Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
reinstalacija posranog Windowsa...ajde što mi je burazer malomni idiot,to nije ništa novo...al ovo je novi rekord i za njega...Šta je on instalirao i kako je uspeo da i pored antivirusa napravi toliko srane po kompu da se windows sruši to mi nikako nije jasno...
ispunilo mi je dan da nema gde više :/
Korisnikov avatar
By Tungi
Kolega na faksu mi danas pokazao. Ne znam šta mi je smešnije, da l to što je rekao da liči na Sean Penna ili čitav video :smeh: :rotflmao:

Nije mi dobro ceo dan.
Korisnikov avatar
By Zvonki
U autobusu jedna zena je pored mene stajal,i onda je izvadila knjigu i ja sma joj ustupio mesto,znam da je komplikovano citati knjigu kada stojite u busu,onda dve devojcice su mi prisle i trazile mi nesto sitno ili da im kupim da jedu,kupio sam im pogacice :) dva dobra dela za dan DOSTA!! mada bih aj mogao jos
By barni
Juce definitivno kafa, jedva sam zaspao
Nekoliko njih
Ta navika da se vidjas sa ljudima na kafi ubice me

Mislim da to vuce koren iz detinjstva kad se igras odraslih
Ono mama, tata, beres pare sa drveta, prodajes kolace od blata i simulativno pijes kafu sa drugaricom iz nekog zacepka prekrstenih nogica
By Aven
Vratila se prija nakon pola godine plovidbe po svijetu. :camac: :love:

Stigli su i techno darovi. Valjda ću se u dogledno vrijeme priviknuti na tipkovnicu.
Već mi se sto godina nije dogodilo da gledam u slova dok pišem. :D
Skakutali smo sa slave na slavu. Kao i obicno, slave koliko i ja, bitno je prikazat se. Tuzno za njih, ja sam uzivao zbog njihovog jalovog truda i licemjerja i na vlastiti praznik.

Trebao sam ih sHoknut i pred svima ih zamolit da nam izrecituju koju pjesmu vladike Nikolaja, posvecenu Sv. Nikoli. Nekako sam siguran da ne bi vise mogli ni da beknu. Nestvarno je to koliko sam plemenit. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hellas
i dan i godinu, poruka od drage za novu godinu (iako smo zajedno bile) tj "haiku" koji mi je napisala
u kojem se pominje i Ceca tj zenamajkakraljica :lol:
<#
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
što sam sanjala da mi je žena došla konačno i da sam je napokon jako izgrlila da nadoknadim nedostajanje. jbg jadna sam što mi je to kao wow događaj dana ali iskreno izludela bih da je bar tako nisam osetila pored sebe sad na pola perioda čekanja da mi dođe u javi. :meda:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Danas sam isaoPOŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU isao u super POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU i video tamoPOŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU ne mogu da verujem POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU kravetina uzela moju POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU medjutim sve je POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU i dosao kuci da skuvam POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU i evo sada sam POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU i ukusno je ovo jelo POŠTOVANI PUTNICI, OČITAJTE VAŠU KARTU
Korisnikov avatar
By gossip
ispunice tek kafa sa ortakinjom
Korisnikov avatar
By Neutron
Ovi bogomoljci na sve strane. Ostatak judeohriscanskih uzasa zelim da prespavam.
Korisnikov avatar
By stefan19
Napao me pacijent na psihijatriji :D
Prvo stolicu zabio u zid, pa ischupao vagu, pogodio me u nogu, nekako se izmakoh. Kad je krenuo po sliku sa zida, zaskocim ga s ledja i srusim na pod. Ulete kolege, vezemo ga i inekcije... Nikako da naidje jedan spor, dosadan dan... :S
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!