Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Barni ne kaki ne znas i ti nista o Nikoli Tesli to sto citas iz knjiga je pola izmisljotina i tvoji zakljuchci ne moraju da budu tacni,a na pitanje da li sam bi u muzeju necu da odgovaram,i svrha ove teme je da se sazna nesto novo o svetu oko nas a ne filozofiranje o Nikoli Tesli,napravi novu temu o Nikoli Tesli pa tamo filozofiraj
By barni
Pa odakle bi cuo za Nikolu Teslu nego iz knjiga, ono sto su pisali o njemu i nesto malo sto je on pisano ostavio?
Jesi li ga ti upoznao pa ti je to uporiste tvrdnje?
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669837#p2669837]Zvonki napisao:[/url]Barni ne kaki ne znas i ti nista o Nikoli Tesli to sto citas iz knjiga je pola izmisljotina i tvoji zakljuchci ne moraju da budu tacni
Pa na osnovu cega si ti napisao ovo?
Kako znas to sto si napisao?
Ili si citao nesto ili si poznavao Teslu.
Nema trece Zvonki.

I nemoj mi uskracivati pravo na ovoj temi kojim se ti koristis.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669847#p2669847]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669837#p2669837]Zvonki napisao:[/url]Barni ne kaki ne znas i ti nista o Nikoli Tesli to sto citas iz knjiga je pola izmisljotina i tvoji zakljuchci ne moraju da budu tacni
Nema trece Zvonki.

Rekao sam ti napravi temu o filozofiranju o NIkoli Tesli i nemoj ovu temu da kvaris,necu da se raspravljam sa tobom o tome ovde,na osnovu tvoje debilne izjave da je Nikola Tesla naisao na zid to samo kreten moze da izjavi
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669857#p2669857]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669847#p2669847]barni napisao:[/url]
Nema trece Zvonki.

Rekao sam ti napravi temu o filozofiranju o NIkoli Tesli i nemoj ovu temu da kvaris,necu da se raspravljam sa tobom o tome ovde,na osnovu tvoje debilne izjave da je Nikola Tesla naisao na zid to samo kreten moze da izjavi
Ok, necemo offtopicirati pa se vracamo na temu...

Jesi li znao da je ovu temu pokrenuo moj rodjak barni011?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
peder gavran

al zar nedostatak melanina nije albinizam? :nerd:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Don't brush your teeth, after drinking coke!

pa kaze

You think you're doing something healthy by brushing your teeth right after slurping a soda, but you're doing more harm than good. The combination of the acid in the soda and the abrasive action of brushing can actually erode your tooth enamel, which can lead to cavities. So instead of reaching for your toothbrush after drinking acidic drinks such as soda, citrus juices like lemonade, or sport drinks, reach for some water to sip on instead. It'll help rinse the acid from your teeth. Or chew gum since it encourages the production of saliva, which neutralizes the acid in your mouth
By barni
Neki dan saznao na pijaci kako proveriti med jel pravi

Umoci se vrh sibice u med pa obrise i kresne.
Ako se zapali sibica med je bez dodatog secera ako se ne zapali secer je dodat.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
s obzirom na to da se copy paste-uje bilo šta sa interneta (bez ikakve provere, navođenja izvora, i sl), tema gubi smisao
Korisnikov avatar
By Mars
dodir stvarno može da deluje terapeutski (prvo čulo na koje reagujemo čim se rodimo; "Zapamti ovaj trenutak kada je zagrljaj majke izlečio svaki bol duše" A. Diamante, "Crveni Šator"), ali ne može da snizi granicu fizičkog bola kao što to rade analgetici.
Korisnikov avatar
By Mars
pa ako pitaš ove koji su pravili poster-potpuno zamenjuje lekove (minus opterećenje na bubrege, jetru i možeš da piješ alkohol)
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mislim da poster ne treba previse bukvalno da se shvati, ko zeli moze i da napravi kucni experiment pa da nam javi rezultate

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Slika

edit: sta god ste videli a znate da nije tacno, napisite kako i zbog cega ukoliko imate vremena
Korisnikov avatar
By Macan86
spam na internetiu je dobio svoj naziv po skeču Monti Pajtona

According to the Internet Society and other sources, the term spam is derived from the 1970 Spam sketch of the BBC television comedy series Monty Python's Flying Circus.[21] The sketch is set in a cafe where nearly every item on the menu includes Spam canned luncheon meat. As the waiter recites the Spam-filled menu, a chorus of Viking patrons drowns out all conversations with a song repeating "Spam, Spam, Spam, Spam... lovely Spam! wonderful Spam!", hence "Spamming" the dialogue.[22] The excessive amount of Spam mentioned in the sketch is a reference to the preponderance of imported canned meat products in the United Kingdom, particularly a brand of tinned pork and ham (SPAM) from the USA, in the years after World War II, as the country struggled to rebuild its agricultural base. Spam captured a large slice of the British market within lower economic classes and became a byword among British children of the 1960s[citation needed] for low-grade fodder due to its commonality, monotonous taste and cheap price — hence the humour of the Python sketch.
en.wikipedia.org/wiki/Spamming
By Kragi
Slika

jeste li znali da je velika dzamija u djenneu, drzava mali, najveca gradjevina od blata ikada? visoke je 16 m i pod zastitom je unesco-a.
ono sto je jos zanimljivo je da je svaka kisa donekle ruinira i da je svaki put lokalno stanovnisto, noseci blato u onim kofama na glavi, renovira.
Takodje, svim 'zapadnjacima' nemuslimanima je zabranjen ulaz jer je vogue 1996 uradio u njoj jedan fotosuting sa 'polugolim' manekenkama. :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!