Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
Kontrolisem u vecini slucajeva, retko mi se desi da eksplodiram. Desi se da se omakne temper tantrum pri pmsu :)
Korisnikov avatar
By Madonna
ništa breeeeeeee LET IT GO

LET IT GOOOOOOOOOO :vrti se:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Emocije ne mogu kontrolisati, i ne mislim da bilo ko može... jedino sopstvene reakcije na njih.

Oduvek staložen, jer sam po pravilu ravnodušan i hladan.

Ali otkad sam zaljubljen intenzivirano osećam sve, i dobro i loše. Ne umem ni da artikulišem u potpunosti neke osećaje, jer su mi strani. Iscrpljujuće je i ne znam koliko moje telo može da podnese. Ali i dalje mislim da je vredno toga.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ukoliko je za datu situaciju izuzetno vazno onda da, kontrolisem
mada sam inace poprilicno neiskontrolisana osoba
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne umem da kontrolisem emocije ali ponasanje umem. sto retko radim.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne kontam kako se kontrolišu emocije
valjda nešto doživiš ili ne haha
:seronja:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Zdravo, plavooki! Predstavi se u temi Novajlije, pa okači fotku u temi Moja fotka, ajmo ajmo omaomasmesta! :)
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1127427#p1127427]Blady napisao:[/url]Pre sam davala sve... sada ne znam kako bih reagovala...
Mozda ih treba ipak malo kontrolisati... pre, nisam umela, ali sad se nadam da cu umeti... Tesko mi je da ih kontrolisem, previse sam emotivna i to je za mene gusenje..
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2129557#p2129557]Blady napisao:[/url]U poslednje vreme da, jer nema smisla da ih ne kontrolisem.. mada se po meni zapravo uvek vidi .
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2228893#p2228893]Blady napisao:[/url]
Originally posted by Black Lady

U poslednje vreme da, jer nema smisla da ih ne kontrolisem.. mada se po meni zapravo uvek vidi .
Ovako nekako.
Zanimljivo je to, sto mene apsolutno ne interesuje sto sam davala par odgovora, uvek sam voljna da opet odgovorim na temu.

No, nesto sam se pogubila u ovim kvotovima, pa ne bih znala sta da napisem..

Dakle, kontrolisem svoje emocije, umerenija sam nego ranije.
U tom smislu kontrolisem, i to ne cesto.
Inace, volim da ih pokazujem, ali se trudim da ne prenagljujem, nekada se jednostavno iscrpim u velikoj meri, pa je bolje da ohladim glavu.
Korisnikov avatar
By disaster blue
pa inace me karakterisu kao flegmaticnu,hladnu I rezervisanu osobu.. do duse oni koji me ne poznaju..
u svakom slucaju da, kontrolisem svoje emocije, tacnije skrivam ih...I ne pokazujem
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2679746#p2679746]disaster blue napisao:[/url]pa inace me karakterisu kao flegmaticnu,hladnu I rezervisanu osobu.. do duse oni koji me ne poznaju..
u svakom slucaju da, kontrolisem svoje emocije, tacnije skrivam ih...I ne pokazujem
A onda kada upoznas takvog frajera koji ti se dopada, poludis sto on ne pokazuje. Ja ne znam zasto ih ne pokazujes. Mislis da si na taj nacin slab? Bas obrnuto jeste, slab si jer ne pokazujes. :metla: Treba tebe po dupencetu. :hug:
Korisnikov avatar
By gossip
poceo sam

mada zato postoji forum gde mogu da dodjem i da se iskukam :D
^
I to zamjetno obilato koristis. :ozbiljan:

---

Disaster Blue je NickNS ? Ne jedi govna, cim ti se vide oci jasno je da si maza i emotivac, te da ti ne treba previse vjerovati, tocnije pouzdat se u tebe. I da ga kvalitetno primas. :)
Korisnikov avatar
By Macan86
ja u zadnje vreme ne stižem ni da razvijem neke emocije.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
odustala sam od kontrolisanja emocija. ujedno i od mozga.
ali sam zato uvela batine! :grin:
Korisnikov avatar
By gossip
95% vremena sam izbalansiranih emocija pa nema sta da se kontrolise.
A ono sto mislim to i kazem.
Cure se vole pravit kul pa glume da nema emocije a mozda je i tako u modi... Ja uvijek imam emociju, ali ne zelim to vise pokazivat otvoreno, barem ne u prvih cetiri- sest mjeseci cisto za svaki slucaj, iskustvo me ucilo. If you're cold bitch, I'm gonna be too...
Jedna me cak ubojedila da me ne zaslužuje jer mi ne moze uzvratiti emociju jer nije sposobna osjecat nista navodno prema nikome...ja popusila pricu. :angel:
By Maximus_
Nastanak emocije ne, reakciju na nju, da, a u kojoj meri, zavisno od situacije.
Korisnikov avatar
By sallys
od emocija jedino sam besom imam problem, ali i to se da staviti pod kontrolu (reakcija naravno) čak i kad ti horoskop nije naklonjen.

lepe ljubavničke emocije ne treba sputavati :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!