Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673211#p2673211]Zvonki napisao:[/url]da li bi aj trebalo da mislim o njenoj nozi?
da
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673211#p2673211]Zvonki napisao:[/url]Zaista imam pametnijih poslova nego da razmisljam o njenoj "nozi",

ili da pišeš besmislene postove na forumu

Na konto tvog prethodnog posta gde si me citirao zvonki - zapitaj se da li je zaista besmisleno što je napravila sve što je napravila, ako je tim putem sebi omogućila bogat život (ne mislim isključivo na pare), što je sasvim legitimno, i povrh svega toga je odlučila da pokaže svetu da nije bauk nemati nogu i na taj način podići svest o osobama sa invaliditetom i u isto vreme pokazati invalidu da nije sve beznadežno i da postoje razne mogućnosti. Ako stvaranje umetnosti kroz koju ćeš da provučeš direktnu ili indirektnu poruku nije dobar način da se nekom pokaže da ima nade i da treba da se veruje u nešto više i bolje, stvarno ne znam šta treba da uradi. Da izmisli način da joj izraste nova noga možda?

Bez obzira da li se tebi dopadalo njeno stvaralaštvo ili ne, devojka je prenela jasnu i jaku poruku i to na način koji ja još uvek nisam video.
Što se tiče njene muzike, tu može da se palamudi o komercijali do beskraja, ali površnim posmatranjem i slušanjem sam zaključio da ona teži da objedini vizuelne, tekstualne i muzičke elemente zajedno sa aktivizmom za šta joj skidam kapu. Odličan način da se dopre do mase.
Super sto si mi skrenuo paznju na njenu nogu ali ne,dakle opet cu ukratko ponoviti sve sto uradis ili ne uradis u zivotu zavisi od tebe,sve mozes da uradis u zivotu ako verujes u sebe toliko o tome. Njen performans uopste nije meni preneo takvu poruku koju si ti opisao,vise mi ej delovalo bas kao atention horing zasto? zato sto nikada nsiam posmatrao ljude sa invaliditetom ako nesto nesposbno za zivot ili vec ne znam kakvu etiketu iams za te ljude u svojoj glavi,a verujem da nisam jedini koji ne razmislja da su ti ljudi su nesposbni u zivotu,bas zbog toga sto tako ne razmisljam sam slusao muziku i kroz slusanje donosio moj licni sud o muzici i bas zato mi je smetalo sto se ta noga stvlja u prvi plan u par kadrova,cak se cela tema spota vrti oko toga,taj ancin da se meni skrene paznja na njenu muziku i na to kako je ona "talentovana" je veoma jadan nacin i jadno sto na taj ancin opet stavlja takve ljude u "specijalnu" kategoriju,nadam se vremenu onome kada cemo svi biti zaista jednaki
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ograničen si k'o fijoka. Poenta je sagledaš širu sliku, ne da opizdiš lajk/dislajk i da ti to bude argument.
Naravno da uspeh zavisi od truda i samopouzdanja, ali ako ti je samopouzdanje poljuljano ili ako ga nemaš kako ćeš da ga pronađeš u sebi? Nemoj više da skrećemo sa teme, nema poente, dali smo svoja viđenja stvari, pa ako imaš nešto konstruktivnije od svega, slobodno se izrazi.
Korisnikov avatar
By Timothy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673205#p2673205]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673193#p2673193]Timothy napisao:[/url]Jer ja sam od onih koji vole da pesma ima strukturu i melodiju.
I ne znam kako si iz moje rečenice zaključila da sam mislio da osobe sa invaliditetom ne treba da se bave muzikom, ne nego ti u spotu vidiš više njenu fejk nogu nego facu, što je ok, ako ima neke više namere sem pukog pravljenja sakndala i zarađivanja para na konto toga.
Procitaj sta si napisao,
ne znam na osnovu cega si spomenuo da je atensn horing, jer devojka nema deo noge?
Ne razumem, kao zbog invaliditeta je trebala da snima non stop facu?
i ne nogu slucajno, jer jbga nema deo.

