Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa-nemam ih.sama zbog sebe, jer- necu da snosim toliku odgovornosti i da rizikujem toliko, pogotovu ne kada je rec o prijateljstvu.
ne krijem nista od njih, niti imam problema s tom dvosmislenoscu koju neke devojke umeju da izmisle, otkriju.
Korisnikov avatar
By Veverica
Ove moje sve znaju i ni malo se ne osecaju ugrozeno od strane mene.
Jedna me cak "muva" :smilegrin:
By Bombina
ma, ko muva TDN
:ogledalce:
meni se cini jedna od mojih drugarica str8 pogotovo ne zna
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Kad sam se prvi put zaljubila u zenu, odmah sam javila svima novosti :) i teeeek posle pola godine od dogadjaja sam se setila da kazem...e ne brinite niste moj tip :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Sve moje drugarice su heteroseksualno opredeljene i ne znaju da sam ja bi.Neke od njih su homofobicne.Nisam razmisljala o njima kao o erotskim objektima dok se nisam zaljubila u jednu.Poverila sam joj da pored muskaraca volim i devojke,ali sam izostavila tu 'sitnicu' da sam bas u nju zaljubljena.Ona ima razumevanja za moje seksualno opredeljenje,ali posto se siromastvo,kasalj i ljubav ne mogu sakriti i posto je doticna osoba jako inteligentna,pocela je nesto da sluti.Nikad mi to nije rekla,ali osetim da ona sluti. :kissing:
Rezultat moje otvorenosti je prekid prijateljstva.

Htela sam ovim primerom da kazem sledece:
1.Prijateljstva sa strejt osobama su moguca.
2.Pitanje od strane njih tipa 'da li ce da me muva?' je gotovo neizostavno.
3.Poneke drugarice mogu imati razumevanja za tako nesto(mislim na to da je osoba sa kojom se druzi lez/bi)
4.Zaljubljivanje u strejt drugarice je retka pojava.
5.Kad se zaljubis u strejt drugaricu i ona to provali ishodi su ovi:
a)prevazilazenje postojece situacije
b)prekid prijateljstva i bilo kakvog kontakta sa tom osobom(moj tuzni slucaj)
c)prekid prijateljstva sa tom drugaricom i zacetak veze
d)???
Korisnikov avatar
By Khons
imam str8 ortakinje, neke znaju, neke ne. neka ostane tako
By SUNNY B
pa , ovaj, sve drugarice su mi uglavnom str8, i podrazumeva se da znaju. nikada nisam imala problem sa time hocu ih ili necu startovati jer, valjda, znaju da nemam pojma sa muvanjem pa kapiraju da ne bih imala dovoljno tvrdo dupe ni da im priznam to..... p.s. "muvam" (ne muvam generalno) samo devojke u fazonu
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by galateja
Sve moje drugarice su heteroseksualno opredeljene i ne znaju da sam ja bi.Neke od njih su homofobicne.Nisam razmisljala o njima kao o erotskim objektima dok se nisam zaljubila u jednu.Poverila sam joj da pored muskaraca volim i devojke,ali sam izostavila tu 'sitnicu' da sam bas u nju zaljubljena.Ona ima razumevanja za moje seksualno opredeljenje,ali posto se siromastvo,kasalj i ljubav ne mogu sakriti i posto je doticna osoba jako inteligentna,pocela je nesto da sluti.Nikad mi to nije rekla,ali osetim da ona sluti. :kissing:
Rezultat moje otvorenosti je prekid prijateljstva.

1.Prijateljstva sa strejt osobama su moguca.
3.Poneke drugarice mogu imati razumevanja za tako nesto(mislim na to da je osoba sa kojom se druzi lez/bi)
4.Zaljubljivanje u strejt drugarice je retka pojava.
d)???
:hail: :obraz:

Ja ovde i nemam sa vise da kazem.Ma sve one znaju.
By ^Divlja^
Drugarice koje dugo poznajem.. ok su,i nije im na kraj pameti da cu ih muvati..
S druge strane, poshto se ja out-ujem bukvalno chim upoznam osobu... well.. onda dolazi do manjih... "nesporazuma" :-D
By Çâðê_DUP
Originally posted by tramp
da jedino sto pola mojih strejt drugarica kad se napiju pocnu mene da muvaju ... onda to postane neprijatno jer ja u principu odbijam takve ponude (da se ne bi sutra svi pitali sta to bi i da ne bi ja morala da resavam njihove probleme a i uglavnom me ne zanimaju)... pa mene zanima zasto str8 zene krenu da skacu po lezbejkama kad se napiju?

