Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
ajde ja da filozofiram malo...
po čemu se automacki proglašava za attention whore svako ko na neki način odudara od standarda,a pokušava na isti način kao i gomila drugih ljudi da se bavi nečim javim?
Koliko sam ja provalio ništa u spotu nije uradela što ni jedna druga pevačica do sad nije...A što se tiče proteze,pa šta ako je svetleća? Devojka je iskoristila svoj nedostatak kao gimik umesto da se potrudi da ga sakrije.Meni je to hrabro.

Dobro,muzika nije najkvalitetnija,ali koliko ima drugih pevačica koje još gore pevaju od nje(samo kod nas,a kamo li tek u svetu)?Ali je ona attention whore zato što radi sve isto što i večina njih samo sa protezom?
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673280#p2673280]Macan86 napisao:[/url]ajde ja da filozofiram malo...
po čemu se automacki proglašava za attention whore svako ko na neki način odudara od standarda,a pokušava na isti način kao i gomila drugih ljudi da se bavi nečim javim?
Koliko sam ja provalio ništa u spotu nije uradela što ni jedna druga pevačica do sad nije...A što se tiče proteze,pa šta ako je svetleća? Devojka je iskoristila svoj nedostatak kao gimik umesto da se potrudi da ga sakrije.Meni je to hrabro.

Dobro,muzika nije najkvalitetnija,ali koliko ima drugih pevačica koje još gore pevaju od nje(samo kod nas,a kamo li tek u svetu)?Ali je ona attention whore zato što radi sve isto što i večina njih samo sa protezom?
upravo.

@Zvonki
Ma ne mogu se ja sa tobom natezati, kada kazem celokupno, onda celokupno, a ne samo to sto si ti nabrojao..
al kao sto rekoh, ne mogu se natezati, tezak si covjek
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
najmoćniji spot u ovom veku!!!!!!!!!

mislim da ne shvatate
postavila je temeljac kurčenja kiborgingom
a kurčiti se mora
Slika
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673273#p2673273]Zvonki napisao:[/url]Katengl@ Dakle zaista ne zanima me sto si to shvatio licno,sto si moj post shvatio licno to je tvoj problem kao i sto si se osecao prozvanim,pitanje je bilo namenjeno ljudima u sjajnim oklopima a ako mislis da si ti isto beli vitez u sjajnom oklopu onda se i odnosi na tebe,sve je to do ugla iz koga posmatyras sve ovo.
Što bih ja tvoj post shvatio lično? Prilično je pretencizono da sebe doživljavaš kao nekog ko saopštava pučanstvu istinu ili ga suočava sa samim sobom. Ja sam tvoje postove na ovoj temi prvo shvatio kao glupost. Sad ih shvatam kao glupost, cinizam i nedostatak empatije. A pošto smo već zaključili da nisi u stanju da koncepte sagledaš drugačije nego jednostrano, čak i kada ti se eksplicitno objasni zašto nije sve crno-belo, na tome ću da se zaustavim.
Dakle tema je sada promenila pravac u stvari tema sam ja,jao hvala vam sto mi dajete paznju bez vase paznje bih se sigurno ubio,e i da totalno je istina da ja sve shavtam crno belo i da uopste ne kapiram,,,,e dosadni ste bre u picku materinu,boli me bre kurac kako vi mene vidite i nema potrebe da mi to kazete niti ne zelim da se spustim na vas nivo niti vi da se uzdizete na moj nivo,kao prvo ne placate mi racun niti niste moji rodjaci,sestre ili braca i r3elano ej preteciozno od vase strane da mene dozivljavate kao glupu i neuku osobu jer vi sebe vidite kao pametne i ucene ljude,gade mi se ljudi koji su puni svog ega da kada bi pukli ovaj grad bi smrdeo na govna bar sledecih sto godina,ajde dole na zemlju "specijalne pahuljice"
Korisnikov avatar
By Katengl
Nije tema uopšte promenila pravac. Ti si postao tema onog trenutka kada si izbljuvao onu banalnu metaforu o paladinima ili čemu god. To što ova devojka radi je usmereno protiv tebe, zato ti i jeste odbojno i zato i jesi tema. :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Možda Zvonki misli da je Katengl invalid, pa se plaši da zato sve shvata lično. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
cenim da je bio cca 200 sati za računarom kad je to reko
Korisnikov avatar
By Mars
Volim kada u temi očekujem samo nekoliko afirmativnih postova, i ništa više od toga-a onda se razvije na 4 strane.
:lol:

Ot

Ok mi je pesmica i upecatljiv mi je onaj kraj spota gde siljkom para pod
Nevezano za ovu devojku
dodao bih jos i to da osobe sa invaliditetom ne moraju sebe dokazivati
Vidi mogu ovo, vidi mogu ono.
Ne moraju se nisakim takmiciti.
Ono sto se mora je prilagoditi i pribliziti im sve sto koristi sadasnje drustvo.

