikrostrah posejan u krov. Odzacar okopava grasak.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sjajno. mislim da je ovo jedini dan u životu da mi se poklopilo dobro stanje u svim aspektima života iako je samo na dan ali dobro da ne znam da je samo na dan onda bih već počela da se plašim da će opet sve odjednom da se sjebe. pa da popijemo
Korisnikov avatar
By Blady
previse mi je zabavno da bih se lose osecala
Korisnikov avatar
By Macan86
mnjee ne znam...recimo ok...mada sam malo zagoreo i čangrizav...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovo mi je definitivno najgora nedelja u zivotu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma nije toliko losa, preterujem :lol:

al jeste uzasna :ozbiljan: popio dve case pokvarene vodke i otruo se, od 00-08 sam povracao makar 13 puta, nisam mogao vodu da popijem jer odmah leti nazad a crkavao od zedji, onda spavao 2 sata pa na najtezi kolokvijum, sedeo sam pored kante da se ispovracam u nju ako me potera. nista bolje od radjenja pamping leme za konteksno slobodne jezike dok ti povracka curi niz nos.

onda se vratim kuci i povracam i ucim za sutra za sledeci kolokvijum.

i onda sutradan kad sam se vratio sa tog kolokvijuma imao dva projekta za dan posle. i uzmem i prospem slucajno casu kole po lapu i rikne. i tako bye bye lap, bilo je lepo ovih manje od godinu dana, ko zna kad cu opet da skupim pare za novi, a moji mi nece priustiti :'( a najverovatnije mu je crkla maticna. i zbog toga ne stignem da uradim oba projekta, sto znaci da cu morati jedan predmet opet da slusam sledece godine, a ovo mi je cetvrta.

i onda dobijem proliv :ozbiljan:

i onda danas se uspavam za odbranu ovog drugog projekta koji sam stigao da uradim jer sam radio cele noci jer sam podesavao na tebrinom lapu sta mi treba. sva sreca pa je lik zvakao ljude na odbrani, mene nije doduse, verovatno smrdim na povracke.

i propusim :ozbiljan:

sve su sitnice al svaki dan po nesto pa se nakupi

dobra stvar je da sam na svim kolokvijumima razvaljivao do sad (osim tog jednog predmeta), eto makar nesto
Korisnikov avatar
By Madonna
dok se okrećem i vr-
tim
budim se ČI
LAAAAAAA
I PUNA SNAGE NOVE
Korisnikov avatar
By Blady
boli me prst,
treba mi sna..
onako se osecam
Korisnikov avatar
By Madonna
:krezavi:

joj sav sam malaksao od ovog sranja na tvu a umirem od smeha ovde + spava mi se i ide u wc al me mrzi i jede mi se snikers
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!