Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Sa 17. Vukao sam te cigarete kao nesrećnik, povraćao od njih, nisam ni znao kako se uvlače, pa kad su me naučili, povraćao sam. Posle sam se navukao i sad pušim kao Turčin. :cigareta:
Kad si se prvi put isklistirao, ili isklistirala ? :fist:
By Kragi
Pre, otprilike, 10 godina za potrebe eksperimentalnog primanja kurca. I, pravo da ti kazem, tad sam skontao da nije lose to klistiranje pa ga ponekad i sad upraznjavam iako kurac nisam primao jos od tad.

Koja je po tebi idealna dimenzija kurca, duzina i obim (ili samo duzina) koja je dovoljna da zadovolji tvoje potrebe i zasto mi svemirskimajmun stalno salje poruke kad god sam online u poslednja tri dana?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
haha na ovo drugo ti pisao odgovor u pm , a ovo prvo ne znam nije mi bitno

koji ti je omiljeni sladoled?
edit: misli se na proizvodjaca , frikom delta ..
edit dva: e jbg kasno sam editovao
By Kragi
Cajanka. S'tim da pijem samo caj od lipe ili kantariona zasladjen iskljucivo medom :D Konacno sam nasao cajeve koji mi prijaju.

farmerice ili kakve god drugacije pantalone?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
druge, najradije bih isao bez pantalona mrzim ih
moje pitanje od malopre: omiljeni proizvodjac sladoleda?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
decko. njega najvise volim da lizem :mama:

bokserice ili onedrugezaboravihkakosezovu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
vise nosim slip nego bokserice, ali u principu nemam preferencu oblacim one koje prve vidim

ajde neka bude isto pitanje kao iznad, slip ili bokserice?
By Kragi
Vidi, meni je ves sve vise svakodnevna potreba bukvalno nego sto je neki modni detalj i nesto na sta posebno obracam paznju. Posle 32 god. iskustva nosenja istog skontao sam da mi najvise prija slip. Uz to je prakticniji jer umem cesto da putujem pa mi ne pada na pamet da perem ves i onda uzmem 10x 3 slip pack (uvek crno/belo/sivo) tako da takve i najcesce nosim.

Koliko si kroz outovanje bio/la iznenadjen/a reakcijama drugih u smislu da su prihvatili ljudi od kojih to nisi ocekivao/la i obrnuto? I je li pravilo da te iznenade bas oni od kojih se najmanje nadas prvenstveno u pozitivnom ali i u negativnom smislu?
Korisnikov avatar
By gossip
svi su manje vise imali ocekivane reakcije tako da mi se tako nesto bas i nije desavalo

isto
Korisnikov avatar
By Flarea
Drugaricina reakcija me bas iznenadila, koliko gluposti sam tad cula od nje...

Da li lako oprastas?
By alexandermagic
Boze hvalim te, netko rabi mozak i ne ponavlja pitanje.

Ne oprastam, ni sebi ni drugima.

Q: Omiljena grupa predmeta na faksu ?
By alexandermagic
Rosmersholm.

Tvoje misljenje, cisto estetski, o muskarcima krupnih ociju i predugih i pregustih posranih trepavica koje izgledaju skoro kao vjestacke?

Pardon, isfrustriran sam jer je to moj slucaj. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
slikaj ih i postavi u moja fotka pa cemo ti reci

poslednje novine koje si citao/la su...?
By alexandermagic
Aha, ne postoje dok ti to ne potvrdis. Sigurno.

---

A: Bio bi iznenadjen.

Q: Sto je to sto te bilo kad i bilo gdje moze trenutacno oraspolozit ? Hrana je iskljucena kao moguca opcija. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By gossip
edit:

fino sam raspolozen vecinom vremena pa nema potrebe da me nesto oraspolozuje :)
hm...muzika,prijatelji,film/serija...trenutno mi samo to pada na pamet

isto
By alexandermagic
Mir, pas, muzika, najbolji frend.