Ja npr u spotu vidim njenu facu, i to je prvo sto sam videla.
A ne nogu.
Ne budi bukvalista, antenšn horing je zato što se valja gola po krevetu, pa kao sa tipom, pa kao sa ribom i onda flešuje amputiranu nogu, klasičan senzacionalizam.
Ima delova gde je to uradila sa ukusom, tipa onaj zadnji deo gde pleše po staklu.
Evo ja iskreno ni ne sećam se kako riba izgleda, al zato se sećam svetleće proteze, bodlja proteze i ostalo...što kao što rekoh je kul, ako ima neke više namere, sem malo pre pomenutog horinga, skandala i zarađivanja para na konto toga.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673227#p2673227]RetributioN napisao:[/url]Ograničen si k'o fijoka. Poenta je sagledaš širu sliku, ne da opizdiš lajk/dislajk i da ti to bude argument.
Naravno da uspeh zavisi od truda i samopouzdanja, ali ako ti je samopouzdanje poljuljano ili ako ga nemaš kako ćeš da ga pronađeš u sebi? Nemoj više da skrećemo sa teme, nema poente, dali smo svoja viđenja stvari, pa ako imaš nešto konstruktivnije od svega, slobodno se izrazi.
Sto se tice poljuljanog samopouzdanja,zato prica o Fenikus ima poentu koju si ti ocigledno omasio
Eda i evo za vas "ti si glup i ogranicen kao fijoka" pitanje Da li bi mogli da budete u vezi sa takvom osobom? Da li ste ikada zamisljali sebe u vezi sa tom osobom? Da li bi mogli da imate sexualni odnos sa takvom osobom?
Glupo je sto vam ovde postavljam pitanja jer mozete i da slazete i da kazete "da" ali onda ide pitanje da li lazete mene ili sebe eto da bi se osecali bolje iznutra kao pravi paladin u belom sjajnom oklopu ?
Korisnikov avatar
By Madonna
Isuse

Isuse

Da ja bih "mogao", jer nisam imbecil
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Čekaj, to znači da u tvojoj glavi nema teorije da bilo ko može iskreno da se zamisli sa "takvom osobom" (bez noge, ovde, izgleda) bez da laže sebe i da jedini razlog može da bude iz sažaljenja?

Pitanje je glupo, jer ne postoji razlog zašto bilo ko bi imao problem da bude sa njom ili bilo kim drugim, samo zato što mu/joj je amputirana noga...
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673229#p2673229]Timothy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673205#p2673205]Blady napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673193#p2673193]Timothy napisao:[/url]Jer ja sam od onih koji vole da pesma ima strukturu i melodiju.
I ne znam kako si iz moje rečenice zaključila da sam mislio da osobe sa invaliditetom ne treba da se bave muzikom, ne nego ti u spotu vidiš više njenu fejk nogu nego facu, što je ok, ako ima neke više namere sem pukog pravljenja sakndala i zarađivanja para na konto toga.
Procitaj sta si napisao,
ne znam na osnovu cega si spomenuo da je atensn horing, jer devojka nema deo noge?
Ne razumem, kao zbog invaliditeta je trebala da snima non stop facu?
i ne nogu slucajno, jer jbga nema deo.

Ja npr u spotu vidim njenu facu, i to je prvo sto sam videla.
A ne nogu.
Ne budi bukvalista, antenšn horing je zato što se valja gola po krevetu, pa kao sa tipom, pa kao sa ribom i onda flešuje amputiranu nogu, klasičan senzacionalizam.
.
Zato je atensn hor?
Pa onda je svaka osoba, javna, atensn hor.
Ono, rekla bih. Ne bas svaka, ali dobar procenat :)

I treba da se valja po krevetu kad je DOBRA.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
elem, znam da malo doprinosim onom, sve može i amputirana noga dok god si zgodan, mlad, lep (što možda jeste jedini "problem", mada sa druge strane ne može jedna osoba za sve da bude odgovorna)
ali

Slika

KO GOD BI SE SEKSAO SA OVAKVOM OSOBOM ODMAH DA PRIZNA DA LI LAŽE SEBE ILI ZWENKIJA

(ja, lično, lažem Zwenkija.. :ozbiljan: )
To ne mogu da znam jer ne znam kako svi ljudi na ovoaj planeti razmisljaju,a necu da ih deli u grupe ili pod grupe,ja licno ne bih mogao da budem niti sam tako nesto zamisljao,i ne nisam rekao da nema teorije vec samo posmatram ovde psotove i vidim kako ovde razmisljate,ova sama tema mi je gadna jer tema diskriminise ljude sa fizickim nedostacima,b lady nije postavila temu zbog muzike vec zbog toga sto ta devojka ima fizicki nedostatak pa kao ona moze da "peva",da znam da ima fizicki nedostatak ali ne ovo meni nije slusljiva muzika da znam kakvu je poruku htela da prense ali ne nije uspela u tome, ali dobro necemo sada knjigu po koricama suditti videcemo koliko puta ce u svojim sledecim spotovima flesirati nogu.
I Stivi wonder je slep i pravio je super muziku 80-ih ali nije flasirao sa tim sto je slep,hocu da kazem da ja slusam muziku a ne performans i da mi je ovo jeftini ancin prodavanja muzike sto ona radi,kao "napravicu performans sa svojom nogom ali ne zelim da neko slusa moju muziku iz sazaljenja jer u stvari ja nemam talenta" takva poruka meni vristi u mojoj glavi kada sam video ovo,sto se tice veza sa takvim osobama ko zna mozda jednog dana i kod mene bude tako,u svakom slucaju i oni su isto ljudi od krvi i mesa
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja mislim da su ovi postovi jako lepi.
Mogu da idem naokolo i govorim ljudima
E vidite zašto je
SVE JE ISTO SVE JE DOBRO LALALA NEMOJMO PRIČATI O TOME DRŽIMO SE ZA RUČICE NISMO MI GEJ STREJT MUŠKO ŽENSKO MI SMO SAMO LJUDI I JA SAM SAMO ČOVEK ZAŠTO OBRAĆATE PAŽNJU NA OVE LJUDE VI STE TI KOJI ZAPRAVO DISKRIMINIŠETE
idiotski stav.

