Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
bas lepo od tebe

....ali ja sam im rekao da ne slavim bozic i da mi ne cestitaju...i oni su upravo to uradili....mogli su da mi ukazu paznju na gomilu drugih nacina
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678305#p2678305]Zvonki napisao:[/url]Pa ne znam mnogo o mackama ali znam da slatkise ne treba davati ljubimcima secer i tako to a za bundevu ne znam
nije bilo uopšte zaslađeno,samo onako narendano...i on navalio ko manijak, dok se keva okrenula on se najeo ko stoka...inače taj mačak je malo opičen i alav i zna tako da ždere sirovo voće i povrće...i jednom je pio sirup za tulumbe dok nismo gledali i umalo nije dehidrirao od toga...
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
kad smo kod macaka moje jedu povrce (racunam tu i lubenicu) a od voca samo paradajz
najvise vole barenu papriku
Korisnikov avatar
By Trilian
Caletov srecni izraz lica kad je shvatio da mama i ja nismo izvukle paru (zaobisla rasipnike) a zatim razocarenje kad je shvatio da nije ni on ... divno :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ukratko, došla sam ovako inkognito na opelo svim svojim promašajima. na trenutak kao da će da se prekine niz. lets hope.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
vrti mi se u glavi
s obzirom na to koji jedan, verovatno sam trudan - neko bezgresno zacece cuda
..mada ja sam gresnik nznm
Korisnikov avatar
By Neutron
Zasto nista ne radi? Kako moze sve da bude zatvoreno? Kako? Zasto?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Though the scientist’s viewpoint is often seen as cold, detached, amoral, I argue in the book that ultimately it can be more moral than the moralist’s. It is not enough to weep over tragedies, even when weeping is appropriate. We should also apply our analytic powers to explicate the motives that lead humans to do destructive things. And, paradoxically, it’s our moralistic impulses that often lead to the greatest destruction. That’s because, as Isabella observes, we are an ignorant and overconfident species. When we make moral judgments based on our parochial understanding of the world, we often do great harm.
-Steven Pinker
Korisnikov avatar
By Trilian
Jasnija mi je ljubav Rusa prema votki... budi ti u sred sibira na minus beskonacno trezan... pa ja se na ovih minus 15 spizdila... ali zato par votkica i milina
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ljudi više ne mogu...živim s idiotima neviđenim.Na proleće idem u pizdu lepu materinu,pa makar spavao u parku negde.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2678542#p2678542]Trilian napisao:[/url]Jasnija mi je ljubav Rusa prema votki... budi ti u sred sibira na minus beskonacno trezan... pa ja se na ovih minus 15 spizdila... ali zato par votkica i milina
I zadrži se na tih par. :D

Navodno nikad nije bilo toliko intervencija hitne službe u HR kao u vrijeme dočeka NG jer su ljudi nekontrolirano pili budući da zbog hladnoće nisu osjetili 'zagrijanost' alkoholom. :ledeni:

Sva sreća pa sam od dva ujutro ulijevala samo vodu u sebe, a cijelo vrijeme sam bauljala po vani. :drama:
  • 1
  • 696
  • 697
  • 698
  • 699
  • 700
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!