Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ne volim. Danas kuvala podvarak a rezultat:
Mačka se onesvestila, Galateja cca 2 sata čitala Jesenjina u wc-u, u komšiluku pomor, ja se ukiselila. A podvarak stoji , kao za bataljon da sam spremala jer mi neko rekao da se kiseli kupus kuva u većoj količini - ima bolji ukus. Ne znam da li ima bolji ukus ali da smrdi ko božemioprosti kanalizacija, e , to da. Ko luda sam bez podvarka.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Obozavam..iako ne znam puno toga da napravim. Volim da gledam kulinarske emisije, pa pohvatam dosta korisnih saveta i tamo. Uglavnom svaki put kada ekspirimentisem u kuhinji, jelo ispadne ukusno, i hvalim te boze, nikad nisam napravio nesto sto je skroz nejestivo...yet.
Korisnikov avatar
By blenta
volim da jedem
navraih samo da upotpunim listu za muza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672730#p2672730]Markiza napisao:[/url]Ne volim. Danas kuvala podvarak a rezultat:
Mačka se onesvestila, Galateja cca 2 sata čitala Jesenjina u wc-u, u komšiluku pomor, ja se ukiselila. A podvarak stoji , kao za bataljon da sam spremala jer mi neko rekao da se kiseli kupus kuva u većoj količini - ima bolji ukus. Ne znam da li ima bolji ukus ali da smrdi ko božemioprosti kanalizacija, e , to da. Ko luda sam bez podvarka.
:krezavi:
Korisnikov avatar
By Macan86
nevolim...nikad to nisam uspeo da zavolim,zato se i ne snalazim najbolje...
Teoretski znam,al uglavnom radim to preko kurca i zato uvek i zabrljam.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
volim ali sreća što znam da uglavnom ne znam da kuvam pa ni ne pokušavam
mada volela bih da naučim da spremam još neka jela, prija mi, npr. da se sat vremena fokusiram samo na to da obrnem svaki pomfritić da bude jednako pečen. odmor za mozak mačke mi
Korisnikov avatar
By Hys.
Zapravo, za to imam najveci prirodni talenat.

Sve ostalo sto radim i/ili volim da radim je puno klasa ispod mog talenta za kuvanje.

Od pocetka mi je sve vezano za spremanje hrane islo jako lako.
Korisnikov avatar
By Burak
Volim i znam svašta da napravim. Doduše, slano mi bolje uspijeva od slatkog.

I da: pederi koji bježe od šporeta u fazonu "aaaaaaaaaaa da dodirnem svježe meso pa da mi na ruci ostane krrrrv fuuuuj" glume dive, a u stvari su pizde. :D :opacupa:
Korisnikov avatar
By elizevin
Bas volim, kad imam vremena, i mislim da nisam losa :)
Korisnikov avatar
By Mars
Kada mi je potaman u životu, kada nemam probleme koji me opterećuju-onda volim da kuvam, uživam u spremanju, doživljavam ceo proces kao umetnost i uopšte se još bolje osećam od toga.

U suprotnom, svako zadržavanje na hrani me iritira i razdražuje, gledam da i konzumacija gotove bude što kraća, a spremanje me samo ubacuje u filozofska raspoloženja čemu sve ovo kada ću posle opet da budem gladan i završi podsećanjem da ćemo svi ionako jednog dana da umremo.
Korisnikov avatar
By disaster blue
volim i znam, samo sto ne pripremam cesto ... jednom u mesec dana i to iz razloga sto me mrzi sudove da operem posle..
Korisnikov avatar
By Neutron
Imam jako mixed feelings sto se ovoga tice. Jedan dan obozavam i u stanju sam satima se igrati, drugi dan mi je supa iz kesice previse maltretiranja, i sporet bih izbacio kroz prozor. Plodni dani fazon.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne volim. I smaraju me osobe koje vole da spremaju hranu.

Najvise volim da jedem voce, slatkise i peciva, tako da me ne odusevljavaju kuvana jela. Njih i ne jedem previse. Kada je spremanje hrane u pitanju, cesto taj cin posmatram kao kratkorocni cilj. Domacice svaki dan imaju cilj i zavrse ga sa nekom reakcijom, svakako. Onda pomislim da mozda veci cilj, na kome se radi svaki dan intenzivno, moze da ugrozi spremanje jela.
Korisnikov avatar
By Blady
Volim i dobro kuvam..
Jedino sam promasaj sto se tice slatkisa..
Kad me ne mrzi dekorisem, da hrana izgleda lepo i na oko :)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680171#p2680171]Sunce napisao:[/url]jedem previse. Kada je spremanje hrane u pitanju, cesto taj cin posmatram kao kratkorocni cilj. Domacice svaki dan imaju cilj i zavrse ga sa nekom reakcijom, svakako. Onda pomislim da mozda veci cilj, na kome se radi svaki dan intenzivno, moze da ugrozi spremanje jela.
huh?

ot:
volim, mnogo. meso najviše volim da jedem, pa ga najviše i spremam. pomalo eksperimetišem i sa tijestima/kolačima.
Korisnikov avatar
By Sunce
...i ne jedem previse, to je pisalo.

bern, pa ti si proteinska bomba. treba ispustati paketice iz tebe. :)

onda mi spremaj hranu, kolace obavezno.
Korisnikov avatar
By 2kune
zavolio silom prilika... jedina mi je mana što kad učim novu stvar dan za danom radim isto jelo dok ne postignem perfekciju okusa...
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680490#p2680490]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680221#p2680221]Sunce napisao:[/url]...i ne jedem previse, to je pisalo.

bern, pa ti si proteinska bomba. treba ispustati paketice iz tebe. :)

onda mi spremaj hranu, kolace obavezno.
ti baš znaš da gradiraš tematski. :D
pa posle da ja ispustam proteinske paketice, i da se vrtimo u krug. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!