Intresting. A jel znaju te skakucuce za tvoju seksualnu orijentaciju?
Korisnikov avatar
By mary
da jedino sto pola mojih strejt drugarica kad se napiju pocnu mene da muvaju ... onda to postane neprijatno jer ja u principu odbijam takve ponude (da se ne bi sutra svi pitali sta to bi i da ne bi ja morala da resavam njihove probleme a i uglavnom me ne zanimaju)... pa mene zanima zasto str8 zene krenu da skacu po lezbejkama kad se napiju?
Isti slucaj i kod mene! :roflmao:
Nije se desavalo cesto, ali par puta nisam mogla da ih se otresem...
Zasto je to tako? -Pa verovatno bi i one zelela da probaju kako je biti sa devojkom. Na to nemaju hrabrosti kada su trezne, vec samo kada se napiju i onda...

Sto se tice str8 drugarica, zna ih dosta - i sve su ok po tom pitanju. Ne postavljaju mi ona glupa pitanja tipa - "Hoces li ti sada nas da muvas" i slicno (ne druzim se sa povrsnim devojkama) - pre bih ja to njih (iz iskustva) trebala da pitam :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Sve moje drugarice su str8 i ne znaju da sam ja gay/bi, razmisljam uskoro da im kazem, sigurna sam da ce mi biti lakse
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
d)???
Ovako ovo moram da prokomentarisem jer se UOPSTE ne slazem sa nekim stvarima.....

Pod 2. Imam 2 str8 drugarice kojima sam rekla da sam bi i nikada nikada nikada me nisu pitale pa cak ni pomislile " dal cu da ih muvam".... - tvoja teorija pada kod mene u vodu

Pod 5. Slican dogadjaj sa trecom str8 drugaricom samo sto mi nismo prekinule druzenje jer smo obe shvatile da bi to bilo jako jako glupa stvar....Ja sam njoj priznala da sam se zaljubila u nju ali nekako sa zajednickim snagama sam to prevazisla i sada ni ne pomisljam da je muvam ili startujem.... Bolje imati jako dobru prijateljicu nego izgubiti takvu osobu zbog neceg sto je ne moguce.....

Mozda sam ja imala srece po pitanju str8 drugarica ali mislim da nisam jedina...
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Cat Claw

Intresting. A jel znaju te skakucuce za tvoju seksualnu orijentaciju?
znaju zato i krenu vecina njih nisu bliske prijateljice nego ih eto znam onako ... jedna me uhvatila pred svadbu (njenu) kao eto nije jos i to probala :murkan:
a ima jedna sa kojom sam relativno bliska (mada sam krenula da je izbegavam kad krene da se opija) i koja kad je trezna je sasvim ok ali cim malo popije krene i onda kad joj se kaze ne to je onda zasto ne sta njoj fali a da joj se slucajno kaze da sutradan bi se pojela ziva jer je u principu i onako opterecena slucajnim sexom -- i kad joj se desi sa frajerom danima drami ...
ono sto me iznenadilo je kad me je pre par dana na nekom partriju zaskocila bivsa cimerka koja je ono dok smo stanovale uvek bila vrlo pozitivna i kao podrzava me i sve joj je to super ali ona je 100% strejt..

ahh
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja imam strejt drugarice koje nas, lgbt populaciju uopste ne posmatra kroz prizmu seksualne orijentacije

:smeh:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Gothic Faery
d)???
Ovako ovo moram da prokomentarisem jer se UOPSTE ne slazem sa nekim stvarima.....

Pod 2. Imam 2 str8 drugarice kojima sam rekla da sam bi i nikada nikada nikada me nisu pitale pa cak ni pomislile " dal cu da ih muvam".... - tvoja teorija pada kod mene u vodu

Pod 5. Slican dogadjaj sa trecom str8 drugaricom samo sto mi nismo prekinule druzenje jer smo obe shvatile da bi to bilo jako jako glupa stvar....Ja sam njoj priznala da sam se zaljubila u nju ali nekako sa zajednickim snagama sam to prevazisla i sada ni ne pomisljam da je muvam ili startujem.... Bolje imati jako dobru prijateljicu nego izgubiti takvu osobu zbog neceg sto je ne moguce.....

Mozda sam ja imala srece po pitanju str8 drugarica ali mislim da nisam jedina...
Ti sa svojim drugaricama (pomenutim) pricas kao bi osoba sa strejt osobom.To je opet drugacije nego kad 'strejt' osoba prica sa strejt osobom o istopolnim odnosima.Veruj mi-tad su mnogo otvorenije i bojazljivije.