Q: Svoje simpatije prema nekom iskazujes, u pocetku, kako ? Ja vrijedjam, a ti ?
Korisnikov avatar
By gossip
napisem mu ljubavno pismo i ostavim u postanskom sanducetu

isto(jbg nemam inspiracije)
By alexandermagic
Muskarca vrijedjam, zenu ignoriram, ali pazljivo motrim i jedne i druge. Intuitivno osEtim da smo dobra kombinacija, cim ih vidim.

Q: Omiljeni dio stana/kuce ?
By Kragi
one koje svojom funkcijom i nameNom ne opterecuju urednoscu i redom u odnosu na ostale. dakle ostava, garaza, podrum. ovisno o kojoj je kuci rec.

ozbiljan sam.

koliko slava posetis godisnje ako ih uopste posecujes?
By alexandermagic
Kako kad. Samo danas, tj. prethodnog dana smo obisli deset familija. Uglavnom se radi o Sv. Arhangelu Mihailu ili Sv. Nikoli, kad se radi o slavama.

Ako si posjecivao/la crkve, da li su te nervirali kvazi pobozni izrazi lica nekih ljudi, koji su prije neuroticna maska, nego neka predstavka vjere ?
By Kragi
Retko. Eventualno one u sklopu manastira ili na vencanjima i krstenjima kojih nije bilo previse. U tom smislu nikada nisam obracao paznju na ljude jer sam ili razgledao ili bio nezainteresovan i cekao da se formalnost obavi. Smesno mi jedino kad primetim da se ljudi krste kad prodju pored crkve ili kad cuju zvona bilo da su u kolima u centru ili prolaznici koji setaju. A neki nakloni prilikom ulaska, hodanje unazad i ljubljenje ulaznih vrata su me takodje zasmejavali.

Kolilo cesto ste u toku odrastanja ili sazrevanja menjali stavove po pitanju stvari ka pozitivnom? u onom smislu da nesto sto niste mogli da smislite sada volite ili vam se dopada? koliko se ukus kroz formiranje licnosti menjao zapravo?
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Crkvama ne prilazim, odma bi pokusali egzorcizam, a ja ne bih da rizikujem

Postis li kad?

Edit: Pa i ne toliko mnogo
Korisnikov avatar
By Madonna
ne
koliko ti je dosadno trenutno na skali od 1-10
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
11, zato i odoh na spavanje :spava:

Neka bude isto, nocccc
By alexandermagic
Kragi, super ti je to pitanje. Zvuci smijesno, ali vi ovdje, sa svojim pisanijama, jeste uticali na neke manje izmjene u pozitivnijem smijeru. Mrzim vas. :ozbiljan:

---

Hitsu, rijetko kad mi je dosadno, trenutno nije uopce.

Q: Uz koju numeru ne mozes ostati statican ?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nisam sigurna šta znači ostati statičan ali waiting for a miracle od cohena me spuca svaki put od prvog puta kad sam je čula. svaki put. i zauvek će.

koje pesmu pamtiš iz detinjstva?
By Kragi
Michael Jackson - Black Or White - zbog one cuvene scene kada se menjaju face koja je meni kao klincu bila vau.

Guns'n'Roses - You Could Be Mine - jer sam se palio zbog Terminatora koji si u video klubu morao da rezervises 2 meseca unapred a spot sadrzi scene iz filma.

Bryan Adams - Everything I Do - Robin Hood i neka slicna prica kao sa Terminatorom.

Je l' ok da u situaciji da ti neko preti to resis tako sto mu posaljes dve budale da ga umlate ili mu priprete takodje ili mora sve da bude formalno pa ga lepo prijavis nadleznim organima? Imas li 'moralnih' dilema po tom pitanju ili razlicite stavove kada (ne)opravdavas i od cega to eventualno zavisi?
  • 1
  • 702
  • 703
  • 704
  • 705
  • 706
  • 844
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!