Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ju ju ne mogu da se pokupim, da sam imala još jedan stan, u prizemlju, koji je izlazio na peron železničke stanice, ali je taj stan zapravo bio ničiji i tu je spavao ko je kad hteo, a ja sam valjda trebala da putujem negde vozom, pa sam kao došla tu da prespavam da ne bih vukla kofere čak od mog stana, no tu je već bio neki lik, kog sam ja poznavala, pa mi je dao pištolj sa prigušivačem jedan, a jedan je imao on, pa smo išli da obijamo tu ostale stanove i upali u jedan i niko nije bio tu, pokupili pare i izašli, pa ja kao faca sam htela da upadnem u drugi i upadnem i da upalim svetlo a tu bio neki lik mlađi i ovaj drugi lik mi kaže da ga ubijem i ja ga ubijem, ali ne pištoljem, nego kao ubola sam ga nečim iako sam držala pištolj u ruci, i krenemo tu opet da pokupimo pare i ja gledala neki nakit i pokupila i to i kao vraćamo se u taj svačiji stan i ulazimo i kaže mi taj lik da ja sad njemu treba da dam nekih hiljadu ipo eura za taj pištolj, a toliko nismo ni ukrali i valjda sam onda ubila i njega pa krenula na voz :ozbiljan:

već dva tri dana sanjam tako neke akcije sa puškama i pištoljima, nem pojma.
By barni
Snovi otkrivaju ego, mislim da tu greske nema.
Od detinjstva tome sluze, prikazuju njegov razvoj, ulogu koju ce imati u tvom zivotu, njegovu sigurnu zonu koju zida, osobine, kako pobedjuje kao gospodar, koje su mu slabe tacke, kako dolazi do svega preko tebe.
Bilo da si zrtva u zivotu ili vladar....ego vlada ti sluzis dok mozes.
Nesrecan si.

Lucidni snovi pruzaju mogucnost da ga vidis i upoznas.
Kao klopka su za njega, tu ne moze gospodariti, to nije njegov teren.
Tada je vec sluga.Samo sluga dobice vizije i znanje, bice ozdravljen.

Pisite snove, oni koji krenu na put samospoznaje bice im sve jasniji.
Sve to sto ste ranije sanjali bice vam jasno.

Za pocetak morate resiti zelite li to, promeniti nesto.
Onda izlozite sebe onome gde se ne osecate sigurno.
Tu krece upoznavanje svog gospodara i potisnutih emocija.
Pocinjete se menjati i zivot se menja.
To sam vec pisao...
Morate polako sve, to je jako bitno.
U tome ste sami.
Korisnikov avatar
By mOwbid
gađala sam jednu devojčicu govnima.
to sve na psihijatriji u otvorenom wcu.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
:lol:

---

sanjao jednog forumasa, kako pravimo kolace
ZASTO MI DOLAZIS U SNOVE :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Trilian
Sanjala vjesticu tj Maleficent... zalila mi se nesto, oko nekog kursa, nemam pojma sta smo tacno pricale
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^
^
:krezavi:
---

Ma jedan, skroz random lik, nego glupo mi da imenujem sad, nismo 5 reci razmenili :sigh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Vampire koji zive u podrumu i jedu kupus

Uhvatili me jer sam se sapleo i osisali me na kec :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da je ćale nazvao profesora iz razvojne i da ga nešto iznapušavao kao kako ga nije sramota njegovu ćerku je našao da maltretira a profesor je skontao da to zbog mene zove i onda sam pola sna plakala zato što će me sad sigurno oboriti svaki put kad izađem na ispit i nikada neću završiti fakultet

ne znam samo kako sam uopšte uspela da se rasplačem kad znam da mi je ćale mica mirna ceo život ne bi on to smeo da uradi
period nervnih slomova je zvanično počeo ✓
Korisnikov avatar
By Madonna
secam se sna!!!!!!
sanjao sam da je tlo pocelo u talasima da bude valjda radioaktivno i da je jako stetno hodati po tlu tada, neki tumori picke materine niknu, tako da kad se oglasi sirena svi se penju negde, sprat drvo, mora biti na metar iznad tla, pocela je i izgradnja trotoara na nekim stubovima, vozila su kao kamioni odignuta prilicno od tla i tako. bila je i neka radnja, s nekim sam nesto radio ali toga se vec ne secam
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa verovatno su u pitanju problemi egzitencijalne prirode koje odlazes,
ili to sto nisi postavio svoju fotku na temi moja fotka
Korisnikov avatar
By emo_haos_
strastveni susret. više kao nastavak day dreaming-a.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
- rezultate iz sociologije gde je pisalo da je moj rezultat besan i da se javim asistentkinji
- da je neko zaklao neko malo prase ispred mene koje sam ja zapravo naručila sa ćaletom za božić valjda a naručili smo dva zapravo ali u stvari ja nisam htela ni jedno da zakolju jer su mali. neka debela žena mu je odsekla glavu a ćale rekao da zadrže meso od vrata to je najlepše
- da mi je cimerkina čivava upala u krevet i liznula me dva puta po nosu pa je cimerka došla uzela ga i odnela. nadam se da se ovo nije stvarno desilo jer sam spavala bez majice
- nešto iz naruta ne sećam se nindže neke
- da sam na putu do pekare srela neku devojku jako kul izgleda koja studira medicinu pa sam išla nekuda sa njom nemam pojma pa je ona rekla nekoj devojčici da zatvori vrata neka od nekog školskog dvorišta i ova je to odmah uradila kao da je ova nešto uvračala da mora da uradi šta ona kaže a prvi put vidi to dete
- da sam bila na nekoj cecinoj audiciji i nemam pojma šta sam tamo tražila ali uglavnom pobrkala sam cecu sa njenom ćerkom kao nisam znala kako izgleda i sudarila sam se sa cecom u rame i boleo me kurac da se izvinim a kad su mi rekli da je to ceca ja sam se okrenula da je pogledam a ona me gledala i smešila se i penjala uz neke stepenice. onda sam se i ja popela uz te stepenice pa sam htela da skočim odatle u neki zatvoren bazen pa me valjda obezbeđenje jurilo po nekoj biblioteci mislim
- e da i na kraju svega toga sam sanjala quicky neki. ne želim da se setim. ali nažalost naravno da se sećam bio je sa muškarcem koji se pretvorio u ženu. i ni tad nije bio/la lep/a kako već ;/

