Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
zato što pravoslavci ne rade to tako...oni se skupe čoporativno,sačekaju nekog na kog bace pik ispred zgrade i šutiraju ga dok im ne dosadi bez svedoka...ipak je tu mala razlika u metalitetima,al se opet svodi na isto
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nesto se zakasljah, steglo me.. http://en.wikipedia.org/wiki/Religious_war

no nebitno
recimo da sam ja svemirac i znam da je ubistvo pogresno
dodjem na zemlju
imam grupu ljudi recimo A koji su religije RA, i grupu ljudi recimo B koji su religije RB
NEKE osoba iz grupe A ubiju NEKE osobe iz grupe B
da li ja treba da zakljucim da su SVE osobe iz grupe A lose. da je religija RA losa ?
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ovo nema veze sa religijom, ovo je napad na slobodu govora i znamo da je evropa po tom pitanju veoma otvorena i bla bla bla,opvo ce se odraziti na ostale generacije jer ponavljam zbog smao napda na slobodu govora,ovaj napad je bio promisljen i lupili su tamo gde su najtanji i slabi i dolazi do autocenzure i do umiranja slobode govora ili "da ti imas slobodu govora ali ces govoriti smao ono sto ti mi kazemo da smes"
Neki ljudi koji su poginuli su rodom iz Alzira,cak i onaj policajac ime mu je Abdul ako se ne varam
Korisnikov avatar
By Mars
Ahmed.

Slika

I am not Charlie, I am Ahmed, the dead cop. Charlie ridiculed my culture and religion and I died defending their rights to do so #JeSuisAhmed

Volterski, da se smrzneš.
Korisnikov avatar
By antibiotic
again... nije nesto sto se nije moglo ocekivati. verujem da su se u redakciji samo nadali da ipak nece doci do napada. plasim se da ovi svi protesti i akcije za slobodu medija i izrazavanja ne krije rasizam koji samo ceka legitimnu priliku da se ispolji na otvoren ili prikriven rasisticki nacin.
By Sixto
Malo smo zmurili na uvoz mudzahedina u Bosnu kad nam je to trebalo devedesetih, sada trosimo pare poreskih obveznika na obavestajne zadatke sluzbi bezbednosti protiv celija radikalnih islamista iz bosne, kosova, albanije, makednonije i sandzaka, a sutra cemo da marsiramo sablaznuti kako nas je neko prenuo iz ruzicastog sna o savrsenosti drustva u kome zivimo...

Boli Olanda picka. On metak u glavu popio nije, a na "Liberté, Égalité, Fraternité" prici rejting ide u nebesa...

Bljuc.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2679568#p2679568]antibiotic napisao:[/url]again... nije nesto sto se nije moglo ocekivati. verujem da su se u redakciji samo nadali da ipak nece doci do napada. plasim se da ovi svi protesti i akcije za slobodu medija i izrazavanja ne krije rasizam koji samo ceka legitimnu priliku da se ispolji na otvoren ili prikriven rasisticki nacin.
Naravno da se krije, evropa je rasisticka tvorevina, dobri zakoni su to kontrolisali, sada ce tako isto ti zakoni opravdati rasizam
Korisnikov avatar
By Blady
E bokte.
Celu noc sanjam, kako teroristi osvajaju svet.
Idu tako iz drzave u drzavu i ubijaju ljude...
Nisam mogla da spavam zbog toga, jako su mi strasni.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
dva komentara imam:
* nigde nikada ne bi trebalo da se događaju ovakve stvari. treba kao društvo da preduzmemo sve mere kako bi preventirali ovakve i slične svirepe zločine;
* ja nisam Charlie.
Korisnikov avatar
By Srklet
frend javlja da je u parizu awesome.
izašlo je više od milijun ljudi na ulice, kreću se brzinom glečera, metro je u kolapsu naravno.
Korisnikov avatar
By 2kune
@ mars :odlican: :odlican: :odlican:

a za većinu ostalih postova... jebiga, što će sloboda govora nadrkanom sebičnom ciniku koji svugdje oko sebe vidi teorije urota i nepravdu protiv koje ne miče mali prst? takav nema što reći, može samo nesuvislo njurgati... mislim, fundamentalisti i teroristi među njima su ipak idealisti i time su mi malko bliži... ipak, najbliži su mi oni idealisti koji misle da crtežom pera mogu nešto promjeniti... zato danas perući suđe stalno pjevam:
Korisnikov avatar
By bern
slon u sobi u vezi sa ovim događajem jeste islamofobija.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Jel? a ja sam mislio da je Kuran koji ih uci da ubijaju u ime vere,kapiram da je bolesno da neko pogresno shvati veru pa da ubija u ime njenog boga,ali da ti vera to dozvoljava je vec...ne znam nemam reci realno ovo sa alkaidom i sa terorizmom je otislo predaleko,obe strane hoce da dokazu kakao su mocni i zapad i al kaida,bitno je samo da se vrti ta prica o moci
Korisnikov avatar
By Mage
Sve ovo samo pokazuje da je religija jedno bolesno stanje uma, masovna psihoza koja samo sjebava ljudsko drustvo.