Pisem ovo jer sam imao tu situacija sa jednom osobom koja ima c.paralizu, cesto igrali jamb i nikako da me pobedi, vidim da umesto da se igramo on opterecen pobedom.
I nisam mu popustio, pobedio me tek kad je prihvatio igru.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Me gusta! Kratki film je super i ima odličnu poruku. Eksponiranje proteza i amputiranje noge doživljavam manje kao atenšn horing, više kao aktivizam. Svakako podržavam. :up:
Takođe, muzika mi se jako sviđa, evo već ceo dan slušam pesmu 'satellite' :love:

A Zvenki... I can't even.
Pa ok je to sa ovom curom
To sto sam napisao se odnosilo na jedan drugaciji pogled na osobe sa invaliditetom gde se cesto pojedinci bukvalno siluju u mozak
Umesto da mu se pomogne da prihvati situaciju ona se negira pa osoba ne prihvata svoj invaliditet i prodje mu zivot u tome a ne mora.
Znam slucajeve gde porodica izbegava rec invalid, invalidska kolica, negira stanje misleci da tako daje podrsku a ne daje.
To je cest slucaj kod invalidnosti koja je stecena u nekom periodu zivota tj. nije od rodjenja.
Setih se i jednog slepog momka koji je u jednoj tragediji ostao bez vida kao tinejdzer, i proslo je dvadesetak godina i on to jos ne moze prihvatiti.
Situacije tipa trci niz stepenice zgrade gde je podstanar da ne bi komsije nesto primetile.
Tako i na ulici, prevozu.
Kad sam ga prvi put upoznao cekajuci ga u jednom holu, prisao i pozdravio se a on meni pita kako sam provalio da je to on jer je trcao.
Umalo udario u coveka na stepenicama.
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da je ova devojka sasvim ok sa svojim invaliditetom.
Korisnikov avatar
By Urania
Drago mi je sto bira proteze koje se ne mogu ignorisati. Nije da time hocu reci da imam nize misljenje o ljudima koji biraju proteze koje su vjerodostojne imitacije djelova tijela i mogu zavarati posmatraca da pomisli da osoba ima dvije noge kao i vecina ljudi.
Jos kao klincima nam je implicitno stavljeno do znanja da je osoba sa invaliditetom na neki nacin ruzan prizor, da se treba praviti da ih ne vidimo, i da nesto nije u redu sa tim sto se nalaze u javnosti i kvare nam ugodjaj umjesto da sjede doma u cetiri zida i gledaju svijet kroz prozor iza zavjese. Mislim da su pod ogromnim pritiskom da se uklope kao ~normalni i sakriju svoj invaliditet koliko god je to moguce da se ljudi oko njih ne bi osjecali nelagodno u njihovom prisustvu i morali da gledaju u nebo i foliraju da ne vide jer, boze moj, sto ako im pogled padne na invalida i time potvrde njegovo postojanje.

Ovaj nastup dodje kao neka fuck you poruka i bas mi je drago sto ide ljudima na zivce i sto joj se jebe sto ide ljudima na zivce.
Korisnikov avatar
By Blady
Al pored toga je jako sexy :)
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673239#p2673239]KorvinOdAmbera napisao:[/url]elem, znam da malo doprinosim onom, sve može i amputirana noga dok god si zgodan, mlad, lep (što možda jeste jedini "problem", mada sa druge strane ne može jedna osoba za sve da bude odgovorna)
ali

Slika

KO GOD BI SE SEKSAO SA OVAKVOM OSOBOM ODMAH DA PRIZNA DA LI LAŽE SEBE ILI ZWENKIJA

(ja, lično, lažem Zwenkija.. :ozbiljan: )
ima leaked nude photos :bale:
just sayin'
Korisnikov avatar
By Madonna
misliš, slike kurca u erekciji? jer to jedino ovde ne vidimo... i eventualno čmar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!