Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
mnogo je super.

jel ono onaj albino lik sto je danteu visio neko vreme na avataru?
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da jeste,
kako se zove taj lik?
Korisnikov avatar
By Blady
@zvonki
ili si pre toga napravio kecap
No, aj necu da offujem vise.

Zanima me kako vam se cini? Da li vam ta amputirana noga kvari ili popravlja utisak ili bilo kakav dozivljaj nje
i razlog zasto se takva pojavila?
Da li je mozda preterala? ... etc.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
na srecu - prvo sam odgledala drugi klip pa prvi. Smem da se kladim da ce je 90% ljudi gledati kao freak-a, ali ako ostane dosledna sebi, the sky is the limit!
dovoljno je da samo shaka ljudi sa nekim oblikom deformiteta tela nju vidi i nadje u njoj snagu i nadu.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673003#p2673003]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]na srecu - prvo sam odgledala drugi klip pa prvi. Smem da se kladim da ce je 90% ljudi gledati kao freak-a, ali ako ostane dosledna sebi, the sky is the limit!
dovoljno je da samo shaka ljudi sa nekim oblikom deformiteta tela nju vidi i nadje u njoj snagu i nadu.
Prvo nadjes snagu u sebi onda ces snagu videti i u drugima
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673002#p2673002]Zvonki napisao:[/url]iskreno en zma sta je htela da postigne sa amputiranom nogom,mozda kao neku salu ne znam
Pa to ti je ono kad pevačice kažu: radila sam na sebi. Pa onda neka ode u solarijum, a neka sebi odseče nogu.

Due to a doctor's negligence at her birth, Moskalova spent most of her childhood in and out of hospitals. This accident led to a lasting problem with her left leg. In 2007, she had a voluntary below-the-knee leg amputation to improve her mobility and safeguard her future health.
B lady ne nsiam realan,Dakle kavke veze ima njena amputirana noga sa njenom muzikom??
Nisam slusao ovu pesmu celu ali jer ce da pravi pesme o invalidima?? O invalidskim kolicima mozda?
Tvoje pitanje je izvini bilo glupo da li nama smeta nejan amputirana noga?
Ja slusam muziku izvodjaca,dakle zanima me sta je ona uradila i kakvu je muziku napravila ne zanima me kako se obukla,da li iam tri noge ili ih uopste nema ili da li ima kurac ili sta god,a pitanje sam postavio jer vidim da ce ova tema krenuti putem kako su amputirani ljudi gurnuti u senku ili kako oni ne mogu da budu uspesni,ja kazem mozes sve u zivotu ako verujes u sebe i ako nalazis snagu u sebi
Korisnikov avatar
By Blady
Pitanje nije bilo samo o muzici, nego se odnosilo na celokupan dozivljaj nje.
Ti si glup jer nista ne razumes, pa cak i kada ti se napise.
Ne znam, mrzi me nastavljati se sada sa tobom.

No, kod skonta sta sam napisala, moze da ostavi koment.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali nije joj namera da pravi pesme o invalidima? Ili jeste?
Korisnikov avatar
By Macan86
iskreno,meni lično ne prija ova vrsta muzike,ali me je ipak oduševila.Mislim da treba mnogo hrabrpsti za tako nešto a ona je definitivno ima.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673002#p2673002]Zvonki napisao:[/url]Ne ne kavri mi utisak,ja sam slusao muziku.iskreno en zma sta je htela da postigne sa amputiranom nogom,mozda kao neku salu ne znam ali eto takva muzika se meni ne svidja
Mozda je jednom napao neki manijak, silovatelj, ubica... pa je potrcala da pobegne i odbacila komad noge da mu skrene paznju i uspe da umakne! :blentavi:
Korisnikov avatar
By Mars
Zvonki, zaustavi se, molim te
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!