Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
pokušavam da se otarasim tipa koji mi je za kratko veme počeo da ide po ganglijama...hoće da se jebe,a kaže da nije gay...pa šta on hoće da mu glumim ribu?
Korisnikov avatar
By Trilian
Razmisljam koji sitkom nisam gledala tipa 100godina i ne bi mi bio dosadan da ga sada gledam
Korisnikov avatar
By Macan86
popijo sam diklofen i čekam da se okočim pa da idem u kupovinu
By Aven
S izuzetkom nekoliko obavljenih stvari vezanih uz posao i boravljenja na forumu, veći dio dana gledam (u) torrente kako se skidaju. Izgleda da autistični dio moje osobnosti izbija na površinu. <3
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pijem malo vreme je. i razmišljam koliko mi je pametno da se vratim na lekove za spavanje opet, pošto nemam ni vremena ni želje da pijem svako jutro ako tj. pošto ne uspevam da se uspavam već jedno dve nedelje a sad već stvarno moram da spavam jer inače nema šanse da ijedan ispit spremim
Korisnikov avatar
By gossip
lezim u krevetu sa laptopom u krilu :lazy:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
paničim!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Odusevljavam se idejom profesora da cu telepatski saznati kad je snimanje neke emisije u kojoj moram da ucestvujem kao kapiten svoje ekipe jer smo mnogo uspesni. :lood: (a za to vreme je on bio zaduzen da mi javi)
Korisnikov avatar
By Zvonki
U toku noci tacnije u toku samog svitanja jutra ja i dusa (kada akzme dusa mislim na onu svezu jutarnju dusu) smo se rastali i sada bauljam po stanu i trazim je a oci mi na pola koplja
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imam temperaturu, preznojavam se, prehlađen, otekli su mi krajnici toliko da jedva pljuvačku gutam, dođe mi da ih iščupam. :kletva:
  • 1
  • 399
  • 400
  • 401
  • 402
  • 403
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!