Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Diskusija o HIV-u, podrska, iskustva...

Moderatori: IriS, Moderators

Naravno, kakvo "cekanje perioda prozora i ispitivanje tela, te spopalo",
idi odmah i testiraj se i reci im sve, mozda dobijes i onu brzu terapiju kao eventualnu preventivu. Prvi i najraniji simptomi su slicni jacoj prehladi ili gripu, sto zaista u sezoni prehlada neces moci da povezes sa eventualnom zarazom HIV-om.
Korisnikov avatar
By BBM91
Mislim da sad nema nikakvog efekta da se kajem ili tako nešto, jer posle jebanja nema kajanja.
A nešto i jesam prehlađen, nadam se da je obična prehlada.
Bio sam u Studentskoj Poliklinici i rekla mi je ona gospođa/ica da treba da se testiram tek za 2 meseca. Ali otići ću na test već u ponedeljak. Pa opet za 2 meseca, pa za 4 meseca i posle na svakih 6 meseci. Do tada, ako se budem pojebao bez kondoma, ubijte me :D
Dobro, a ta tvoja zabrinutost potiče iz neke novootkrivene zdravstvene tegobe, ili si samo onako zabrinut zato što si imao rizičan seks u javnom klozetu sa nepoznatim muškarcima ?
Korisnikov avatar
By BBM91
Zabrinutost zbog nezaštićenog sexa, ko god da je u pitanju
Korisnikov avatar
By drakson
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325294#p2325294]BBM91 napisao:[/url]Mislim da sad nema nikakvog efekta da se kajem ili tako nešto, jer posle jebanja nema kajanja.
A nešto i jesam prehlađen, nadam se da je obična prehlada.
Bio sam u Studentskoj Poliklinici i rekla mi je ona gospođa/ica da treba da se testiram tek za 2 meseca. Ali otići ću na test već u ponedeljak. Pa opet za 2 meseca, pa za 4 meseca i posle na svakih 6 meseci. Do tada, ako se budem pojebao bez kondoma, ubijte me :D

Koja ti gospodja rekla da se testiras za 2 meseca, verovatno spremacica ili tako nesto? Idi odmah u ponedeljak i trazi da se testiras. Ne znam odakle si? Ako si iz Bga, idi obavezno na VI. odeljenje Infektivne klinike tamo su svi OK i testiraj se obavezno, i kazi doktoru sve ovo sto si ovde napisao.
Nema veze, vidim da je covek u frci neka se testira i verovatno ce biti negativan ako je samo onako bilo kako je napisao. Medjutim ako je vec u window periodu, svakako ce da ponovi test za dva meseca.
Nije fer da mu neko samo kaze, aj zdravo dodji za dva meseca!
Korisnikov avatar
By BBM91
Pa ići ću. Gde je infektivna klinika? Na VMA?
Можеш да узмеш од свог лекара (у ДЗ-у или поликлиници) упут и да одеш на Инфективну клинику Клиничког центра Србије јер ћеш тамо добити најбоље и најтачније тестове. Можеш и без упута али онда сносиш све трошкове сам!
Нисам схватио из приче колико је времена протекло од односа али они ће просудити да ли треба да се ради одмах тест или ћеш сачекати или ће ти, можда, урадити PCR одмах који не захтева чекање премда је много скуп.

Клиника се налази, као што сам и написао, у Клиничком центру Србије, преко пута храма Св. Саве - зелена зграда. Мало продужиш напред од станице на којој стаје 31, преко пута храма, и са десне стране је улаз у двориште клинике.
Питај било кога у белом мантилу тамо, знаће да ти објасни детаљније, ако се не снађеш.

EDIT: Ево сајта Инфективне клинике:
http://www.kcs.ac.rs/sr/pages/display/7 ... ke+bolesti
Korisnikov avatar
By Delete
Licno, nisam za pribegavanje zvanicnim institucijama, uputima, imenima, prezimenima i oslanjanju na lekarsku etiku i poverljivost. Nevladin sektor je, bar po pitanju HIVa i drugih polno prenosivih infekcija vise nego dobar.

Preporucujem BGD Checkpoint za besplatno i anonimno (sto je, po mom misljenju najvaznije) testiranje.

Mozes da zakazes termin na 011/26 35 304 ili 061/720 77 77. Vise o tome mozes naci na www.spy.org.rs
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325595#p2325595]Delete napisao:[/url]Licno, nisam za pribegavanje zvanicnim institucijama, uputima, imenima, prezimenima i oslanjanju na lekarsku etiku i poverljivost. Nevladin sektor je, bar po pitanju HIVa i drugih polno prenosivih infekcija vise nego dobar.

Preporucujem BGD Checkpoint za besplatno i anonimno (sto je, po mom misljenju najvaznije) testiranje.

Mozes da zakazes termin na 011/26 35 304 ili 061/720 77 77. Vise o tome mozes naci na http://www.spy.org.rs
Свашта... Етика наших лекара, посебно инфектолога који раде на горепоменутој клиници, је беспрекорна и бескомпромисна. Ово неосновано и безобразно трачарење и плашење људи је управо један од узрока стигматизацијског осећаја код ХИВ позитивних и узрок невиђене параноје са којом сам се суочио у раду са пацијентима клинике!
Korisnikov avatar
By Delete
@speedygonsales

Moja iskustva sa pacijentima gorepomenute i drugih javnih ustanova su takva da cu UVEK, bez dvoumljenja, savetovati potencijalno HIV+ osobu da prvo poseti neki od drop in centara, gde ce, u prijateljskom okruzenju, bez bojazni da se izjasni kao homoseksualac, intravenski korisnik i dr. biti tretiran na kvalitetan nacin od strane nista manje strucnog osoblja nego u gorepomenutoj ustanovi.

offtopic: Vi radite u gorepomenutoj klinici?
Не радим на клиници, студирам медицину па волонтирам и имам вежбе на тој клиници.

Тамо се, према свим пацијентима опходи људски и то са крајњим поштовањем без обзира да ли су наркомани, бескућници или хомосексуалци.
Интравенским наркоманима се редовно даје метадонска терапија док је свима омогућено стручно саветовање, уколико то желе.
Наравно, не могу да говорим о евентуалним солитарним инцидентима или нељубазностима особља али могу да кажем да су, у глобалу, веома људски настројени а етика је на највишем нивоу. Примера ради студентима током учења није дозвољено узимање генералија од пацијента током узимања анамнезе (што је мени бесмислена параноја) а све у циљу заштите пацијентових права и приватности.

Челници клинике као што су Др Павловић, Др Брмболић, Др Јевтовић и многи други су изузетни стручњаци свог поља који пацијентима пружају максималну негу.
Баш сам данас имао прилике да упознам пацијенткињу (интравенски наркоман) која већ 14 година има инфекцију а у изузетном је стању, захваљујући прописаној терапији! Сви су је дочекали са осмехом!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!