Drugo,zar mislis da te ta prijateljica u koju si bila zaljubljena gleda kao pre?Svako ima pravo na svoje iluzije.

:ccn:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
d)???

Ti sa svojim drugaricama (pomenutim) pricas kao bi osoba sa strejt osobom.To je opet drugacije nego kad 'strejt' osoba prica sa strejt osobom o istopolnim odnosima.Veruj mi-tad su mnogo otvorenije i bojazljivije.

Drugo,zar mislis da te ta prijateljica u koju si bila zaljubljena gleda kao pre?Svako ima pravo na svoje iluzije.

Opet ne mogu da se slozim sa tobom. One mogu da zanemare taj deo da sam bi i da me posmatraju samo kao devojku koja voli devojke ali opet ponavljam mozda sam imala tu srecu pa se u nasem druzenju nista nije niti ce se ikad promeniti...Sem toga ako su ti prave drugarice nece se "opterecivati" nekim glupim stvarima i imace poverenja u tebe....

Drugo, da ta moja str8 drugarica na mene gleda isto kao i ranije (pre nego sto sam joj rekla da sam zaljubljena u nju)., jednostavno smo uspele to da prevazidjemo i podvukle smo crtu....
Korisnikov avatar
By Galateja
d)???

Opet ne mogu da se slozim sa tobom. One mogu da zanemare taj deo da sam bi i da me posmatraju samo kao devojku koja voli devojke ali opet ponavljam mozda sam imala tu srecu pa se u nasem druzenju nista nije niti ce se ikad promeniti...Sem toga ako su ti prave drugarice nece se "opterecivati" nekim glupim stvarima i imace poverenja u tebe....

Drugo, da ta moja str8 drugarica na mene gleda isto kao i ranije (pre nego sto sam joj rekla da sam zaljubljena u nju)., jednostavno smo uspele to da prevazidjemo i podvukle smo crtu....
IMA NAS RAZNIH!:protest:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
d)???

IMA NAS RAZNIH! :protest:
Oooooo da da itekako....
By OP8
Mozda zato sto su sve moje str8 drugarice i njene, i upucene su u pricu od pocetka, nikad nije bilo situacija da pomisle da postoji "opasnost" po njih. I dan danas sa njima delim krevet, sitne neznosti i bez ustezanja mogu da im kazem "volim te" i "nedostajes mi", a da to ne bude protumaceno na pogresan nacin. Inace, ovde govorim o str8 prijateljicama. Ostale ubrajam u str8 poznanice, a one uopste i ne znaju za "situaciju".
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Evo da se pohvalim :D . Cetiri moje drugarice znaju da sam bi :D ...juce i prekjuce sam im rekla...i mnooooogo mi je lakse. Bile su u shoku, ali ne nista preterano...i totalno su ok, podrzavaju me, vole me naravno...i sve je STRAVA!!!! :D :D :D :D Jos porodici da kazem....ali to tek kad nadjem neku :blush:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Cestitam na iskrenosti! :klap:

Ja sam mojim prijateljicama uvek otvoreno rekla, kada smo pricale o temi bi/gay, da ja nemam nista protiv , tj. da znam da cu jednom biti sa devojkom. Zbog toga se nisu ni sokirale kad sam rekla da sam bila sa devojkom...
Ja sam ista ona osoba kao i pre, i one se ponasaju i osecaju prema meni isto sto i pre...
Mislim da nije dobro kriti stvari koje su vazne za nas.
Ako ce vas neki 'prijatelj' napustiti zbog toga sto sazna da ste gay-> onda to i nije prijatelj...(i onda treba da vam bude drago sto vas je ta osoba napustila...)
Druga je stvar kad se zaljubite u prijateljicu-> i mislim da je resenje opet reci istinu... !I neka bude sta bude,a da se ne mucite razmisljajuci :
1. da li bi mozda bila sa tobom
2. da li bi mogle da nastavite prijateljstvo ako ne bi zelela da bude sa tobom
.
.
.
Istina je uvek resenje, ali treba znati prezentovati je

:love:
:D
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Hvala :D

Rekla sam juce i mami, naravno bila je u shoku, ali sve je strava!!! Kaze da na mene gleda isto kao i pre!!!! Prosto ne mogu da verujem :D :D , mislila sam da ce me :obesen:

