Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Da li se secate postova koje ste napisali, a onda odustali i obrisali? Ovde ne mislim na edit.

Da li i danas to radite?
Korisnikov avatar
By Madonna
aha. ali zamisli da i to pišem, pa imao bih milion postova ehehe
Korisnikov avatar
By Mars
Radim.

Nekad mi je vazno da mi tekst samo prodje kroz prste i tastaturu, svog nekog mira radi, nebitno objavljivanje. Neki OCD moze se reći.

Onda obrisem i pustim moderaciji da cita.

Ali ne, postova se ne sećam.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nekad mi se tek kad nešto napišem učini tako suvišnim, pa odustanem.
Korisnikov avatar
By Mars
Đačka se ljubav na pesku piše, kad vetar dune, ona se - briše!
By Aven
Sjećam se. Nedavno sam obrisala post na temu "Molim za savet".

Upozorili su me bližnji da ljudi koji su prilično nesigurni u sebe zbog transparentne retorike oko osjetljivih tema često znaju projicirati moje mišljenje na sebe pa popizde i rigaju vatru. :D

U virtualnom svijetu mi je to puno teže osjetiti jer nemam pojma kako tko diše iza svojih ekrana, a pretpostavka je majka svih zajeba. Ako osvijestim i budem sigurna da bi nešto baš moglo izazvati loša osjećanja, obrisat ću.

ALI! Uvijek postoje izuzeci. :freddy:
Korisnikov avatar
By Sunce
Obrisah post i 3 pokusaja da ovde objasnim bar malo sta sam brisao.

Rosmersholm - o tome gde sam ga prvi put sreo, a da to nije bilo tamo gde smo se zvanicno pozdravili i predstavili. Taj prvi susret kao da je bilo uzajamno razumevanje da se ne vidimo.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680573#p2680573]Mars napisao:[/url]Radim.

Nekad mi je vazno da mi tekst samo prodje kroz prste i tastaturu, svog nekog mira radi, nebitno objavljivanje. Neki OCD moze se reći.

Onda obrisem i pustim moderaciji da cita.

Ali ne, postova se ne sećam.
Šta bre moderaciji, šta da čita, šta šta molim?? Znaš ti bre kakve sam ja ispizde i šizofrenije imao na 'pregled', pa se smirim i ne pritisnem 'pošalji' nego izbrišem :lol:
Nemoj mi reći da to neko može da čita :hypno:
Korisnikov avatar
By blenta
sad bih bas voleo da sam video

elem ne, ali nekad mi forum zabaguje pa izgubim sta sam napisao
posle cega odustnem od ponovnog tipkanja
Korisnikov avatar
By Macan86
dešava mi se...naravno...mada meni najviše zato što izkucam pola od onog što hoću da kažem i onda me mrzi da pišem dalje xD
Korisnikov avatar
By 2kune
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680566#p2680566]Sunce napisao:[/url]Da li se secate postova koje ste napisali, a onda odustali i obrisali? Ovde ne mislim na edit.

Da li i danas to radite?
samo u ovoj temi imao sam takva 12568545589963523,23 posta... to se zove primarna fluktuacija forumskog cyber prostora... stalno nastaju postovi i antipostovi koji se međusobno poništavaju i osnovna ravnoteža univerzuma ostaje sačuvana... problem nastaje kada se na horizontu događaja rotirajućeg moderatora materjalizira jedan takav par postova i on jednog povuče unutar svog horizonta događaja a drugi biva ispucan u slobodan forumski prostor te se ne dogodi anihilacija... tako rotirajući moderator postepeno gubi na težini i na kraju eventualno eksplodira... :bubbles:
By alexandermagic
Jesam, sjecam, ponekad.

Dva prozaicna razloga:

1. Da netko ne pomisli da mi je bitan/spozna da bi mogao bit bitan.

2. Zasto bi netko znao koje su teme koje me uistinu zanimaju ? Udarim se po prstima, pobrisem i citam tudja pisanija na istim.
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680668#p2680668]alexandermagic napisao:[/url]Jesam, sjecam, ponekad.

Dva prozaicna razloga:

1. Da netko ne pomisli da mi je bitan/spozna da bi mogao bit bitan.

2. Zasto bi netko znao koje su teme koje me uistinu zanimaju ? Udarim se po prstima, pobrisem i citam tudja pisanija na istim.
:mazi: Sta te briga sta ce svet misliti.

Ja sam se ujeo za prste, da ne pisem, kada bih imao izlive neznosti prema nekome, ali ne iz muvatorskih pobuda.
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa zar ti nisam objasnio to za pm. Evo opet cu: Poslao sam ti poruku s naslovom "odjebi". Sadrzaj poruke je bio ok? Ili tacka ili tako nesto irelevantno jer je u stvari sadrzaj u naslovu, kako bih bio siguran da ces procitati sta ti porucujem i bez otvaranja poruke. A obrisao sam nakon jedno 4 dana od slanja jer sam video da pises po forumu a ne otvaras poruku, a meni smeta ono Outbox (1) :smeh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne znam kome je upuceno to, MDNA.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680676#p2680676]MDNA napisao:[/url]Pa zar ti nisam objasnio to za pm. Evo opet cu: Poslao sam ti poruku s naslovom "odjebi". Sadrzaj poruke je bio ok? Ili tacka ili tako nesto irelevantno jer je u stvari sadrzaj u naslovu, kako bih bio siguran da ces procitati sta ti porucujem i bez otvaranja poruke. A obrisao sam nakon jedno 4 dana od slanja jer sam video da pises po forumu a ne otvaras poruku, a meni smeta ono Outbox (1) :smeh:
de de razmeo sam :potapsava:
a bas me je bilo n'palilo to tvoje 'odjebi'
iako sam provalio poruku tek nakon brisanja, flash! :lol:
ako si za mozemo opet ponoviti to isto :cigareta:

(ahaaaa ,znaci kad stoji u outboxu to znaci da poruka nije procitana :lol: , e svasta cu nesto da tebe da naucim :kiss: )
Korisnikov avatar
By Blady
Secam se da sam par puta iskucala i onda se nesto desilo i nestalo mi je.
Hm.. iskreno, ne secam se da sam brisala neki post.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!