Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
ne perem
ne koristim ni toalet papir
Korisnikov avatar
By Macan86
kokromac,zar ti stvarno ništa pametnije nije palo na pamet sem ove teme?
Korisnikov avatar
By Burak
Elem da ne oftopičkarimo. Dečko lijepo pitao :opacupa:

Više pedera koji žive na zapadu, su mi stalno kukali kako kad dođu ovamo i obrišu dupe našim toalet papirom, ono se toliko zacrveni i počne da pecka. Čak je ovaj drugar koji živi u Montrealu, zvao neku rođaku u Austriji da mu hitno pošalje nekolike rolne jer od ovog našeg mu je, kako je rekao, veliko zlo. :sunce:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa prvo papir pa pranje, ne može samo papirom @ burek
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2672951#p2672951]Burak napisao:[/url]Čak je ovaj drugar koji živi u Montrealu, zvao neku rođaku u Austriji da mu hitno pošalje nekolike rolne jer od ovog našeg mu je, kako je rekao, veliko zlo. :sunce:
Pobeda u debilizmu.

Skinuo sa trona jednu svinju debelu koju znam kojoj su morali da šalju kanadski kečap u Srbiju tokom njenog boravka od 20 dana jer joj se tamo nijedan nije sviđao.
Korisnikov avatar
By Mars
iz istog razloga zbog kog onaj gore ne pravi svoj domaći toalet papir nego naručuje gotov, kupovni.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja ne znam sta je veca pobeda: narucivanje kecapa iz kanade ili zvenkijv zakljucak da osoba narucuje kecap iz kanade zato sto je mrzi da napravi svoj :radosnice:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ovaj forum je u poslednje vreme kao doris bizetic livechatuje sa 23 fana na youtube-u
Korisnikov avatar
By Mars
doriz bizetić priča sa detetom 6
Korisnikov avatar
By Blady
posle svakog sranja
perem na dunavu
stedim vodu
Korisnikov avatar
By Macan86
ali čekajte ljudi,žašto je uopšte neophodno da neko otvara temu o ličnoj higijeni(što valjda svako ljucko biće starije od pet godine bi trebalo da zna)?
:trol:
By Sixto
Peremo, peremo.

Iskljucivo pranje, brisanje retko. Rolna mi traje i po mesec dana. Pere se guza kao da ne postoji sutra sto rece neko na ovom forumu! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni rolna traje 3 dana.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!