Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Horcrux
Bzvz. Uzasan je osecaj kad vas neko ko vam se mnogo svidja friendzoneuje. Kao sto sam i pre pominjao, nisam emotivan i prvi put mi se neko svideo za 2.5 godine i delovalo je kao da ce biti sve sjajno, medjutim naravno kod mene nista ne moze da bude jednostavno. Sad sam bas u bedaku jer mi se osoba mnogo svidja. Sto je najgore, svidjam se i ja njemu ali jednostavno ne zna sta zeli.
Korisnikov avatar
By Mars
@Horcrux

Ako to je frendzonovao, čini mi se da on zna šta želi.
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674315#p2674315]Mars napisao:[/url]@Horcrux

Decko koji ti ti prvi pridje, flertuje sa tobom, salje ti poruke ceo dan, pozeli ti laku noc svaku noc, plati ti veceru, ostane kod tebe do 5 ujutru, non stop te zove da se vidite, kaze da mu se svidjas, kaze da hoce da te poljubi, kaze da hoce spava sa tobom a onda kad ga pitas da bude sa tobom ti kaze da zeli da budete prijatelji za sada meni deluje kao osoba koja ne zna sta zeli.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
šemu :sijalica:
ili da te malo više upozna pre nego što odluči da li mu odgovaraš za vezu
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674327#p2674327]Horcrux napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674315#p2674315]Mars napisao:[/url]@Horcrux

Decko koji ti ti prvi pridje, flertuje sa tobom, salje ti poruke ceo dan, pozeli ti laku noc svaku noc, plati ti veceru, ostane kod tebe do 5 ujutru, non stop te zove da se vidite, kaze da mu se svidjas, kaze da hoce da te poljubi, kaze da hoce spava sa tobom a onda kad ga pitas da bude sa tobom ti kaze da zeli da budete prijatelji za sada meni deluje kao osoba koja ne zna sta zeli.
dobro ti je odgovorila madmazel.

Mene bi to isto odbilo, nema sta ko da me pita da li da budemo zajedno, vidjamo se, zabavljamo, upoznajemo, pa ako se desi da zavrsimo u vezi, zavrsimo. Ne znam zasto mora to odma da bude "bivanje zajedno".
Korisnikov avatar
By Mars
Došla Hys!

:B

OT: možda se pojavio neko treći sa kojim želi to što je hteo sa tobom.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne znam. Samo znam da mi se mnogo svidja i uopste ga ne idealizujem. Znam tacno sta me nervira ali ne zelim da ga menjam jer mi se svidja takav kakav je. U qrac sve. Osecam se kao da sam bolestan pa sam zaboravio kako je kad sam zdrav, ali jbg, proci ce.

Ako nista, bar znam da nisam aseksualan jer sam pocinjao da se brinem :lol: Nadam se da nece proci nove 2.5 godine pre nego sto mi se neko ponovo svidi :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Pitaj ga šta se desilo, zašto se ohladio.

Prijatelji pričaju o tome.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Bicarke chill. Ja ga uopste nisam ni pitao da budemo zajedno, samo sam ga pitao da li misli da smo vise od prijatelja i on je rekao da mu se bas svidjam ali da ne zna i da zato sto sam ja nevin(ja imam 19, on 22), on bi kao osecao pritisak da mi bude prvi.

Pritom, on je mene pitao ISTO pitanje (da li smo vise od prijatelja) pre nekoliko nedelja i ja sam rekao da ne znam jer smo se tad kratko poznavali i on se tad naljutio ili stagod.
Korisnikov avatar
By Arijel B
pft, pa nek vam onda bude lepo zajedno. gde gori?
ne postavljajte goruca pitanja i druzite se, pa na vrat na nos. i na svoju ruku.
u medjuvremenu spavaj.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ne mora covek odmah da te zeni, polako...bacaj povremeno neke hintove, videces kako reaguje na njih, videces i po njegovom ponasanju da li si bas friendzone-ovan ili ne
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674339#p2674339]Arijel B napisao:[/url]jesi siguran da nisi emotivan?
Nisam siguran, ali sam vremenom naucio da kontrolisem svoje emocije jer sam bio primoran. Stabilan sam i zreo za svoje godine, to je bitno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674342#p2674342]Arijel B napisao:[/url]pft, pa nek vam onda bude lepo zajedno. gde gori?
ne postavljajte goruca pitanja i druzite se, pa na vrat na nos. i na svoju ruku.
u medjuvremenu spavaj.
Pa dobro, realno, ovo ima smisla. Sto se tice spavanja, ja ne lezem ovako rano :roflmao:
Korisnikov avatar
By gossip
apsolutno nenaspavano

i pomalo mamurno
Korisnikov avatar
By Macan86
kao da ću da se zaljubim...još od sinoć mi igraju leptirići po stomaku kako sam video fotke jednog lika s kim kuckam već neki dan.
Sad ne znam da li da se ohrabrim ili obezhrabrim...Onolika kosa...onakve oči...lice kao lutkica...a ja mali,bucmast...i što je najgore ja sam,pa ja...sa mojim unjkavim,ni tamo ni ovamo glasom,loše povezaim grudima i tri dlake na bradi...
ne,ne...neću ništa da se nadam,pa da se bez veze razočaravam.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Hys,vidim da imas 34 godine,ja sam prevazisao taj period "nerviraju me razni nazivi jer mislim da mi zivot zavisi od toga kako mi neko daje nazive,te se nadam da ce mi svako tepati i nazivati samo kako meni odgovara",zar je bitno kako ce te neka n.n osoba sa foruma nazvati?
Korisnikov avatar
By Horcrux
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674491#p2674491]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2674340#p2674340]Horcrux napisao:[/url]Bicarke chill.

A taman danas primetih naglas da si simpatican. Stvarno, ali stvarno imam problem sa tim da me neko zove "bičarka" posebno kada imam skroz dobru nameru.

Te, ako nije problem, suzdrzi se od toga kada se (i) meni obracas, iako si verovatno to upotrebio bez razmisljanja.
O Boze, nisam mislio to kao uvredu :lol: Chillax.
Korisnikov avatar
By axel87
Bitch termin postade kompliment oviju dana
Korisnikov avatar
By mega therion
razocarano... nisam se skoro ovako i ovoliko razocarala u neke bliskije ljude.
By Aven
Bolno i iscrpljeno.

Ono kad pristaneš pomoći u generalki kuće osobi koja ima opsesivno kompulzivni poremećaj čišćenja. Drvenina se čisti prvo vlažnom krpom pa suhom pa se premaže maslinovim uljem, onda opet suhom. Koža se čisti prvo vlažnom krpom pa suhom pa se premazuje Nivea kremom pa opet suhom. Al' najgore, NAJGORE je stavljanje zavjesa na ljestvama. Ruka i leđa mi hoće otpast. I to sve na prvi dan menge. <3

Voljela bih reći da mi je sad lakše. Al' nije. Nije. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By elizevin
Uzasno.
Hocu da crknem od tuge jer je macak koji je bio kod mene tri nedelje udomljen. Nije bilo druge, moja cica ga nije podnosila, nije mogao da ostane, znala sam da je privremeno, devojka koja ga je uzela je super, ali i dalje mi nenormalno nedostaje.
  • 1
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!