Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
...ili nadimci, ako ste ih imali vise u razlicitim periodima zivota - kako vam ko 'tepa'?

Posto su srpska imena uglavnom jedna te ista, repetativna i krajnje predvidljiva, onda je nadimak ime koje odredjuje vasu individualnost i karakter - ili vam ga je neko prikacio bez vaseg punog odobravanja - ili ste ga sami sebi dali.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kao klinca su me zvali Gaga :lol: i jos uvek me tako zovu u rodnom mi kraju.
Onda "Gisko", koje mi je totalno neduhovito, ali sam ga kao prihvatio jer su mi ga prikacili neki dragi ljudi.
"Drakche" je moj neuspeli pokusaj da ga nametnem drugima, doduse ima ljudi sa foruma koji me tako zovu i jedna osoba van foruma :)
"Lieber Michael" je nesto uspeliji pokusaj, to mi je umetnicko, pseudo- integracijsko ime, prevod mog pravog imena, pocetak obracanja u pismu. Nastolo je kao fiks ideja i ostalo.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Samo sam se setio ovih, a znam da ih ima još. :(
U principu svaka osoba sa kojom sam bio dovoljno blizak je imala svoj način da me zove.

Predrag
Peđa
Peđo
Đepa
Đepi
Đape
Peđulino
Peđurica
Pepelino
Pepe
Pepeto
Prečka
Peculka
Peco
Peca
Peki
Korvin
Koki
Kole
Kurva od Ambara
Pedi
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm,jedini za koji ja znam je Mačak...i nekako me prati ceo život.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Uglavnom me svi zovu Sale.

Kada sam u srednjoj ucio gorski venac sa drugaricom, takmicili smo se ko ce brze izrecitovati. Umesto puška, rekao sam piška, i od tad me ta drugarica stalno zove piška :D
Jos su me zvali i Futon, Učiha/Apćiha, Žile, Žigolo
Mladi profesor fizickog mi je dao i nadimak Nindza, zbog atletskih sposobnosti :)
By Kragi
Nemam ih jer mi se ime sastoji od dva sloga a pritom nije podlozno skracivanju ili nekom standardnom menjanju sto je neredak slucaj sa gomilom drugih. Cujem cesto to 'Goranče' ali nije konstanta vec neko percipiranje mene u datom trenutku bilo da je mladolikost, nesto me trebas pa si ljubazan i sl stvari. Klinci i klinceze pak dok ne prelome to GaRan, u fazi dok razvijaju svoj govor, umeju da budu inovativni pa to bude od Gon preko Goin do Goan.
I na kraju, skoro sam saznao da u pederskim kuloarima ovde kao znak raspoznavanja izmedju vise mojih imenjaka koriste pridev visoki. :smeh: Znaci kad se ogovaraju Gorani ja mu tu dodjem taj visoki. :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
Kad sam bio jako mali - Kiki (kažu da sam obožavao Kiki bombone)
Za sestru i društvo sam uglavnom Cale
Korisnikov avatar
By 2kune
pa sad... nije da je neki nadimak... više način oslovljavanja... uglavnom mi se obraćaju 'Vaša Svitlosti'... :lepeza:
Korisnikov avatar
By gossip
luksi,lukijane,lule(:barf:),lukice...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Oko 99% ljudi me zove Vlado.
Majka me zvala Pilić-milić.
Zvali su me i Alfa Pile, Alfa, Pile.
Par meseci u pozorištu su me zvali Pavle, jer novi reditelj nikako da nam popamti imena, pa je mene redovno zvao Pavle.
I, naravno, Zlatna Pica ili samo Pica na forumu. :pilence:
Korisnikov avatar
By Neutron
Mrzim nadimke. Ljudi uglavnom koriste neki skraceni oblik mog imena, poput: "Daco" i "Dacice"
Ja pak volim osobe oslovljavati po imenu.
Korisnikov avatar
By bothways
Jao, previše ih je i skoro nijedan ne valja. A i ja volim prosto i jednostavno po imenu.
By Aven
Nina.

Ninić kad sam frendovima ekstremno draga.

Brat me zove Mali-vali kad smo si dobri, a kad nismo glumica.

Punim imenom me zovu samo službeno.

...i kad su ljuti na mene. :sweet:
Korisnikov avatar
By mikeli
Do pocetka osnovne nisam ni znao za moje pravo ime. Kad su me pitali, odgovarao sam, po nadimku, Miko. A na pitanje kako ti je pravo ime, secam se, besneo sam ...
Pravim imenom, Miodrag, jedino me cale zvao kad je bio besan zbog nekih tamo razloga. Keva par puta u zivotu.
Cak su i u novoj firmi poceli da me oslovljavaju s nadimkom, umesto onog kulturnog, kolega. Jbg, taki smo mi na Balkan, mislimo posle malo vremena poznavanja, prijatelji (a jesmo malo morgen).
Tepaju mi isto, od nadimka (kako to zvuci, nadimak, kao da nadimaš), i nesmeta mi.
Korisnikov avatar
By Mage
Bilo ih je miliardu...

Robi (moj omiljeni, a i najcesci)
Rob
Ro
R (yep, some people go that far...)
Robika (ovaj mrzim iz dna duse)
Rover
Zlobert (isto jedan od omiljenih :lol: )
Zlobi
Liza
Bob (ovaj isto mrzim haha)
Bobi
Bući (ovako me sestra zove)

I tako... :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Sebe zovem Deni, pošto su mi taj nadimak dali mama i tata. Inače ih imam još mali milion.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!