Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By nsc
Ferrero Rocher kuglice (vec drugu)
Korisnikov avatar
By nsc
Pilecu supu sa knedlicama od griza
Korisnikov avatar
By Trilian
Dovrsavam ovo sto je ostalo od slavskih kolaca
Korisnikov avatar
By nsc
Home-made pljeskavicu i kupus-sargarepa-crveni kupus-secerac salatu
Korisnikov avatar
By Mars
upravo pojeo čokoladu od 100g od 80g
Korisnikov avatar
By nsc
Milku, mlecnu, malu
Korisnikov avatar
By gossip
^
^
a bas sam prokomentarisao danas kako imaju divan kokos kolac u skroz dobroj pekari :D
Korisnikov avatar
By Mars
sladoled. s keksom.

edit: i bananu
Korisnikov avatar
By Markiza
Ništa. UmrEle smo gladne na Božić.
Galateja stavila 600gr junetine u kesu sa badnjakom, badnjak pocepao kesu i meso ispalo negde usput kad išla u kupovinu. Mi happy sinoć , da seckamo i spremimo ga u ponoć za danas kad nema mesa, ništa ne radi danas, niko nigde živ. Tako ceo dan bukvalno postimo i jedemo hleba i kolača. Sve ostalo što imamo su tegla - salate i puki sastojci i dodaci za kuvanje.I nesto malo ribe i povrća od sinoć koje se već raspada.
Postimo i plačemo, postimo i plačemo.
Korisnikov avatar
By nsc
Niste normalne. Cim se vratis iz kupovine meso se stavlja u frizider. Tako da odmah konstatujes da ga nema. A mogle ste ovde napisati UPOMOC i neko bi vas vec pozvao ili vam doneo. Meni uvek pun friz raznog smrznutog povrca, a ponekad ima i nesto mesa u tragovima.
ont : oblande (moja mama pravila : kore, mleko, secer, mleveni orasi)
Korisnikov avatar
By nsc
Podvarak (2 sata sam ga nocas dinstao na laganoj vatri)
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678573#p2678573]nsc napisao:[/url]Niste normalne. Cim se vratis iz kupovine meso se stavlja u frizider. Tako da odmah konstatujes da ga nema. A mogle ste ovde napisati UPOMOC i neko bi vas vec pozvao ili vam doneo. Meni uvek pun friz raznog smrznutog povrca, a ponekad ima i nesto mesa u tragovima.
ont : oblande (moja mama pravila : kore, mleko, secer, mleveni orasi)
Isto sam i ja pomislila. Da nismo normalne. :D Celu noc 6 na 7 januar smo buljile u plafon do 6 ujutru i razglabale gde je izgubila ili zaboravila meso, je l badnjak probušio kesu ili nije, je l ona zaboravila da ga strpa u kesu jer nosila sve i svašta, itd, itd. Čak smo otišle dotle da sam ga ja možda bacila u smeće sa kesom karfiola.
Jedina uteha nam je bila što smo debele pa smo preživele bez mesa. Evo sad GLANC NOVE junetine krčka se.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678553#p2678553]Markiza napisao:[/url]Ništa. UmrEle smo gladne na Božić.
Galateja stavila 600gr junetine u kesu sa badnjakom, badnjak pocepao kesu i meso ispalo negde usput kad išla u kupovinu. Mi happy sinoć , da seckamo i spremimo ga u ponoć za danas kad nema mesa, ništa ne radi danas, niko nigde živ. Tako ceo dan bukvalno postimo i jedemo hleba i kolača. Sve ostalo što imamo su tegla - salate i puki sastojci i dodaci za kuvanje.I nesto malo ribe i povrća od sinoć koje se već raspada.
:lol: vas dve ste za rijaliti :sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Ot: przena jaja sa pecurkama, indijski orah, neke ruzne ruzne cokoladne bonbone (tipa swiss lion ruzne) i bananu.
Korisnikov avatar
By Markiza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678759#p2678759]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678553#p2678553]Markiza napisao:[/url]Ništa. UmrEle smo gladne na Božić.
:lol: vas dve ste za rijaliti :sudija:
Kolko mi jedemo nas nikakav rijaliti nahraniti ne može. Ni onaj sa kuvanjem
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 87
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!