Zauvek održavanje jebenog status kvoa.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Oni su od krvi, mesa i metala. ;) Bolji su od nas, morate priznati Zvonki.
Ni trunku sažaljenja nisam osetio gledajući spot. Tugu sam osetio tek kad sam čuo da je imala teško detinjstvo, što je prevazišla i u meni izazvala divljenje nakon svega.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Uglavnom, utisak da je ovaj atenšn horing veći od bilo kog atenšn horinga u pop muzici i to što vama upada u oči i što se Timika pita da sada prosuđujemo koliko će često se pokazivati proteza u budućnosti i da ocenjujemo da li je to u redu ili ne je isključivo do vas, jer vas tera na introspekciju i najviše biste voleli da se ne pokazuje i priča o tome. A, kao što je Zwenki odavno utvrdio, razmišljanje je dosadno...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zwenki ovde vrsi diskriminaciju, i to jako jadnu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Katengl
Super je, zvonki, što ti doživljavaš osobe sa hendikepom kao i sve ostale osobe. Tragedija je u tome što ih tako ne doživljavaju svi i, još gore, što one često sebe ne doživljavaju tako. Ignorisati to je prilično bezosećajno. Dovoljno je da upoznaš par njih i da shvatiš ne samo da su praktično nevidljivi u društvu, nego i da to društvo vrlo često aktivno radi protiv njih. Prosečnoj osobi je mnogo lakše da veruje u sebe, jer se nikada nije susretala sa tolikim i takvim preprekama sa kojima se susreće, na primer, neko sa mišićnom distrofijom kome treba nekoliko minuta da se popne u neprilagođeni gradski autobus dok ga svi posmatraju kao frika ili pak pokušavaju da ga unesu kao vreću krompira. I tako svaki dan. Takve stvari ostavljaju prilično gadne psihološke posledice koje je jako teško prevazići bez podrške i pozitivnih primera kao što je ovaj.

EDIT:

Elem, ja sam reagovao na ovo:
Super sto si mi skrenuo paznju na njenu nogu ali ne,dakle opet cu ukratko ponoviti sve sto uradis ili ne uradis u zivotu zavisi od tebe,sve mozes da uradis u zivotu ako verujes u sebe toliko o tome.
Ali posle pročitah i ovo:
Glupo je sto vam ovde postavljam pitanja jer mozete i da slazete i da kazete "da" ali onda ide pitanje da li lazete mene ili sebe eto da bi se osecali bolje iznutra kao pravi paladin u belom sjajnom oklopu ?
I mislim da ne postoji psovka kojom bih mogao da verbalizujem trenutnu emociju.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673244#p2673244]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Uglavnom, utisak da je ovaj atenšn horing veći od bilo kog atenšn horinga u pop muzici i to što vama upada u oči i što se Timika pita da sada prosuđujemo koliko će često se pokazivati proteza u budućnosti i da ocenjujemo da li je to u redu ili ne je isključivo do vas, jer vas tera na introspekciju i najviše biste voleli da se ne pokazuje i priča o tome. A, kao što je Zwenki odavno utvrdio, razmišljanje je dosadno...
this.
Katengl@ Dakle zaista ne zanima me sto si to shvatio licno,sto si moj post shvatio licno to je tvoj problem kao i sto si se osecao prozvanim,pitanje je bilo namenjeno ljudima u sjajnim oklopima a ako mislis da si ti isto beli vitez u sjajnom oklopu onda se i odnosi na tebe,sve je to do ugla iz koga posmatyras sve ovo.
Blady@ ako te je zanimao moj utisak o celokupnom vizuelnom performansu vec sam tu odgovorio.

Svi ostali nema potrebe da seckate moje postove ne bi li se opet osecali bolje i ne bi li dokazali meni da se osecam losije ili glupo ili sta god,mislim drago mi je sto "spustanjem" mene na forumu se osecate bolje znam da je tesko suociti se sa relanoscu i da je to nekada veoma tesko.
Mi mozemo ovako do vecnosti vi cete biti "odusevljeni" i kako ona prenosi poruku invalidima da i oni mogu tako(samo sto oni nemaju medijsku paznju) a ja cu vam skretati paznju da ce ona zaradjivati kintu i da je iskreno zabole dupe za druge,i onda cete mene da "useravate" sa svojim zlorudnim komentarima jer ste vi zaslepljenim njenim performansom,da li bi iko na you tube ili ovde iko skrenuo paznju da nema fizicki nedostataK?
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!