:cool:
Korisnikov avatar
By m..
Bila sam sigurna da sam pisala vec nesto na ovu temu...
Anyway, ove moje znaju, znaju me 2/3 zivota pa se ustanovilo usput ili sam im sama rekla. Anyway, ne tripuju se nista, jedna me spopada kad nema decka, drugu zezam da ce mi jednog dana biti devojka, trecu i cetvrtu boli uvo... Dve sam vodila u Kan Kan.... Problem sa tripovanjem je nastao kad sam izasla pred siru javnost, onda su neke nebitne frustrirane ribe masovno krenule da pricaju da sam ih muvala tad i tad (jedna je tvrdila da sam je muvala na nekoj zurci na kojoj sam bila citavih pola sata od cega sam 27 minuta sedela ortaku u krilu, a ostala 3 bila u wc-u). Strashno.
Imam 4-5 koleginica sa faxa sa kojima se druzim i koje ne znaju nista, provode samnom noci i noci radeci, i uvek poludimo od umora i svega i ne bih da neka od njih nesto istripuje u delirijumu. Jedna zna, jer me je sretala u Kanu i njoj je pripreceno da cuti, inace se vec jezim, one s faxa redovno svrate do Arare i uvek se nadam da necu naleteti na nekog tamo ko bi me u neznanju outovao kad ne treba....
By Çâðê_DUP
Ja sam u stvari strejt, ali se samo pravim da sam lezbejka, jer me moja okolina ne bi prihvatila kad bi znala tu gnusnu i prljavu tajnu o meni. Da sam strejt i da trazim iste takve koje se zbog okoline pretvaraju da su lezbejke.:skola:
Korisnikov avatar
By Draco
Nikada ne bih mogla da za prijatelja imam nekog tako zatvorenog und prostog uma ko bi mogao da u glavi iskonstruise bilo kakvu generalizujucu glupost...

Blah... Izvinjavam se na konfuznosti, mnooogo sam umorna....

Ovako, najbolji prijatelj mi je ujedno i bivsa, tako da to otpada... U stvari, veliki procenat mojih prijateljica je u fazonu... i, recimo, vise od polovine od tog broja su mi bivse... <ne, to ne znaci da menjam devojke svaki dan, nego da VEOMA biram prijatelje i da ih nema preterano u toj kategoriji, bar ne pravih... drugarice ne racunam>

Koliko trenutno mogu da se setim, imam 2 str8 pijateljice... Znale su da sam u fazonu i pre nego sto su me upoznale jer su me pre toga vidjale sa mojom tadasnjom. Sasvim su ok sa tim, sta ih generalno briga da li se lozim na devojke, tipove, morske prasice...sta god... Naravno da nikada nisu pomislile da ih muvam, mislim, toliko ih postujem kao prijatelje. Brdo puta se zezamo na tu foru, tipa muvamo se, ne mozemo jedna bez druge i tako neka pathetic proseravanja u trenucima dokolice...

Ali, isto kao sto se ja ne tripujem da me bilo koji moj muski str8 prijatelj muva, ne vidim zasto bi bilo ko tripovao tako neku glupost samo na osnovu mog sex. opredeljenja?!?! Bezveze....
Korisnikov avatar
By HappyHours
Imam str8 drugarice, prijateljice, prijatelje, poznanike...
Drugarice koje znaju za moju orijentaciju nemaju razloga da razmisljaju o mom izboru negativno, ali u dubini njih samih vidim da im u svojim str8 vezama nedostaje toplina koju vide u mojoj vezi, kao i 'ne' da ikada probaju. Nisu lude da probaju pa da 'zaglave'... :D
Prijateljice su u glavnom vec bi ili lez devojke sa kojima ipak mogu da razgovaram otvorenije.

A desavalo mi se par puta da slusam str8 devojke, ili da ih posmatram kako se zezaju... LOL
Iznenadjujuce... LOL
By White flower
Imam str8 drugarice... Doduse, ja nemam nastrane drugarice... Sve one koje su mi bliske znaju da sam bi... S jednom sam se i poljubila, onako iz fazona... Ali jedna u skoli koja inace ne zna za mene mi je nesto cudna, stalno me spopada te da delimo ovo i ono... Ali ja nesrecno volim jednu idiotkinju, sa kojom sam trenutno u svadji, pa ne bih mogla nista da uradim... Ni iz zezancije...
Korisnikov avatar
By malecka
imam mnogo str8 drugarica i to jako dobrih... ali niko od njih nema pojma. jedino moja bivsa zna (za koju isto niko ne zna)...
jedna drugarica je saznala, ali misli da me je to proslo... :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!