Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
ja mislim da jeste, ali nema sanse da se setim sta je bilo :lol:

ovi danasnji forumasi imaju vise mogucnosti i veci broj klubova pa zavrsavaju sa jednom dramom i odmah nadju nekog drugog. Pre 10 godina ako se ne varam niko nije prekidao vezu posle jedne drame :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma kako bre, sto je meni u glavi da se Andja naljutila jer je ona napisala "ovakve sise ne volim"?

Au, sad si me totalno zbunila! Ja svo vreme znaci imam pogresan info u glavi :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
pa fora i jeste bila u tome što je ova dramila, a nije bila uvredjena...mada je kornjača tu najgore prošao :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
jbt ja sam sanjala onda da je zoe to napisala :lol:

deder da ja prosnjuram malo po smetlistu....
Korisnikov avatar
By Hys.
evo ja vec zagnjurila :lol: Naleteh na neke uzase ...

evo zasto sam ja istripovala

"Postavite slike onih koje volite, kakve vam se svidjaju, a ako vas ne mrzi (mene nije), stavite i one koje vam se i ne dopadaju: "

i onda ne obratih paznju da su dole andjine.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
I thead "Basta" kao lezbo(mono)drama

:matora_forumasica:
Korisnikov avatar
By Mars
I od mene jedno pitanje.

Da ne spamujem onu tamo tuznu temu tuzne ptice gde mi je to i palo na pamet: sta je bilo na kraju sa onom curom zimus kad devojka nije htela da ima seks sa njom dva cela dana pa ova prolazila kroz pakao zivota i pitala nas ovde sta da radi, zna li neko?
Korisnikov avatar
By ultraviolet
koliko sam van svega toga bila do sad, bojim se sve će se spakovati u jednu dramuštinu, uvući me, popiti mozak i baciti sa litice.

edit1: trebalo bi da se lečimo od tog čekanja da se desi nešto loše soidfd :odlican:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!