Serem im se i po Muhamedu i po Mojsiju i po Isusu :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Nijedna druga religija nije tako otvorena da se ubije u ime nje kao sto je Islamska,tako da Mage ne moras da stavis sve religije u isti kos
Korisnikov avatar
By Zvonki
Mage drugacije je kada ljudi pogresno shvate religiju i onda vode ratove u ime boga i religije a drugacije je kada te religija uci tome da ako ne prihvatas moju veru ili je podsmevas ja tebe mogu ubiti
Korisnikov avatar
By Mage
Dragi moj Zvonki, hriscani su u srednjem veku palili neduzne zene na lomaci jer su mislili da su vestice. Naucnici nisu smeli da kazu da zemlja nije centar univerzuma i da se okrece oko sunca zbog katolicke crkve, koja im je pretila lomacom. Jevreji su kamenovali, KAMENOVALI zene jer su bile "neverne". Maje su nudile ljudske zrtve svojim bogovima tako sto su im cupali srca iz grudi dok su ovi jos bili zivi. Lista ide u nedogled....
Korisnikov avatar
By Mars
CNN me oduševio danas kako je načepio Obamu i administraciju što su propustili ovo.

Nacionalna frekvencija, sloboda govora...vučić-kurčić bi u nesves' pao o njemu onako da se priča, a onda pozatvarao sve.

Off: ćelavi pozadi levo od Netanyahua je MLJAC!
Korisnikov avatar
By Berserker
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680069#p2680069]Zvonki napisao:[/url]Mage drugacije je kada ljudi pogresno shvate religiju i onda vode ratove u ime boga i religije a drugacije je kada te religija uci tome da ako ne prihvatas moju veru ili je podsmevas ja tebe mogu ubiti

Zapravo, Zvonki, meni to dođe isto sranje
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680073#p2680073]Mage napisao:[/url]Dragi moj Zvonki, hriscani su u srednjem veku palili neduzne zene na lomaci jer su mislili da su vestice. Naucnici nisu smeli da kazu da zemlja nije centar univerzuma i da se okrece oko sunca zbog katolicke crkve, koja im je pretila lomacom. Jevreji su kamenovali, KAMENOVALI zene jer su bile "neverne". Maje su nudile ljudske zrtve svojim bogovima tako sto su im cupali srca iz grudi dok su ovi jos bili zivi. Lista ide u nedogled....
Mage, slažem se.

Moj stav -
Boli me kurac za Hesusa, boli me kurac za Muhameda, boli me kurac za Moj-(Ne)-Sija
Korisnikov avatar
By Zvonki
Eto Mage Berserker se sa tobom slaze
Mage znam sta se desavalo ranije ali opet ja odvojeno gledam crkvu i popove i pape itd a odvojeno mi je sama srz religije,vadjenje srca iz grudi je u vreme maja to ne znam tacno kakva je bila religija,u svakom slucaju ovo sto se desilo nema veze sa religijom vec samo dokaz moci,hitler je ubijao jevreje zbog dokaza moci(laerem je rekao da je hitler bio dusa od coveka i voleo je zivotinje,mica bas je glupo sto ga okrivljujemo za holocaust) elem sve je zbog dokazivanja moci
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što se celokupnog pojma religije tiče i dalje stojim do stava: uzmi kamen, stvori ideologiju i pripiši sve njene funkcije i moći tom kamenu i dozvoli sebi da se ubediš da je to jednako stvarno kao i bilo koja religijska knjiga. kunem se da bi ljudi u tom slučaju u ime kamena radili isto što i u ime boga. bog je svakom čoveku pojedinačno ono što on sam vrednuje.

što se ovakvih slučajeva tiče - ono što sam vrednuje ali za šta je prevelika pička da se samostalno zauzme za to, pa se opravdava svevišnjim kamenom. mislim bogom. mislim isti kurac.

eh ljudi li.. ne znam samo odakle mi više snage da nas komentarišem :nope:
Korisnikov avatar
By Neutron
Zvonki napisao:ali opet ja odvojeno gledam crkvu i popove i pape itd a odvojeno mi je sama srz religije
Ako sam u pravu, ovo vidjenje poretka stvari je malo iscaseno. Papa i kompanija su bitan deo praktikovanja neke religije. Nazovimo ih tumacima "bozje" volje. Mene su na veronauci ucili da hriscani koji ne idu u crkvu i ne pricescuju se tehnicki i nisu 'riscani. Dakle religiju i crkvu prosto valja posmatrati kao celinu.

A dogadjaji u Francuskoj su jezivi. Terorizam uopste ne mogu da pojmim. Razlozi i motivi zlocina su mi tako trivijalni da prosto ne kapiram.
Korisnikov avatar
By bern
ne doživljavam religiju kao neku bajku na papiru.
isto kao što frazu "je suis charlie" ne doživljavam kao slobodu govora.

sve to ima svoje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!