Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
molim Vas da sada i na ovom mjestu namah izrazite svoje intimno određenje naspram radodajnosti... :alexis:
jeste li radodajka? ako jeste zašto jeste? ako niste zašto niste? biste li voljeli biti? ili ne biste voljeli biti ali jeste?
sve o radodajnosti na jednom mjestu, od dubokofilozofskomoralnih istina do praktičnih tajni vrhunskih majstora... izvolite... :hvala:
Korisnikov avatar
By Hys.
ono kad se lako das skinut gace il skidat gace?

Sta ima da se odredjujem sem da mislim da ljudi treba da paze na zdravlje sebe i drugih, as in da se ponasaju odgovorno.
Korisnikov avatar
By Macan86
iskreno,mislim da je to nečija lična stvar koliko će lako da se da ili koliko će da tvrdi pazar pre nego što da...nemam nikakvo loše mišljenje o onima koji odmah tako pristaju...al meni iskreno nije zanimljivo tako...Ja od svega pravim igru pa i od toga.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
rado dajem/uzimam kad mi se neko svidja. ne samo da rado dajem nego bih odma u tom trenutku na tom mestu najradije.
Nemam nista protiv kako ko vodi svoj zivot samo da vodi racuna o svom zdravlju i o zdravlju drugih,doduse ne volim radodajke koje mi glume postenjacinu " ja ga volim ali on ne zna da dajem guzu po javnim wc-ima",nemam nista protiv sex-a ali nisam radodajka ipak treba drzati neki nivo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ako imas sex sa nekim ko ti se seksualno ne svidja onda bivas silovan ili imas fetis na to.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
kad riba drolja postane riba drolja ostane. uvek. ZAUWEK!!!!!!
Obicno mi je sve sto se rado daje, sto je lako dostupno ili pristupacno ujedno i nezanimljivo, ali je to vise moj odnos prema necemu ili nekom. U smislu da dok god ja ulozim bilo kakav trud u sve to bice mi prihvatljivo bez obzira sto drugima moze da bude lako pristupacno.
Tako nesto.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
nije bas da sam radodajka a nije ni da nisam
analni sex odbijam ali ne zato sto mi se to ne radi (**monkeys r pretty horny**) nego zato sto sustinski nisam jos uvek spreman

sto se tudje radodajnosti tice, meni su uvek bili simpaticni ljudi koji znaju sta hoce i ne boje se da to pokazu; neka doza umerenosti je svuda pa i ovde pozeljna ali ako i ne postoji nije strasno
Korisnikov avatar
By bern
bio je jedan period u kome sam htio da budem slobodniji što se tiče seks dejtova, ali prosto mi ne prija.

a šta mislim o radodajkama zavisi od konteksta. nekad je tu u vezi sa nekom drugim stvarima, nekad nije.

generalno ne učitavam moralnost u seksualno ponašanje samo po sebi.
Korisnikov avatar
By elizevin
Ne prija mi radodajnost, u smislu one night standova. Nekako mi je da bih uzivala u seksu potrebna intima, bliskost. Neki put se ona moze postici za jedno vece, neki put za pet, neki put nikad. Bez nje mi seks nema poente. No, to sam ja, sto ne znaci da mi generalno radodajnost smeta. Cak stavise uzdrzavanje od seksa iz nekih kvazi-moralnih ili religioznih razloga mi se cini neizmerno tuznim postojanjem. Sve dok niko nikog ne vara i ne laze i koriste zastitu ofc.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2668437#p2668437]2kune napisao:[/url]
jeste li radodajka? ako jeste zašto jeste? ako niste zašto niste? biste li voljeli biti? ili ne biste voljeli biti ali jeste?
nisam. zato što ne pronalazim zadovoljstvo u celoj bombonjeri koliko u jednom rafaelu ;>
a ne bih ni volela da jesam. iz zdravstvenih razloga jel. a i muka bi mi bilo od svega toga slabo se ja prilagođavam na te promene ili ću rafaelo ili neću ništa. kvalitet > kvantitet

šta mi je više sa metaforama u poslednje vreme jebo mater
dobro
razumeli ste
ok prestaću
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!