shvatate da je sve ovo bilo u jednoj noći jel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2676916#p2676916]EnMademoiselle napisao:[/url]period nervnih slomova je zvanično počeo ✓
period nervnih slomova je u punoj snazi ✓✓✓✓

pa gle 7 snova oborila sam i rekord u pamćenju šteta što SAMO GLUPOSTI PAMTIM
ŠTA SE SEĆAŠ OD UČENJA NATAŠA ŠTA nindža ćeš biti kad odrasteš od toga ćeš živeti jel
:nope:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
imao sam tri sna nedavno:
1) sanjao sam kako se dopisujem sa jednim deckom na fb ..i bilo mi mnogo lepo
2) vatanje u wc-u sa drugom o.O ..inace se uopste ne palim na njega ni nista, cak mi nije bilo neprijatno kad sam tog jutra isao sa njim na burek ...ali u toku sna bilo dobroo :D
3) svadja sa jednim homofobom -.-
Korisnikov avatar
By Hellas
dosla da napisem, posto znam da se svi pitate i ne moz da spavate bez te informacije, i kako se ulogovala tako zaboravila :lol:
Korisnikov avatar
By Horcrux
Sanjao sam da sam hodao po -20 u kupaćim gacama i japankama i da mi je Sandra Afrika cimerka :smeh:
By barni
Dosta dugacak san sa puno ljudi, oko 4 se probudio iz njega bas odmoran.
Sada vec ne mogu celog da se setim, bile su to ucionice, tematske u kojima sam resavao sa drugim ljudima zadatke, nekako timski sve islo, nisam se nesto isticao i poslednja ucionica je bila kljucna, tu sam bio izmoren vec od silnih zadataka i doslo je moje pitanje koje mi 100% leglo, pisalo budi kreativan, samo to.
Razumeo sam odmah sta treba da uradim, samo sam cekao to pitanje a onda grupa od njih par se okrene i kao ukrade mi pitanje, krenu praviti guzvu i buku i nekako sklonim se pred tim jer ih je mnogo.
Tu se probudim, i sve mi jasno, sve ucionice kroz koje sam prosao.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Sanjkanje po bijelo plavom snijegu, sa strane rijeka tmurna možda zamrznuta. Sve se vrlo brzo odvijalo. Možda ne toliko sanjkanje koliko surfanje? :nerd: Ne sjećam se najbolje.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
pre dva dana sam sanjao da se dopisujem sa jednim drugom iz srednje na face-u [ u stvarnosti ga nemam u prijateljima ]
ne secam se sad nicega sta samo pisali
ali znam da kad sam se probudio drzao me osecaj
i kind of like him now o.o

proslo me fala bozi
Korisnikov avatar
By gossip
sanjam svakakve stvari vec tri noci za redom ali zaboravim 99% sadrzaja na budjenju :sigh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
neka žena ispaljuje raketu iz ručnog bacača na donji sprat kuće, gde se u tom trenutku sprema nekakav ručak veliki, ginu mi majka, sestre i još nekoliko ljudi, sve gledam iz dvorišta, pojavljuje se baba, pojavljuje se žena, molim babu da ne otkrije gde se krijem da me ne bi ubila, pokušavam da je nekako uhvatim iz zasede ali ne ide mi, žena ode, nije dirala ni babu ni mene, u garaži leševi u kesama u kanalu. lep početak dana.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Da mi je lik u bioskopu dao one stare, crveno-plave naocare da gledam 3D film, pa sam se tako svadjao s njim da mi da one tamne jer ove ne rade
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
užasnije snove u životu nisam imala ni kad sam imala jake epizode. i još svaki san u vezi nje.

neću ni da pričam o tome dežuram za telefonima i molim se bogu da dan prođe
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 106
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!