Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Apel da se saj preimenuje u lgbt serbiA
Korisnikov avatar
By Urania
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675811#p2675811]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675784#p2675784]Urania napisao:[/url]U pravu si, ona tema koja preispituje moje postojanje na estrogen fixu je samo u mojoj glavi, nema je na forumu niti su na njoj pisali forumasi...
Pa nebitna je ta tema, ne razumem gde se to izglasalo?
"po misljenju ovog foruma"

Ima ih dosta, koji ne misle tako.

uostalom, poslednja dva posta na toj temu su objasnila.
Pa, gledaj, ovaj forum bi trebao biti "safe space" za sve clanove LGBT zajednice. I cinjenica da je jedna takva tema nastala na ovom forumu od svih drugih foruma, da nije odmah u startu ugasena uz poruku moderatora, da se vuklo petnaest strana diskusije i da i dan danas stoji tu da me podsjeti svaki put kada udjem na forum da cak ni u svojoj zajednici ne mogu da budem opustena nego na oprezu zbog bifobicnih shovinista ciji postovi ne trpe nikakvu cenzuru, ostavlja gorak ukus u ustima. Dva posta jednostavno nemaju snagu da tako nesto poniste jer ovakvo ponasanje tj manjak bilo kakve akcije samo po sebi govori dosta o tome sta se o biseksualcima u ovoj zajednici misli.
Korisnikov avatar
By Blady
^
Imas ovde dosta ormanskih tema, kao ona sto je Zibro otvorio, pa nikom nista.
Nije lako ni nama nedefinisanim
Uzivaj u ostatku foruma, imas pregrst dobrih tema.
A to sto ti je gorko, ispljuni
:sesir:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675835#p2675835]Urania napisao:[/url]
Pa, gledaj, ovaj forum bi trebao biti "safe space" za sve clanove LGBT zajednice.
ovo nije tacno. ovo je forum, nije nikakva organizacija koja se bavi time i time i ima ovaj i onaj cilj. ostatak posta bi vazio da vazi i ovo. da jeste organizacija onda bi bilo besmisleno da random ljudi imaju mogucnost da dodju i pisu, tipa zwenki kome je "smor da razmislja" i sl. zbog toga ces uvek imati teme tipa "nevin sam dal da idem kod 4 random 50ogodisnjaka da me jebu" i sl.

e, sad, ostavljanje te teme mozes da posmatras i na drugi nacin - tema je prepuna argumenata koji pobijaju bifobiju i pokazuju koliko je besmislena. iako bi bilo najbolje da se zakljuca.
Korisnikov avatar
By Mars
Časopis se ladno zove AFERA. Tj. žanr časopisa je to i ništa više, pretpostavljam.
Korisnikov avatar
By Madonna
SLADAK SI U KRUT, PORED MENE SI SIGURAN :PEVA:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!