Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
da se dobro narokas, ako nisi stigao ranije
i da se lepo istripujes da ce ti naredna godina biti bolja
Korisnikov avatar
By Madonna
^
smisleno je da se ljudi ''resetuju'' :') u sredu, kad su radili prvu smenu, pa izađu i onda se boga ti RESETUJU :'''''''''''''') a sutra idu u drugu smenu? :''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''') vrlo smisleno
Korisnikov avatar
By Madonna
da je za tebe ne bi je bilo jer sam pisao ispod tvog posta
Korisnikov avatar
By Blady
Zamolila sam vas da sklonite strelicu
srecna nova godina
Korisnikov avatar
By Torry
Ne gledam nekog kao cudaka ukoliko ne slavi Ng, niti komentarisem tako nesto, svako ima svoj izbor, verovanja, sta god...drugarica je ove godine docekala sa nama ponoc i nakon deset minuta otisla da spava, i to je meni normalno za nju, prosto takva je osoba
Korisnikov avatar
By Blady
^

vracam vam vasu strelicu.
By Aven
^
:sweet:

OT:
Kod slavlja NG mi je fascinantno planiranje nekoliko mjeseci ili tjedana unaprijed. Ono, kako ljudi znaju u kakvom će raspoloženju biti 31.12. i hoće li im uopće biti do slavlja. To je taj "imperativ".

S druge strane, ja sam bila prilično sigurna da ću ostati kući i gledati filmove. Onda mi se taj dan ipak išlo van pa sam otišla. Spontanost i tako to. :bubbles:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa mora da se uplati i rezerviše, kako što. recimo ako hoćeš da ti godina počne uz pevanje jelene karleuše ili ane nikolić.
By Aven
Meni je počela uz njih na Trgu Europe:

:dancing:

Nakon toga smo otišli u obližnji javni WC koji je bio prepun ljudi. Ispred mene je dvoje pričalo engleskim jezikom dobrih 5 minuta. Pitali su jedno drugo od kuda dolaze. Onda su shvatili da su oboje iz Hrvatske pa su nastavili pričati hrvatski. :awesome: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Srklet
having said what i said, i really got WASTED on new year's eve and partied thru the night. :lol:

it was, literally, a trip. ^^
Korisnikov avatar
By bas bleu
neka ljudi slave u svoja cetiri zida koliko hoce, ali kada krenu da slave po zidu na fejsu to vec nije ok.
svaki status sadrzi bar jedan od sledecih elemenata "i have an amazing family and friends", "2014 has been a roller coaster/it's been a hell of a year", "highs, lows and in-betweens", "people have come and people have gone but each for their own purpose", "an old chapter closes a new one begins", "another year begins where we all grow and learn each day together", "here's to a special 2015 for one and all of my friends and their families whom I am grateful to have met and will meet" i sve u tom smislu. ja sam svim takvima pocela da zelim manje opstih mesta u 2015.
a tek new year's resolutions - jebote, svi odlucuju da pisu vise sledece godine. sto je potpuno jeziva posmisao jer 1. to znaci da vec pisu i 2. sudeci po njihovim statusima, niko od njih ne ume da pise. i tu iskljucivo mislim na pravopis i gramatiku, nista vise. the world is not ready yet for another 50 shades or some such crap. :ubise:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677447#p2677447]bas bleu napisao:[/url]
a tek new year's resolutions - jebote, svi odlucuju da pisu vise sledece godine. sto je potpuno jeziva posmisao jer 1. to znaci da vec pisu i 2. sudeci po njihovim statusima, niko od njih ne ume da pise. i tu iskljucivo mislim na pravopis i gramatiku, nista vise. the world is not ready yet for another 50 shades or some such crap. :ubise:
:rotflmao:
By barni
Nekako to sa godinama ide, vremenom oguglas na te planetarne datume.
Vidim ljudi oko mene, neki slave neki ne, i tu ima dosta zanimljivosti.
Recimo kad su bili mladji frka je bila naci dobar provod za male pare, iskakati se bukvalno, a sad ti isti vijaju snizenja i kupuju do zadnjeg dinara i tako prave tu atmosferu prelaska u narednu godinu, istrositi se bukvalno.

Eto i sam sam to radio, vijao zemlju za saksije po cvecarama do 19h ko da u 2015 nece biti zemlje.

A rodjendan slavim u proseku na 5 godina i to gala, taj rodjendan mi sluzi da okupim neke ljude i ugostim ih, nekako se to potrefi sa time da i njima treba to okupljanje pa bude lepo.

E da, jos nisam poceo slaviti slavu sam, i planiram to i ona ce zameniti rodjendan.
Korisnikov avatar
By *deni*
E kad si i ti dočekao Novu godinu, onda Srbiji zaista nema pomoći, barni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!