Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
organski ne podnosim ogovaranje iza ledja

uvek cu vise ceniti osobu koja ce mi bez dlake na jeziku reci svoje misljenje
By alexandermagic
Ti si onaj koji bješe pisao o trač partijama sa pojedinim forumašima ? Reći ćeš da to nije isto, da je kod tebe to bezazleno, te da nema govora da si tim nanio neku štetu bilo kome ? Koliko si olajavao MDNA ?

'Ajde nemoj pričat.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
GRUPNI RAD

to je najteža muka koju je čovečanstvo ikada izmislilo ;((( pre bih tri dana bila budna i sve odradila sama štagod da je u pitanju nego radila sat vremena sa nekim koga jedva poznajem
ma sve i da ih poznajem a da se ne slažemo oko rada to je čisto gubljenje vremena
By alexandermagic
Shvati to kao kritiku zbog licemjerstva, ma nema govora o hejtu ... Swi te wowimo. :setnja:

---
Madmazel, u potpunosti se slažem, mada postoji neka blaga prednost u timskom radu kad si recimo nadređeni. Gro odgovornosti je tvoj, ali ipak svi igraju onako kako sviraš. :awesome:

Osim ako baš nisi neki maler pa te zapadnu debili i nesposobnjakovići.
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2664082#p2664082]EnMademoiselle napisao:[/url]GRUPNI RAD

to je najteža muka koju je čovečanstvo ikada izmislilo ;((( pre bih tri dana bila budna i sve odradila sama štagod da je u pitanju nego radila sat vremena sa nekim koga jedva poznajem
ma sve i da ih poznajem a da se ne slažemo oko rada to je čisto gubljenje vremena
<3

OT: Adam Sandlera, Will Smitha i onog trećeg... Eddy Murphya. *bljuv*
By Aven
"Idem u osmi razred, maltretiram sve oko sebe i sav sam si kul" ponašanje odraslih ljudi.

Točnije, kronološki odraslih ljudi. :ozbiljan:
By alexandermagic
Srkanje, coktanje, podrigivanje, stucanje, protezanje uz ispustanje neartikuliranih zvukova. :ozbiljan:

Kad nabiju govnjive slusalice u usi a sa metar i pol se jasno cuje sto /tko pjeva/svira.

:ozbiljan:
By Aven
Svadbe.

Upravo je jedna preko puta moje kuće.

Urlaju i bacaju petarde.

Ženite se u svoja 4 zida. :ozbiljan:
By alexandermagic
Celavce, ali prave, ne one koji iz hira/fazona briju glavu. Jos kad im je lobanja i lice oblika lizalice i nosaju kacket ...

Ruzno sa moje strane, ali je jace od mene.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ isto.

I nikad ne otvaram sem ako ne vice "Postar".
Korisnikov avatar
By Mars
U ovoj ovde kući-parališem se u stanju i kome sam se zateo, i čekam da to ode.

U onoj prvoj kući ne reagujem tako, skačem i otvaram.

OT: Anne Hathaway.

Zato ja sad opušteno kuliram dok svi jure da gledaju neki film s njom.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kad nekome pošaljem sms sa konkretnim pitanjem da izbegnem nepotreban razgovor A ONI ME NAZOVU KAO SAMO DA MI ODGOVORE MRZI IH DA KUCAJU A POSLE TOG ODGOVORA KOJI TRAJE MANJE OD MINUT JOŠ SAT VREMENA MI PRIČAJU NEKE GLUPOSTI________ ma mrš bre.

tu privilegiju, odgovor pozivom na sms, ima samo najbolja drugarica i devojka, a i to u posebnim slučajevima, jer samo sa njima uglavnom ne pričam tako kratko. da hoću da pričam sa ostalima više nego što je neophodno nazvala bih ih sama kako im nije jasno nikada neću shvatiti
Korisnikov avatar
By Zvonki
E da ne podnosim duge razgovore telefonom,koji traju vise od 15 minuta,sem ako niej nesto vazno kao sto je u vezi projekta nekog ili posla mada to uvek traje kratko
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2132574#p2132574]IriS napisao:[/url]

- kad mi neko spusti slušalicu
- tuđu neorganizovanost koja posredno ili neposredno utiče na mene
- glupe ljude
- kad mi se na postavljeno pitanje odgovara sa: zato, eto tako ili postavljenim pitanjem na moje pitanje
- kad neko MRZI, pa mene zapahne intezivan talas negativne energije zbog njihove mržnje
- kad me lažu, a ja znam da me lažu
- kad me ujedaju
- kad me neko ubedjuje da JA nešto mislim ili osećam...dear lord
- kad neko zapali cigaretu dok ja spavam
- nesposobne vozače
- dlake
- usporene ljude
Korisnikov avatar
By Sunce
Aven, sarma je kao kaput koji klizi i sluzavi dok se oblaci, a maneken bazdi od nepranja. Lici i na izmet. Ne volim boje sarme na sebi.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!